Julejulejulejuuul .
Jul, jul, jul, det är allt man hör, det är allt man pratar om och allt man ägnar sin tid åt vid denna tid på året.

ÄVEN JAG, MOAHAHA! xD

Aa, denna helg har vi julpysslat lite grann och så idag var vi på vårt årliga besök på Kalmar slotts julmässa.        
Äta, spy och äta lite mer.. I en si sådär 7-8 timmar..
Massa mys :)

Sedan efter besöket på slottet åkte vi till stan och shoppade!

Resultat:

Köpte en ny bh (bara för att jag älskar att shoppa bh:ar^^ men den var SNYGG!) och en halv tröja som Tom så roligt beskrev den, men jag vad ska man annars säga? ^^
Efter shoppingen skulle vi äta så då var första tanken "IKEA!" så vi åkte dit och försökte hinna innan matserveringen stängde vid 17.30. Vi kom dit 17.29 och fick höra "Är ni hungriga så får ni gå någon annanstans för vi stänger nu" BITCH.

Ikea bilder :DD

Jaja, vi fick åka och äta på Rasta men det var cp-äcklig schnitzel där som jag tog.. Den smakade FETT, BRÖD och SALT. As-blä.
Låt er inte luras av utsidan!
Sexy me, får avsluta detta inlägg med ett STORT metall-leende x)

Pusshej!


OT? :O

Idag fick jag ett brev från Oskarshamns-Tidningen! :O
"Adine Lundahl,
Du fyller 18 år den 27 januari 2009.

Vi gratulerar på födelsedagen. En födelsedag är som en milstolpe i livet. Du har snart en sådan stor dag framför dig. Släkt, vänner, arbetskamrater, grannar m fl uppskattar säkert att få veta att du snart fyller år."

Och nu kan jag vara med i Tidningen på min födelsedag gratis ^^ HAHA, jag blev glad :)


Ska jag..? :D

BARA FÖR ATT EVE TVINGADE MIG! :DHaha.. x)

Varför just jag?

Idag på idrotten buggade vi, det var kul och vissa var ju bättre än andra osv men (till saken) jag fick SKAV under stortån! >.< DET SVIDER! Aa, men när jag gick till Stefan (Medialäraren) för att be om plåster så föste han in mig i klassrummet och sa:

-Det här är en tvättäkta mediaelev!

*Chock*

Och så fick jag stå där inför en grupp nior och babbla om mediainriktningen! ^^

Tack? xD Visste att det var något lurt på gång.. Måste man förtjäna plåstret eller? Bah.

Aja, cirkusfär 2 minuter senare släpade han in Emma B också så det var ju bra, fast jag tyckte ändå att jag snackade på rätt bra! :D Och jag var inte nervös eller något så det var asbra o kul! :DBlev klar med tyskan och lämnade in den i går, fick tillbaka den idag, smygtittade på betyget ("Du får inte titta på vad du får innan du själv sagt till mig vad du tycker att du ska få" - Sabine, tyskalärare) och jag fick  MVG! Så det var gött! :D


Hmm, vad mer..?

Jo, i median bygger vi våra drömrum i miniformat med måtten av våra riktiga sovrum dåe. Jobbigt att göra grunden, ska bli roligare när vi får inreda hur vi vill! :D
Så, det var lite news.

I'll be back!

Pusshej!

BAKDAG! :D

Idag stack jag hem typ vid 13 för att jag inte orkade hänga på tyskan när jag ändå var klar så jag hängde med min mor och handlade (tog 2 timmar + att vi var tvungna att langa upp alla varor på bandet med - kör med självscanning), PLUS att bitchen i kassan gav min mor en påse saffran för lite(betalade för 8 fick 7) BLÄ på henne!

Efter det började vi att BAKA! Lussekatter och pepparkaks-sockerkakor (xD)! MUMMA! Och ofc, så fotograferade jag^^

Enjoy!
Julstämning!Lussesmet


Lussedeg


Knåda knåda..


Min mor :)


In action!Me in action! ^^ (Lägg märke till mina extremt sexiga strumpor!)


Lusse lele..


^^

Och så in i ugnen!
Lager efter lager .. MUMS!


Dags för pepparkaks-sockerkakorna!
Klart!


