Besökte Fliseryd idag!

Idag åkte Tom och jag till Fliseryd och gick promenad-bingo tillsammans med Toms farmor, farfar, farbror och hans blivande fru :) som fick barn i onsdags!Jag i ett försök att posera^^.Vy + lek i photoshop = ♥Tom och hans nya kusin Alicia, som är fyra dagar gammal :)


bloglovin


Vår katt ♥


Han är en dyrbar skatt, vår katt ♥

I torsdags låg jag och krälade i gräset för att få några bra bilder på "gammelkatten" Gant's som är runt 13 år gammal nu. Det känns helt galet att det är 10 år sedan vi fick honom från vår kusin, som inte längre kunde ha honom p.g.a. pojkvännens hund. Men bra var det, för det finns verkligen ingen mer underbar katt än han och vi är så glada över att ha honom :)

Det kommer att bli jobbigt att flytta ifrån honom, det är nog delvis därför jag fotograferar honom så mycket nu och för att han är lite gammal. Något positivt är att han är himla pigg och glad av sig, alltid ute på äventyr och när han kommer hem hälsar han alltid på oss med sin höga stämma. Så länge han är aktiv, pigg och glad kommer han att leva för alltid ♥.


bloglovin


Promenad på Uvön 10.06.23! ♥

Hur vackert som helst!
Emma fotograferar :)Bra fiskeväder? O, ja.Härligt ljus.

Igår var jag alltså med Emma hela dagen
, vi promenerade runt Uvön för att sedan bli förvånade när vi kom fram till starten igen! Det gick fortare än vi trodde, med andra ord. Då fick vi gå in igen för att hitta ett bra ställe att fika på. När vi fikade fick jag en myra innanför byxorna nära min kära bakdel (men jag lyckades få bort den!) och Emma blev biten av flera andra elaka myror. Men vafan, det är ju sommar ♥

Runt 17-tiden cyklade vi hem till Emma för att spela krocket, som jag bara förlorade på och sedan åt vi grillat - mums! Efter det flög tiden iväg som den brukar och poff så var klockan 21.45! När jag kom hem var det bums i säng direkt, då jag hade körlektion 07.30 dagen efter (alltså idag). Lektionen gick strålande för de som undrar ;)

Nu ska jag redigera ytterligare bilder som är fräscha för dagen för att sedan gå ut i solen och njuta av värmen. När Tom kommer ska vi baka dumlemuffins! :D ♥

Ha en uuuunderbar dag och midsommar (om jag inte skriver igen)!

bloglovin


Sommar, sommar o sol! ♥

(Bild jag tog när vi var i Stensjö by)

Hej alla stekare! Ja, ni som solar alltså och inte är som jag; som inte har solat på hela sommaren! Jag ska kanske ta och passa på att få lite sol på mig denna vecka, då jag börjar jobba nästa vecka. Eller vad tycker ni?

Idag ringde chefen från mitt jobb nämligen och ville att jag skulle titta in för att prova kläder igen. Tydligen var det ont om kläder i min storlek och då skulle de få sy in på mig.. Men det blir bra!

Förresten! Jag är en av finalisterna till att bli veckans blogg hos mmatildaevelinaa, så rösta HÄR!

Hoppas folket därute har fint väder och riktigt njuter av det! Fööör.. Ja, sommaren ÄR faktiskt kort!


bloglovin


HP Pavilion dv6 ♥

Här har vi min nya skönhet inom teknikvärlden: En HP Pavilion dv6! ♥

" 15,6" laptop med LED-belyst skärm, 4 GB RAM och Windows 7.

En perfekt underhållningsdator för dig som gillar foto, musik och film. Kristallklar blid med 15,6" LED-skärm och Brightview-teknologi.
AMD Athlon II Dual Core (M320) - Stark processor och 4 GB RAM.
320 GB hårddisk - Stor lagringskapacitet och lätt att göra back up med Super Mulit CD/DVD-brännaren som stöder Double Layer och Lightscribe.
ATI Radeon HD4530 - Grafikkkort med 512 MB dedikerat och upp till 2302 MB delad RAM.

