Förevigat mitt första gravida par ♥

 
 
 

Förra veckan fotade jag mitt första gravida par. Nu har jag även fått klartecken om att jag får använda bilderna till min hemsida - så här får ni en sneak-peak! Visst är de fina? ♥
 
 
bloglovin

Fotat bebisarna i ministudion ♥

 
 
 
 
 
Idag blir kattungarna 4 veckor gamla! ♥ Det betyder att en tredjedel av tiden har gått av den tid som jag kommer att ha alla i min ägo. För när de är 12 veckor så ska de få nya, fina och kärleksfulla hem! Fast ja, jag ska ju behålla en såklart. Därför lägger jag ut en bild på henne denna gång! Visst är hon söööööt? ♥
 
Lägger ut en BTS-bild också på min ministudio som jag använde när jag fotade kattungarna. Alla bebisar var inte så förtjusta i att sitta i muggen men jag lyckades få bra bilder på 3 av de 4 kattungarna. Så jag måste försöka med den fjärde igen snart, hehe!
 
Kom gärna med förslag på namn till min lilla prinsessa!
 
((   Gärna med bokstaven z, för det är lite av vår "grej". Inez och Zebolon, you know :)   ))
 
 
 
bloglovin

Förkyld i juli

 
 
 
Ja, som rubriken säger så har jag blivit sjuk. Och inte på det roligaste viset heller (finns det ens något roligt sätt att bli förkyld på?), utan jag blev sjuk på grund av AC:n i en buss (!) när jag åkte hem från mina föräldrar. Åh, det är så typiskt. Det har gått fem dagar nu också - ogillar.
 
För övrigt blir kattungarna tre veckor idag och de har börjat att leta sig ut ur bolådan, så nu får jag ha extra koll på dem :) De är huuuur mysiga som helst och jag filmar och fotar massor - även om ni inte fått sett så mycket ännu ;)
 
 
 
bloglovin

Eva Dahlgren och Latitud

 
 
 
Är hemhemma  denna helg och njuter av sommaren med mina päron ♥ Igår började Latitud 57 som bjöd på bland annat Eva Dahlgren. Ett å annat bekant ansikte fick jag även se, men det var mest mamma och pappa som stötte ihop med gamla kamrater. Ikväll kommer Uggla och Agnes - det får man ju inte missa!
 
Hoppas ni har en awesome helg! ♥
 
 
bloglovin

RSS 2.0