Mycket gottgott-förberedande idag! Det är ju trots allt bara EN månad kvar till jul! ^^ Så lite stämning måste det ju finnas!


OH, just det! Jag köpte juleskum idag och hittade en sockerbit i påsen! Liksom..va? ^^Jaja..


Kramhej!


Snön har fallit!
Jag vaknade och kunde inte undvika att lägga märke till snön som fallit och lagt sig som ett täcke över lilla Oskarshamn. Jag tänkte "Det försvinner nog tills imorgon" så jag bestämde mig för att ta med mig min kamera idag och fota så mycket som möjligt. Ja, sagt och gjort. Nu är jag hemma igen efter en 2 h och 30 minuters promenad med ca 147 bilder att roa mig och er med!

Enjoy!

Det får nog räcka så! Hoppas det inte var alldeles för tråkigt att titta på!

Jag tycker i alla fall att jag har varit duktig! :D

Pusshej!Naw!


*Smält*


Titta vem som somnade i min säng såhär tidigt på kvällen! Naw <3

BTW jag har klippt mig idag med! :D
:D:D:D


Tandställning på plats!

Ta-da! Så sexig man är nu va?(Diggar bilden)


Idag blev det äntligen gjort. Fick ligga med kinderna uppspända i 1h o 20 min då det slipades, limmades, sögs saliv och klämdes dit metallbitar och metalltråd. Det var SÅ ÄCKLIGT och torrt i munnen och jag ville bara därifrån.

Såhär efteråt känns det en aning mysko men man vänjer sig väll med tiden antagligen..

Jag hade inte ont direkt efter att jag fått den, men nu på senare timmar har jag asont i speciellt 2 tänder och det gör ont att bita ihop så jag har svårt att äta.. Får hoppas att det går över, annars får jag äta soppa i ett år! :'(

Och det vill jag ju inte... Vill inte bli mager!! :O USCH!
Aja, hoppas alla har det bra..!


Ciao! ("Kära Åsa.." ^^)

Änghorvan

Idag följde jag med min familj minus mamma då de skulle lasta upp nytt hö i förrådet inför vintern. Eftersom jag inte kunde hjälpa till (skulle få något liknande astma-anfall o hosta upp blod o ögonen skulle rinna o ha sig >.<) så passade på att fotografera Spurillen och så hälsade jag på min farmor lite med :)

Lite egobilder med ofc:

Byee!


Öppet hus idag!

Efter allt arbete vi lagt ner så var det idag äntligen dags för öppet hus!


"Vi på mediaprogammet åk 07 har jobbat under temat Gemenskap och sprungit runt och fotograferat elever här på Oscarsgymnasiet. Uppgiften var att hitta folk som trivs med varandra och skildra vänskapliga samband med fotografiska stillbilder.

Vi vill visa er att vi har det jättebra tillsammans här på Oscarsgymnasiet i vår lilla grupp på sammhälle-mediaprogrammet!"


GODISKUNGEN!Vi jobbade med utställningen till klockan 17 igår och det var hemskt jobbigt och när alla var som tröttast så kom min "sista-egergi-spurt" fram och jag hoppade på stolar och ja.. ^^ Men den energin försvann den med! höhö..


Själva öppet hus var rätt segt och jobbigt när folk inte hittade oss eller bara tittade in någon sekund och sedan gick vidare. Och så HATADE jag att alla andra jävla program körde upp lappar i ansiktet på en hela tiden när jag sprang fram o tillbaka från aulan o korr. H då det blev stressigt inför filmningen.


Aja, vadskamangöra?

Nu är man trött o seg och så har jag ont i mitt lår, varför vet jag inte.


Detta får vara allt för mig!


Byee!

Smärta i käften = värsta som finns!

Hey, ja det är tråkiga jag igen som ska gnälla vidare på mitt liv och levende. Bu-hu.


Idag slet tandläkaren ut en av mina finaste tänder "bara för att" den var i vägen för en annan tand, eller något. GAH! DET GJORDE ONT! Plus att det inte slutade blöda på flera timmar och kunde/vågade inte äta på typ 7 h, gick omkring med yrsel och illamående. Aldrig mått så skit över en jävla utdragen tand förut. Och så ska man bli uppmuntrad av att höra:  "En tand mindre gör ju inte dig något, för du har så gott om tänder!"  Vafan..? Tack?

