Vackra fågel, lilla sädesärla

Körsbärsträdet blommar, en liten sädesärla sitter på en gren och tittar runt omkring sig. Sitter där och tittar länge, länge. Tillräckligt länge för att jag ska hinna få tag på min kamera och byta objektiv till mitt tele och fånga några fina bilder. Sädesärla var min favoritfågel när jag var mindre, därför var det extra fint när en valde att sätta sig på mitt körsbärsträd, som jag planterade när jag var liten. Fina fågel ♥


bloglovin


Inez utforskar världen utanför! ♥

Sötnosen min! ♥Måste lukta på allt! ♥

Hejsan!

Här om dagen var jag ute och fotograferade och efter en stund kom mamma ut med Inez i koppel. Koppel är något hon verkligen inte är van vid så hon attackerade det lite då och då när det irriterade henne. Annars var hon nyfiken men försiktig när vi promenerade omkring i trädgården - precis som man ska vara när man utforskar en ny miljö!

På bilderna ser man att hon sitter i ett träd och det är för att jag var lite elak och satte henne där, då jag ville ta fina bilder på henne därifrån. Men hon verkade gilla att sitta där, som tur var, och då kände jag mig inte lika elak längre.

Hoppas alla har haft en trevlig helg och jag får önska en god fortsättning på påsken!bloglovin


Glad Påsk! ♥

Glad Påsk! ♥

bloglovin


Syrrans hästar ♥

Spurillen och Arielle ♥

Hej!

Jag är lite dålig på att uppdatera här, men så är det när man har flera hundra sidor kurslitteratur att läsa! Alla har inte påsklov, inte. Men idag är jag i alla fall ledig! :) Förra helgen när jag var hemma fotade jag syrrans hästar. De fick springa av sig sina vårkänslor i paddocken. Arielle var extra busig.

Snart är det påsk och då ska jag hemhem och fira med familjen samt mormor och Ingvar! Ingvar fyller år också så vi får fira dubbelt upp! Förhoppningsvis har jag inte lika mycket litteratur att läsa då så jag kan njuta lite. Efter påskhelgen ska jag ut på praktik i två veckor. Spännande!

Nu ska jag ge mig av till affären och handla lite ingridienser, för nu ska jag BAKA! :D

bloglovin


Död blogg. Men våren blommar! ♥

Underbara, härliga vårtecken! ♥

Hej!

En kort uppdatering ur mitt liv. Jag har:

- Haft min första salstentamen och konstigt nog var jag väldigt lugn. Nästan för lugn. Jag skrev på allt och höll mig inom ramarna - känns bra!

- Varit och tittat på balklänning med mor och syster (och hon, min syster, har bestämt sig!).

- Köpt en jättesnygg vårjacka och två par nya skor.

Det var typ det jag hade att säga idag. Hejsvejs!

bloglovin


RSS 2.0