Dags för tävling!

Nu drar jag igång en tävling här på bloggen! I samarbete med Erikasgarderob.se ordnar jag nu en tävling som kommer att pågå till den 18 augusti. Priset är ett manikyrset i åtta delar som består av rostfritt stål.
För att tävla ska du:

- Skriva en kommentar att du är med och ange namn och mejladress

- Gilla erikasgarderob på facebook (om du har facebook)

För större chans att vinna:

- Länka tävlingen i er blogg och/eller på er facebook

Om du istället vill köpa priset eller något annat på erikasgarderob.se eller på runns.se kan ni uppge rabattkoden justbeingmyself så får ni 10 % rabatt! Lycka till! :)


bloglovin


Soluppgången i stillbilder

Bilden är tagen strax innan man ser någon som helst skymt utav solen. De kalla färgerna dominerar.På denna bild ser man en liten skymt av solen bakom en... Fyr? Nä, måste bara en sådan där pinne som visar båtar på vilken sida av "pinnen" de ska köra. Har googlat men hittar inget så google isn't my friend anymore.Hur som helst här har vi sooolen! Bilden blir genast varm och mysig att titta på. Jämför gärna igen!


Jag kände att jag ville ladda upp de här bilderna också på grund av att GIF-bilden i förra inlägget blev i sämre kvalité än jag trodde. Men det var lite kul att experimentera med det också. Man ska variera sig! Detta kanske är något man ska fortsätta med?

Vad tycker ni om GIF-bilder?

bloglovin

 

 


Kasta macka i soluppgången ♥


Omkring klockan fyra på morgonen för några dagar sedan gick Tom och jag för att titta på soluppgången. Då kom Tom med idén att kasta macka och snyggt blev det - trots att GIF-kvalitén inte blir 100 %. Ursäkta den feta copyrighten, men jag är som jag är :)

Vad tycker ni om mitt mästerverk? ;)

bloglovin

 

 


Morgonljus ♥

Rosen ler mot solens uppgång ♥


Hej på er!
Först vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det beror på att denna vecka har jag följt med min pojkvän på jobbet och delat ut tidningar. Vilket resulterar i att vi sover på dagarna och är uppe om nätterna - hehe. Inget att göra åt! Jag har följt med tidigare men inte en hel vecka så... Men det är verkligen vackert ute när solen precis går upp.. :)

Sedan vill jag tacka er alla för era fina kommentarer i de senare inläggen. Det är verkligen kul att få så många och så fina kommentarer! ♥ Nu ska jag fortsätta svara på dem! Ha det bäst!

bloglovin


Mogen, omogen.. Halvmogen?

Söta små körsbär! ♥Såhär ser mitt körsbärsträd ut just nu, med grenar så fyllda av bär att de knappt kan bära dem. Kul att bäret i mitten på nedersta bilden är "halvmoget" rent bokstavligt. Festligt! Jag har fått plocka några mogna bär och ta in för annars blir det fågelmat av dem! Några vill jag i alla fall ha själv :)

Gillar ni körsbär?

bloglovin


Sommarens sötaste soda! ♥

Var och handlade för ett par dagar sedan och fick syn på något nytt och spännande. Det var blåbärssoda och smultronsoda från Nygårda. Hur gott som helst ♥ och ett plus för att designen är så fin också. Det gillas!

Har ni smakat någon av dessa?

bloglovin


RSS 2.0