Sol, sol, sol = varmt, varmt, VARMT!
Heej!

 Igår kom Tom hem och jag är glad igen, han är min solstråle! Idag har jag solat, fotograferat min syster o Mischa och bara tagit det lugnt och skönt. ALLTSÅ, jag är ledig till torsdag o det var rätt och riktigt på mitt schema. Tom har jobbat lite idag och är nu med en kompis, de skulle mecka med Toms bil - typisk killgrej.

Men nu ska jag titta på Bones! CYA!
FörgätmigejHejsan alla besökare!

 För jag har en del, konstigt nog, trots att jag inte är särskilt aktiv eller spännande på något vis just nu. Igår kollade jag in mina betyg som kommit in på Dexter o ja, jag blev nöjd med allt utom ett ämne, men det spelar ju ingen roll! :D

Annat som händer i mitt liv:

- Jag jobbar hela denna vecka från 11.00 till 18.00, då det är såå fint väder ute *snyft*. Men på mitt schema så är jag ledig må, tis, ons nästa vecka så det är gutt! Ska först kolla upp så att det stämmer, för det verkar lite weird.. Hoppas på ledigt!

- Tom är iväg på fotbollscup i Örebro så jag är ensam o deprimerad tills söndag då han kommer hem. Livet känns alltid tomt utan honom, men tur att man har sin spelgalna syrra ibland ;) Då går tiden plötsligt fortare!


(Btw, för er som inte vet var jag jobbar så är det på resturang Fingerkroken o så är jag också lite i Grillstugan ibland.)Tjohej så länge!Häääärligt sommarväder!Idag har det varit otroligt härligt väder så jag drog med
 mig Tom ut på en promenad.. Underbaaart!
Skolavslutning!

(JA, jag står i badkaret ^^! Men bara för att duschen har bäst o störst spegel i huset..)

Hej!

Trots att de här tre senaste dagarna har varit totalt meningslösa (nja, nästan) så är jag glad. Undrar varför? Det är ju SOMMARLOV!

Så kom jag plötsligt på att jag ska jobba 9 veckor av lovet.. Spännande att se hur det kommer att bli, det är liksom mitt första riktiga sommarjobb så jag är lite nervös.
Det är väl som syrran alltid säger "Pengar är pengar", men då frågar jag mig om det är för pengarna som jag vill arbeta. Det kan jag inte svara på än, det får jag fundera på.

Efter skolan åkte Tom och jag till hans farmor och farfar där de lagade raggmunk, något som jag inte är förtjust i så jag satt och väntade när de åt. Sedan åkte jag hem utan min älskling och bakade bullar med min syster!Syrran gjorde en sats kanelbullar och jag vanilj - MUMS!Just nu sitter jag och ugglar framför tv:n och the real housewives.. Vad gör niiiI?Marabou Sommar!


Hej!

Idag har jag inte gjort mycket, inte igår heller, och det känns en aning jobbigt.. Jag var i alla fall på maxi och handlade med pappa o syrran då jag upptäckte marabou sommar. Jag blev lite nyfiken på den och köpte med mig en hem!

Annars denna vecka så har jag varit lite halvt orolig för mitt slutbetyg i geografi då det sista provet var grymt svårt! Men som tur var så fick jag vg i slutbetyg ändå, även vg som slutbetyg i Matematik B så det är härligt!

Snart är det lov
och Emma B:s födelsedag då ska jag troligtvis färga hennes hår som present, hehe! Sedan vecka 25 börjar jag jobba!


Jag gör visst aldrig det jag borde..

         

 

Ursäkta den halvdåliga retuscheringen ^^...

RSS 2.0