Hockey-dags igen ..

Ja, hejhej ^^

Igår satt jag och frös i isallen i 3 timmar och 36 minuter då Tom och hans pappa Ubbe m.fl. spelade hockey.

Men jag behövde såklart något att fördriva tiden med så jag tog med mig min kamera och försökte ta några bilder!
Kvällen blev mysig, som alla kvällar med min Tomtom, och så kom jag plötsligt på att det är den 28:e idag(igår) ^^ Aa, 2 år sedan vi träffades första gången <3


Tanken var att vi skulle gå till Gunnarsö då (Var bl.a. där 06) men vi skippade det denna gång och tog massa bilder istället :D Men dem får ni inte se ;)

PÖSShej!

God jul!

..I efterhand, ja. Jag har inte hunnit att önska alla en god jul för det har varit så mycket att göra och förbereda! Usch ja, men nu är det över för den här gången och mormor o Ingvar åkte nyss hem och jag kan sätta mig till ro vid datorn! ^^

Ja, vad fick man då i julklapp?

Jo, lite småsaker som alltid och ett stativ till kameran, 2 paradis-chokladaskar, parfym och lite annat smått o gott!Det absolut jobbigaste som finns är att gå hungrig på julafton, bara så ni vet, och julmat är inte gott. Nepp!

Hoppas er jul var bra!

Kramhej!

My Weekend was..

HÄRLIG! Loooov.. Skönare än jag trodde det skulle vara (eftersom jag inte såg så jättemycket fram emot det). Vill ha ett långt och skönt lov för vårterminens schema blir inte lika gutt som det vi haft nu.. Anyway, jag har varit lite slö så jag ska uppdatera lite om min helg! :)

I lördags kom syrran hem (hon bor väldigt mycket hos pöjka sin i Emsfors) och vi fotograferade varandra (julklapp till mormor, en ram med oss 3 ungar i ^^) - här är några bilder!Blev inte så många bra bilder på mig, mest suddiga och syrran bortförklarar sig och säger: "Asså, vilken dålig systemkamera!!"  x)  Det gäller att kunna använda den rätt och det är inte alltid lätt! :P


I
går (söndag) hängde jag med syster min upp till stallet och fotograferade när hon red hestapållen Spurillen.

Idag har jag varit i Kalmar med Tom och köpt klart julklapparna.. *Suck* Nästan iallafall, jag har pappa och brorsan kvar  >.<, får fixa det imorgon.


Ja, det var allt för denna gång.


Kramhej!

*Blubb blubb*

Hejhej igen!

 Jag tycker verkligen inte om den här veckan, bara så ni vet. Den är så tråkig och iiinget kommer att hända! (Förutom typ SAS och julavslutningen) Kanske är det så att jag får lite såndär "efter-sjukdoms-energi" nu och vill ha läxor, prov m.m. och ja, jag vet att det låter helt sjukt och folk skulle säga: "Är du inte frisk i huvudet eller?!" om jag gick runt och sa så. Men så är det. Jag är uttråkad i skolan, man gäspar på varje lektion (mer än vanligt då) och allt är allmänt tråkigt.

Vi fick reda på geografiprovet idag och ja, det gick skit för jag hade ju inte kunnat plugga pga att jag var sjuk och gick och svimmade lite då och då den helgen. Det blev i alla fall ett starkt g.. Hyfsat starkt med 32,5 p, 37 var vg och max var 50 p, så ja det får duga för denna gång.

Jag börjar sakta men säkert att hata julen. Jag hatar att köpa julklappar, det känns en aning onödigt när alla har varit så elaka i år. Nejmen, det är bara segt.. Tycker synd om mamma som köper till massa kompisars barn osv osv.. Jag är hemskt petig när det gäller presenter, det måste vara perfekt och passa personen! Hittade ett halsband till mamma men köpte det inte för att det var för kort. Löjlgt eller? Jag vet inte. Det är jobbigt i alla fall plus att hon har typ 100 halsband redan.

Pappa:"Köp inget till mig för tusan" Gör man inte det kommer ändå alltid syrran med väärldens paket till honom och då känner man sig ju lite puckad. Så man måste köpa till honom ändå vare sig han vill det eller inte ^^.

Parfym är alltid kul att få, men det blir oftast att de bara står, så vad ska man egentligen "önska" sig? Bläh, enklast vore nog att sluta ge varandra presenter och bara sitta och ha en mysig julafton tillsammans med familjen och lite glödd och lussekatter. Det vore så mycket bättre.

Kramhej!

Photoshop nerd no.1 ^^

Tecknade på fri hand (ritade av en 5x5 cm stor bild ur en witch-tidning), scannade in och färgade i photoshop! :) ASKUL!
Ta-da! :) *Stolt*
JA! Frisk igen! :) Nästan ^^   Heeey!

Ja, som sagt så har jag varit sjuk men är nu på bättringsvägen. Jag har haft halsfluss (som jag alltid får när jag blir förkyld), feber och hostat så kraftigt att jag fått kramper i magen, bröstkorgen och ont i lungorna när jag andas. Men nu är det mesta över och jag hostar bara lite då och då så jag är till 90 % frisk! :)

Halsfluss + Förkylning

Hejhej, igår gick jag och blev sjuk. Halsfluss och snuva, det är ju TOPPEN! Kan inte plugga pga huvudvärken (feber? får kolla sen) och har geografiprov på tisdag och NP i maA del 2 på torsdag.....  Smittbäraren är okänd men jag har mina misstankar.. FUCKYOU, du har förstört min helg! >.<

Hata, hata hata, hata att vara sjuk! Jag som hållt mig frisk så länge..

Fan.

Jobbig helg, jobbig början på veckan..

Ja, jag mår rätt piss om någon lagt märke till det. Det är mycket press i skolan (med andra ord: jag stressar upp mig) innan de nationella proven i matte och så har vi geografiprov nästa tisdag med som jag inte har någon ork till alls att titta på. I fredags fick Tom medicin mot hjärtklappning som han tar 3 gånger om dagen och idag var han på sjukhuset i Västervik och gjorde tester, fick veta att hans värden i sköldkörtlarna, dvs. halsen, de styr typ kroppens ämnesomsättning, de  var alldeles för höga värden, att 12 var normalt och han hade 44( ja, 44). Så nu fick han medicin för det med som han ska äta i 2 år. Har varit hemsk OROLIG och mått jävligt dåligt så förlåt nu alla om jag varit mer osocial än vanligt och smått frånvarande..

Idag vaknade jag och fick se att min högeröga cp-at sig och blivit illrött under natten så jag fick gå osminkad och blind (utan linser) till skolan idag. Anledningen till att det blev så kan vara att jag har en oönskad förkylning på gång, eller för att utekatten sov i mitt rum inatt (allergireaktion) eller pga min oro och all stress. Eller pga allt.

Ja, som sagt det är nationella proven i matte A imorgon och jag tänker inte plugga för det gör det nog knappast bättre och jag ligger redan på mvg-nivån i maA och nationella proven sägs inte kunna sänka en så jag sitter nog säkert på min mvg-sits.

Var på utvecklingssamtal med idag och a, inte mycket att säga. Ligger på Vg, mest Mvg i allt så a, allt är bra med det men har ingen lust alls att plugga nu så får se om geografin får lida eller om jag kommer att orka ..


Aja, deppinlägg men så är det ibland.

Hoppas allt är bra.

Kramhej.

RSS 2.0