Hallon växer inte på träd

 
 
 
 
Den senaste veckan har jag varit i Danmark och upptäckt Köpenhamn över en dag. Kan konstatera att det är en mycket vacker stad! Nu i efterhand inser jag hur galet många människor vi stötte på. Mängder med turister och indier, muslimer, hare krishnas... Och en levande staty per hundra meter - de var överallt! Men kul var det :)
 
Sedan har jag fotograferade min första bebis. Hon var två månader gammal :) Och jag har inte fått redigera en endaste bild ännu! För efter helgen var det tentaplugg som gällde och igår skrev jag min omtenta. Det är riiiiktigt drygt att plugga till en tenta som man redan skrivit en gång och PRECIS misslyckades på. Men nu är det över och jag kan andas igen...
 
 
bloglovin
 

Min första lagning hos tandläkaren

 
 
     
 
Jag har alltid tyckt att smärta i munnen har varit jobbigt, men har trots det inte haft särskilt mycket problem hos tandläkare. Idag skulle jag in på en vanlig undersökning som man gör varje år om man går till en tandläkare. Jag visste sedan tidigare att jag hade varningar på två tänder (så kallade 1:or), men att det inte var något att oroa sig över. "Det är bara att borsta, borsta och borsta!".
 
Nu kom min tandläkare fram till att det var lika bra att laga den ena tanden, i förebyggande syfte så att det inte skulle bli värre och jobbigare att laga senare. "Skönt" tänkte jag och svarade att det får ni gärna fixa. Det var väldigt ytligt men hade gått igenom emaljen lite grann. MEN FY F*N vad ont det gjorde! För övrigt tyckte de att jag hade mycket fina tänder och skötte dem toppen, så det var kul att höra :) Tänderna är viktiga!!!

Så ja, sköt om era tänder!
 
 
bloglovin

Färgklick bakom galler

 
 
 
 
Två bilder tagna för några veckor sedan. Nu vill jag veta vad ni tänker när ni ser dessa bilder! Själv tänker jag på den grekiska vinguden Dionysos^^.
 
 
bloglovin

Sugen på jordgubbar!

 
 
 
Jag har världens i-landsproblem just nu. Är sjukt sugen på jordgubbar men orkar inte cykla och köpa... Plus att det är dyrt! Var och handlade mat igår och då sålde de jordgubbar för 69 kronor litern! Hur galet är inte det? Och när jag ska köpa jordgubbar så kan jag ju inte äta vilka som helst... Helst ska de komma från Öland! ♥
 
 
bloglovin

RSS 2.0