Dessutom - Integrerad webbkamera och mikrofon, 10/100/1000 ehternet LAN, 801,11 b/g/n trådlöst, HDMI, 5-i-1minneskortsläsare.
Windows 7 Home Premium 64-bit"


Faktan tagen från Elgiganten, av vilka jag även beställde den - fick den på två dagar! :D

bloglovin


Kalmar idag och Kalmar imorgon! ♥

Idag har jag och älsklingen varit i Kalmar och shoppat lite grann. Den främsta anledningen till att vi åkte idag var för att Tom skulle köpa en begagnad bärbar dator, som är bra att ha nu till hösten :D Min dator befinner sig just nu i Jönköping så jag får det troligtvis imorgon! :D ♥ Jag visar det jag köpt imorgon
+ datorn såklart!

Imorgon ska vi till Kalmar igen men då ska mamma följa med och vi ska gå på IKEA och inhandla en del nödvändigheter inför Toms och min flytt!
Så det ska bli kul!

Sedan var det även tänkt att vi skulle åka till Norrköping på lördag och titta på lägenheter, men det får bli en vardag då det inte gick att kolla på helgerna. Istället kanske vi åker till kattuppfödaren för att hälsa på vår framtida familjemedlem! :D ♥ ÅÅååh kattungar! Jag flippar, de är så söta att jag dör :)

Men nu ska älsklingen och jag kolla på Warehouse 13, vår nya favoritserie ;D Ha det bäst!

bloglovin


Stensjö By 10.06.13 ♥I söndags åkte jag, Tom, mamma, pappa, mormor och Ingvar till Stensjö by för att njuta av vädret och ta oss en ordentlig promenad :) Hur skönt som helst!Jag mumsar på en macka, som var dagens första mål!Mamma småler lite mystiskt :P
Mormor med sin gamla kamera :) "Som man säger, man kan inte lära gamla gubbar sitta och inte gamla kärringar heller!", som hon själv sa ;) ♥Blommor :)
Gärdsgård.Tuppen i hönshuset!Häst och mormor :)Verktyg.Pappa inne i verkstaden.Vy
Vy
Tom, mamma och Ingvar (mormors man)  :)
Jag i Toms backspegel^^
Verkligen snyggt..


Det var en underbar dag och jag har hur många bilder som helst... Men den som spar, han har! :D Förresten, idag slösade jag lite grann kanske. Jag har nämligen beställt hem en super-duper-mega bärbar dator! Det ni! ;D ♥

bloglovin


Studenten 11 juni 2010! ♥

Då var det min tur att ta studenten!

Emma och jag.


I fredags var det dags för oss 91:or från Oskarshamn att ta studenten ♥. Vädret var inte det roligaste men vi var glada ändå! :D Vi SP-elever (Samhällsprogrammet) lät högst och mest hela dagen tyckte jag då vi hissade och dissade andra program.

Dagen började 08.30 då vi samlades för genemsam frukost. Sedan fotograferades vi och skrev i varandras mössor. Efter det begav vi oss till aulan för att lyssna på lite musik och då rektorn talade samt delade ut stipendier. Min älskling fick stipendie på 450 kr för sitt projektarbete! :D ♥

Sedan fick vi lunch i matsalen, som var endast för studenterna och den var verkligen över förväntan! Vi på SP fick gå in bland de sista klasserna men fick ta mat först - det var gött!

När vi var lagom mätta och goa gick vi tillbaka till klassrummet där vi fick våra betyg, tackade vår mentor och fortsatte att skriva i varandras mössor ett tag innan det klockan 14.00 var dags för utspring!


