Mackor, godis och plugg

 
 
 
Hej alla glada!
 
Idag har jag bara pluggat och pluggat. Med mackor och godis som tilltugg tog jag mig till campus på förmiddagen och här sitter jag fortfarande. Men nu ska jag snart bege mig hemåt :) Jag har haft svårt att känna "åh, vad kul det är att plugga"-känslan nu efter praktiken, men jag har i alla fall gjort en sammanfattning som jag ska plugga på när jag kommer hem. Ämnet är väldigt intressant, det handlar om etik och en massa gubbar och teorier hit och dit. Vad som ska avgöra vilken handling som är rätt och orätt osv osv...
 
Hoppas ni får en trevlig kväll!
 
 
bloglovin 

Sista dagen på praktiken

 
 
 
Idag är det sista praktikdagen för denna gång. Det känns ganska bra :) Nu känner jag att jag samlat in så mycket information att jag behöver vila och bearbeta alla känslor och intryck. På religionslektionerna (som har varit mest intressanta för mig som läser religion) har vi sett första avsnittet i serien "Torka aldrig tårar utan handskar". Den serien är riktigt bra, man blir berörd och jag rekommenderar er att se den! Med eleverna så talade vi kring den utifrån människosyn, människovärde, religion, acceptans, sexualitet och identitet. Mycket intressant!
 
Har ni sett serien? Vad tycker ni om den? :)
 
 
bloglovin

Skogens vackra inre ♥

 
 

 
 
Hej alla!

Idag är det lördag och "sommaren" skulle komma tillbaka i helgen med sol och värme. Men när jag tittar ut så ser det lika grått och regnigt ut som det gjort hela veckan, så jag "sommaren" kom visst inte hit. Men det gör inget! Något (mer exakt någon, några...) annat som kommer hit idag är mina föräldrar ♥ Så mamma och jag ska ta oss en sväng om på stan.
 
Annars känner jag mig seg. Förkylningen har inte riktigt släppt taget om mig ännu, jag hostar fortfarande men jag kämpar på för att bli frisk. De här bilderna tog jag för två veckor sedan när jag var hemma, då mamma och jag promenerade med Daiquiri. Vilken är din favorit? ♥
 
Hoppas ni mår bra!
 
 
bloglovin

En hälsning från sjuklingen

 
 
 
Jag har gått och blivit sjuk. Japp, "hon-som-är-tålig-mot-förkylningar" har drabbats till slut. Det är så himla typiskt, för så fort man berättar för någon att man är tålig och har ett bra immunförsvar så visar det sig att man inte har det! Haha, komiskt. Jag kände det faktiskt redan i fredags, och det bröt inte ut förrän i söndags. Så jag antar att min kropp kämpade bra ändå. Och idag, tisdag, så känner jag mig bättre - imorgon kan inget stoppa mig från att åka på praktik!
 
Det var tur i alla fall att jag slapp vara sjuk i lördags. Då var jag nämligen på bröllop med Anneli igen och det var riktigt vackert med ett höstbröllop! Kolla in Annelis blogg för att se bättre bilder :)
 
 
bloglovin

En vecka praktik - check! ♥

 
 
 
Hej alla!
 
Idag är det fredag och det är skönt. Nu har jag varit ute på praktik i en vecka och det är jättekul! Det känns verkligen som att jag lär mig något nytt varje dag. Om ledarskap, lektionsupplägg, olika planeringar med mera!
 
Just idag är jag extra seg, dels för att jag gick upp tidigt för att åka till skolan och dels för att vi hade tre lektioner på rad med bara minuters rast mellan. De sista två  lektionerna var man som segast, då blev det ingen rast alls... Men det kändes okej ändå :)
 
Ikväll ska jag dega framför tv:n med älsklingen och bara slappna av ♥. Och imorgon är det dags för bröllop! Så då gäller det att ladda upp batterierna.
 
Vad ska ni göra ikväll? :)
 
 
bloglovin

Daiquiri ♥

 
 
 
Tänk så fort valpar växer... Daiquiri 4 månader ♥
 
Hej alla!
 

Hoppas det är bra med er :) Jag mår bara bra, och för tillfället
(och i tre veckor framöver) är jag ute på praktik. Jag är på en skola i Norrköping så det blir att pendla lite, men det fungerar och det känns värt det när skolan verkar så bra! Och så har jag min första kvinnliga handledare med. Så allt känns riktigt spännande :)
 
Här är en bild på min systers hund Daiquiri som nu är fyra månader Kommer ni ihåg de första bilderna jag la upp på henne? Det är galet vad hon har växt, men nu ska det väl gå lite saktare i alla fall. Tycker bilden blev lite häftig, med en bra tajming då hon slickade sin om nosen! Vad tycker ni?
 
 
bloglovin

Skogen ♥

 
 
 
 
 
I helgen har jag varit hemhemma igen, och det har blivit mycket promenader med syrrans hund. Skogen är något som både hund och människa tycker om. Det är så friskt och bra luft och Daiquiri hade säkert fullt upp med tusen andra dofter, som mamma och jag inte kunde känna. Det var också kul för att vi upptäckte platser i skogen som vi inte tidigare varit på, trots att vi bott så nära.


 
bloglovin

Bullens dag ♥

 
 
 
Idag efter skolan åkte jag hem till min kära vän Annie. Vi hade bestämt att ses och baka något, och så kom vi på (läs "Annie kom ihåg") att det var bullens dag! Då blev det genast självklart att vi skulle baka kanelbullar :) Så vi gick och köpte mjöl och sedan satte vi igång.
 
Så idag har Annie och jag experimenterat och bakat de helt klart bästa bullarna ever! Vi mosade ihop smöret och mandelmassan till fyllningen så att det blev en enda massa innan vi bredde ut det på den utkavlade degen. Det kändes hur smidigt som helst. Och så försökte vi forma dem så som min mamma brukar göra och det blev awesome! Visst blev bullarna snygga?!
 
 
bloglovin

Kattungar ♥

 
 
 
 
 
Hej alla!

 
Förlåt för seg uppdatering på senare tid, men det har varit mycket på gång. Jag har pluggat, men också bakat kakor och muffins inför min systers och min pojkväns födelsedag. Fotat som en galning har jag också gjort i helgen - så nu har jag massor att visa! ♥
 
Men innan helgen kom så var jag iväg och träffade en gammal studiekamrat som skaffat kattungar ♥ Visst är de söta?
 
 
 
bloglovin

RSS 2.0