Daiquiri ♥

 
 
 
 
 
 
Hej alla!
 
Jag har skaffat hund! Eller nej, inte riktigt. Det är min syster som varit i farten och skaffat sin denna lilla kelgris till hundvalp! Hon är en långhårig schäfer och i torsdags och fredags var jag hundvakt åt henne ♥ Valpen var döpt till Daiquiri (uttalas Dakiri) av uppfödaren och syrran tyckte namnet passade så det fick hon behålla. Visst är hon söt? ♥
 
 
bloglovin

Näckrosor ♥

 
 
 
 
Hej alla!

Nu verkar det som att sommaren har kommit på riktigt och väderprognoserna ser riktigt fina ut framöver. No more rain (hoppas hoppas). Nu har jag lämnat min karl och mina katter i Linköping och åkt hem till mina föräldrar. De har varit i Paris i ett par dagar och filmat och fotat massor. Så jag har satt ihop deras filmklipp till en film som vi nog ska se på ikväll :)
 
Sist skrev jag att jag skulle ut på en fotopromenad, och dessa bilder på näckrosorna blev resultatet av promenaden. Vad jag mer har gjort som är fotorelaterat, är att jag i lördags fått vara assistent åt Anneli på ett bröllop. Det var minst lika roligt som förra gången och vädret var vackert och molnfritt! Ni kan gå in och titta på hennes blogg för att se bilder från bröllopet!
 
Hoppas ni får en bra måndag!
 
 
bloglovin

Vilket underbart väder! ♥

 
 

Melon! Nom nom nom....
 
Hej alla!
 
Oj, vilket fint väder det är idag. Nu måste man ge sig ut och njuta. Jag tänker i alla fall gå ut på en liten fotopromenad, har jag tänkt. Och när jag kommer hem ska jag skära upp några bitar härlig melon, som blev över från i onsdags ♥
 
I onsdags var vi på bio, som sagt, och tyvärr tyckte jag filmen var tråkig. Jag kände att det är "samma visa om igen", det vill säga att det händer samma sak som i så många andra filmer. Det gamla vanliga: Ett gäng forskare åker på fartyget Prometheus till en planet och där blir alla utom huvudpersonen dödade. Och den enda skillnaden med denna film mot övriga var att forskarna ville hitta människans skapare, men skaparna ville ha ihjäl alla människor och man fick inte veta varför. Det var inte mycket (om ens något?) annat som förklarades heller. Tråkigt, tyvärr. Men Tom var nöjd med bion och tyckte filmen var jättebra. Skumt.

Sedan måste jag berätta om grannen (killen som satt bredvid oss i biosalongen). Så ofräscht. Han tog av sig skorna och det STANK tåfis under heeeela bion. När bion var slut sa Tom att han till och med hade tagit av sig strumporna! Det hade jag inte ens märkt. Usch. Man kan ju inte göra sig alltför hemmastadd när man är på bio.
 
Eller vad tycker ni?
 
 
 
 
bloglovin

5 ½ år ♥

 
 
 
Idag är det 5 ½ år sedan jag blev tillsammans med min prins och det ska vi fira såklart! I början av vårt förhållande tyckte vi att vårt datum var speciellt varje månad, och andra par firar till och med antal veckor de varit tillsammans. Men när vi hade firat vår första halvårsdag så bestämde vi att det räckte med att fira halvår och helår. Så har firandet pågått sedan dess! Tiden flyger när man har roligt och det är det minsta jag kan säga om mig och Tom. Vi har haft så himla roligt ihop och jag hoppas det kommer fortsätta så! ♥
 
Eftersom Tom jobbar om dagarna (och inte jag) så ska jag handla så vi kan laga en god middag och ikväll blir det bio! Kanske inte den bästa filmen, den är knappast romantisk (vad jag vet?), men vi ska se Prometheus. Vi lottade mellan fyra filmer, så det skulle bli rättvist, och då blev det den!
 
Någon som sett filmen? Var den bra?
 
 
bloglovin

Bilder från bröllopet på Öland! ♥

 
 
 
 
 
 
Här kommer det äntligen en liten bildbomb från bröllopet i lördags, där jag var gäst men även fotograf. Detta var även det allra första bröllopet, som jag var "bröllopsfotograf". Så det var lite nervöst, men jag tycker att det gick bra! Det var en riktigt lyckad dag, med både bra väder (fast vädergudarna trodde regn och åska) och en rolig fotografering innan vigseln ägde rum. Nu är brudparet riktigt sugna på att se fler bilder, kan jag tänka mig, men de får vänta lite till! Kanske kan det komma ett litet hemligt paket i brevlådan, om en eller två veckor ;) ♥
 
 Hoppas ni gillar bilderna!
 
 
bloglovin

Såhär såg det ut där jag fotade....

 
 
 
.... vallmoblommorna i inlägget nedan! Japp, mitt på en 70-väg. Men vad gör man inte för att få bra bilder? ;) Och till vänster om gräsplätten är det mer asfalt och mer trafik. Så jag kände mig lite olydig när jag sprang över gatan för att komma fram till blommorna. Tänk om någon ringt polisen liksom? Haha :) Kul att ni gillar bilderna och tack för era fina kommentarer!
 
Igår var jag och Tom på bröllop och det var Toms faster som gifte sig med sin prins på Öland. Jag var bröllopsfotograf och gäst samtidigt så jag hade fullt upp! Har suttit och redigerat bilder i flera timmar idag och jag filmade massor också, som jag ska klippa ihop till brudparet ♥ Ännu oklart om jag får visa några bilder på bloggen, måste dubbelkolla!
 
Hoppas ni haft en trevlig helg!
 
 
 
bloglovin

Vackra vallmo ♥

 
 
 
 
Var ute och fotade vallmoblommor för ett antal dagar sedan och redigerade bilderna nyss. Det är sällan det går lång tid mellan fotografering och redigering - oftast sätter jag mig direkt. Men om man låter bilderna och ögonen vila från det man nyss skapat, så kanske man kan bli överraskad.
 
 
bloglovin

RSS 2.0