//: Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår. ://

Inga stormar än
i vårt sinnen bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurra!!14.00 gick vi ut och sjöng studentsången för att sedan hitta våra anhöriga. Efter det gav vi oss iväg på promenad med våra skyltar ned till hamnen där våra transporter väntade. Tre varv runt staden åkte vi, då var man nöjd och ville hem och fira med släkt o vänner! ♥

bloglovin


Nu går tiden undan! : oDen senaste veckan..Torsdag 3/6: Avslutning på Kikeboplanen (Media-peeps only)Kubb, korvgrillning och chill i det underbara vädret! ♥

Kvällen: Niornas musikal!


Fredag 4/6: Missade finalen i talang, spelade kort och grillade - mums!Lördag 5/6:
Rensade ur 8 kg kläder från min garderob. Det var på tiden!

Söndag 6/6: Åkte till stallet med syrran o pappa för att fotografera lite grann
(106 bilder).
Måndag 7/6: Nationaldagen. Åkte till p-vik för att fixa lakanen till vårt släp. På kvällen åt vi ute tillsammans! Skoj!
Tisdag 8/6: Temadag; Don't drink and drive.
På morgonen var vi kanske 10-15 personer men efter lunch var det bara 2 kvar - jag o Emma B. Lyssnade på en gripande föreläsning om rattfylla och dess konsekvenser samt gick omkring på olika stationer!

Vår studenttidning kom också så
Emma och jag försökte dela ut den till så många som möjligt. Nu har vi båda ont i våra biceps efter att ha släpat omkring feting-kartongen med tidningarna i.

Onsdag 9/6: Utklädningsdag och SAS-konsert.Batman: Maia och Spiderman: Anna
(tror jag - det var många spiderman^^)Panda: Lea, Arab:?, Katten Findus: Eve, Smurf: Emma F, Alice i underlandet: Emma B
med flera.Emma och jag (som ska föreställa gudinnan Athena)! ♥
Sista bilden är tagen av Lea.


bloglovin


Fåglar!

Skogsduva
som håller till i "skogen" bakom vårt hus. Riktigt vacker fågel.Koltrast.

Idag har jag fotograferat en hel del
- ovanligt va? Haha. Bland annat dessa fåglar samt bilden som nu är min header. Det var riktigt intressant att mixa mitt nya objektiv med mitt close up-filter, en utmaning minst sagt men kul! Fågelbilderna är givetvis tagna med mitt teleobjektiv.

Fler bilder kommer, troligtvis! :D

Annars idag har jag varit och tittat på niornas musikal (min bror var scenarbetare men ändå) och det var rätt så skoj! Nu däremot ska jag nörda Dark Alliance på xbox med älsklingen!

BTW, igår fick jag min dräkt till utklädningsdagen! ;D


Ha det bäst!


bloglovin


Somrig bakgrund!Jag var lite trött på den svarta bakgrunden så jag blev lite impulsiv och ändrade! Kanske att jag byter flera gånger innan jag blir nöjd men det är inget jag tänker på nu!

God natt!

Tisdag 1 Juni 2010.

Juni månad har nu mött oss med vad? Jo, oväder. Det vill säga regn och mörka moln. Det känns tråkigt faktiskt men då är det ju tur att man har lite gladare bilder att titta på! Som denna ovan. Jag är supernöjd med den och kan inget annat än älska den, älska ljuset och skärpedjupet.

Det var den 18 maj som jag var ute och fotograferade lite skogsbilder men av någon anledning (ex. skolan) så har jag inte visat bilderna. Så kan det gå!

Och skolan.. Nu är det snart slut, nu är snart betygen satta och nu är det dags att ta studenten! Vadf*n det nu innebär. Ingenting egentligen! GRATTIS nu ska vi plugga vidare några år till för att verkligen kunna bli något. Haha, studenten är bara ännu en anledning att fira, vilket vi människor är väldigt förtjusta i. Även jag, dumt nog.

Hur som helst så vill jag ha sommar! ♥


bloglovin


RSS 2.0