Tre vanliga frågor
Jag tycker att jag visar ganska tydligt vilka kameror jag äger och använder mig av när jag fotar. De ligger ju i menyn till höger :) Men jag använder antingen min Sony Alpha a200, som är min första systemkamera, eller min senaste Sony Alpha a55. Den senare använder jag mest :P Att jag valde Sony var ganska enkelt: Jag ville varken ha Nikon eller Canon och inte heller något konstigt märke som jag inte hört talas om. Då blev det Sony ♥


Jag gör mina headers själv :) Vill ni att jag ska göra en header åt er, får ni gärna höra av er så kanske jag kan fixa det :) Bloggdesign kan jag dock inte hjälpa er med, då rekommenderar jag designadinblogg.se.Förra året skrev jag ett inlägg om just bloglovin. Jag gör tyvärr inga byten på grund av att jag gärna använder tjänsten för att följa bloggar jag vill läsa, och inte för att samla på bloggar bara för att få tillbaka så kallade "falska läsare". Det handlar bara om björntjänster, och det är inget jag vill. Länkbyten är inget jag funderat på över huvud taget, och jag känner att om jag inte gjort det tidigare så har jag ingen lust att börja med det nu heller :) Sorry!


bloglovin


Kommentarer
Postat av: Moa Larsson

Svar: Tack! Haha, ja det låter sjukt men det är ju det vi gör.. Men det är också roligt att se hur människorna i huset reagerar i grupp och utvecklas :)

2012-02-20 @ 09:53:25
URL: http://moalarssons.blogg.se/
Postat av: Moa Larsson

Svar: Själva grunden av programmet är bra. Det bygger ju på hur folk reagerar när de sätts ihop med 16 vilt främmande människor och inte får kontakta omvärlden. Att det sedan har blandats in alkohol, kameror och tv produktion är sjukligt.. Det är jag emot!

2012-02-20 @ 12:36:58
URL: http://moalarssons.blogg.se/
Postat av: Linnea [Fotoblogg]

SV: Det är bra här med!:DVad gör du?

KRAM

2012-02-20 @ 17:32:57
URL: http://linneaphoto.blogg.se/
Postat av: Angie

SV: Wallander är bra ^^

Tack ska du ha! :D

btw, gör du bloglovinbyten?

2012-02-20 @ 20:02:35
URL: http://agneesekedahl.blogg.se/
Postat av: Angie

SV: Hehe aha okej, rätt pinsamt ^^ Jag var stressad as hell och hade en del och göra, därför blev det att jag inte läste så noggrant, jag ber om ursäkt för detta :P

2012-02-21 @ 08:04:18
URL: http://agneesekedahl.blogg.se/
Postat av: sanna :)

allt bra med dig? fin blogg !! ;)

kolla gärna min blogg! kram!

http://ssannanilsson.blogg.se

2012-02-29 @ 14:31:42
URL: http://ssannanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0