Hösten är på ingång

 
 


Hej alla!
 
Skolan har dragit igång och trots att mitt schema är rätt tunnt så innebär det inte att jag inte gör något. Tvärtom sitter jag med näsan i böckerna resten av tiden. Det är alltid bra att ligga steget före och jobba för mycket hellre än för lite när det gäller sina studier! Dagens visdomsord, hehe.
 
Hoppas allt är bra med er!
 
 
bloglovin

Detta är ingen awesome bild...

 
 
 
...men det är den första bilden jag någonsin tagit på en räv! Och dessutom satt jag på ett rullande tåg. Så bilden kanske är lite awesome ändå :)
 
 
bloglovin

Svansjön ♥

 
 
 
 
 
Igår fotade jag svanar vid ett vackert område som mycket väl skulle kunna kallas för svansjön. Det var nämligen många svanar där. De flesta var gråa och halvvuxna ungar, men jag fick inte med så många av dem på bild. Dels vågade jag inte gå närmre och sedan är det onödigt att störa djuren. Men några fina bilder blev det ändå :) ♥
 
 Vad tycker ni om bilderna? :)
 
 
bloglovin

Snart dags för skola igen!

 
 
 
Som min snygga och ack så kreativa png-text uttrycker det så har jag nyss klickat hem lite böcker. Sommarlovet närmar sig sitt slut och skolan börjar nästa fredag för min del. Det känns helt okej, men kanske lite nervöst som det brukar vara när man ska tillbaka till skolbänken efter en längre ledighet.
 
När börjar ni skolan igen? :)
 
 
bloglovin

Mina marknadsfynd! ♥

 

 
 
Här kommer en bild på vad jag köpte under Virserums marknad förra helgen. Jag shoppade loss mer än jag hade räknat med men det vara bara kul! Det enda jag egentligen hade tänkt köpa var brevpapper och vykort, som jag alltid köper. Brevpapper finns ju typ inte att köpa i vanliga affärer längre...
 
Men det blev även annat som fick följa med mig hem. Bland annat en scarf (sjal?), en liten väska, en jättesöt ugnsform samt en liten maskin i vilken man har plastfolie. Den skär även av plastfoliet så man slipper de där dåliga förpackningarna som foliet kommer i. Mycket smidigt! ♥
 
 
bloglovin

Hundvakt ♥

 
 
 
Hej hopp!


Idag är jag hundvakt, och det var jag igår också. Det är lilla Daiquiri som är på besök medan matte jobbar. Men innan hon kom så var jag på en liten annorlunda fotopromenad. Jag fotade nämligen asfalt. Haha, det låter helt knäppt! Det är så att jag skrev en insändare på förmiddagen och kände att jag kunde lika gärna ta bilder till den också. Den handlar om trafiksäkerhet ute där mina föräldrar bor, där det saknas mittlinjer på asfalten - och då är vägen relativt nyasfalterad. Insändaren är nu inskickad till tidningen!
 
Nu när jag har en liten paus ifrån busungen tänkte jag även passa på att fråga vad ni tycker att jag kan förbättra med bloggen! Så vad är det jag behöver? Förutom att uppdatera oftare, för det är jag redan medveten om ;)
 
Vad kan jag göra för att göra min blogg bättre? ♥
 
 
bloglovin

Ida och Daniel ♥

 
 
 
 
 
För snart ett år sedan förlovade sig Ida och Danne och sedan dess har jag velat fota detta vackra par! ♥ I helgen blev det verklighet då det var marknad i Virserum. Jag får visa vad jag har köpt i ett annat inlägg :) Vi passade även på att ta bilder på hela familjen och jag är mycket nöjd med bilderna! Av de bilder som de fått hittills så är de också nöjda så det är superkul!
 
Visst är de söta ihop? ♥
 
 
bloglovin

RSS 2.0