Haha, kanske fick jag för mycket bedövning också...^^ Efter de första 2 inspruten så typ pillade hon med en skrapa runt tanden och frågade om det gjorde ont och "jaaa" ljög jag och fick mer bedövning. Men alltså, klart som fan att man inte vill känna något OCH förra gången jag drog ut en tand hade inte ens bedövningen börjat värka så det gjorde asont och så när man var klar och fick åka tillbaka till skolan, dåå jävlar domnar det i käften! Vad är det för mening med det?!

Men ja, huvudsaken är att jag mår bättre nu och maten i magen är som grädde på moset för mig!

MEhn, så ska jag få rälsen tidigt på måndagen så det blir ingen vidare sovmorgon men som tur är slipper jag ju skola så jag ska väll inte gnälla alltför mycket.. Och den ska ut, ut, ut innan studenten så då kommer man vara snygg minsann! ;)

Vilket tråkigt ämne det blev idag men så äre nu va, deal with it!

Pösshej!Freaky friday!
USCH, nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge men vadskamangöra? ^^

Lägg ner!

Jag stör mig så väldigt mycket på en person nu, som bara lägger sig i saker som hon ska strunta i och som hon heller inte vet ett skvatt om! Det jag skrev i mitt förrförra inlägg var bara hur jag känner om allt som hänt mig på senare tid och blahablaha. Jag hade aldrig trott att jag skulle bli påhoppad av denne person utan anledning. Trodde du var bättre än så.

Vad har jag gjort dig? Varför bryr du dig ens om mitt liv? ÅH, du tror att du har så RÄTT om allt också. Du vet INGENTING! Gå och terrorisera någon annan stackare, för mig har du inget med att göra!

OCH du tänker inte särskilt smart heller, du är djurvän säger du, men tycker att det är ok att skjuta ner älgar och björnar för att dem "förstör" och det är ok att hänga upp deras kroppsdelar och päls på väggen men med andra djur då är det djurplågeri? Människor har alltid jagat djur för pälsens skull och kommer inte sluta med det även om det kan vara fel i många fall. Hur skulle vi ha överlevt vintern när vi var grottmänniskor utan pälsen som värmde våra kroppar? Okej, nu är päls mer till för mode än för uppvärmning men hur många har du verkligen sett som bär ÄKTA päls här? Ser du ens skillnaden på äkta och oäkta? Om det nu är äkta så tror ändå jag på att man låtit djuren dö smärtfritt (vem vill liksom kväva en kanin till döds, eller dränka den?) men ja det är fel, lika fel som att vi föder upp fisk, kycklingar, grisar och kor till slakt. Vi är det vi är, och vi är rovdjur, högst upp i näringskedjan (ekosystemet blabla) och blir inte uppätna av andra. Så är det bara.

Tjohej!

Tjohej, på alla glada och ledsna! Jag tänkte uppdatera lite här och får hoppas att det inte blir ett långt inlägg som sist.


I median har vi blivit klara med våra enminutersfilmer och jag är nöjd med mitt arbete (fick lära mig imovie och gjorde det mesta själv där förutom när jag var i bild då Emma b filmade..) Anyway, det blev bra och kul att titta på de andras filmer :)

I tyskan har vi slutat glo på film och börjat med ett arbete som ska lämnas in om något som har med Tyskland att göra under 1900-talet och jag ska arbeta om Hitlerjugend. Efter att arbetet rättats ska vi sätta upp det på planscher i klassrummet.. heh.

Geografin är rätt så intressant, som alltid bara man lyssnar, vi läser och tar reda på fakta om vulkaner. Kul kul :)

Engelskan, suger som vanligt, har prov imorgon men man kan som vanligt inte plugga på det så mycket för läraren säger knappt vad vi ska ha för nått, så jag skiter i det och hoppas på det bästa! ^^

Matteproven fick vi tillbaka i måndags och jag fick VG och var 2 p från MVG varav ett vg/mvg-poäng.. Störande..!  Ja, men nu har vi pausat matte B och ska ha repetition av matte A inför nationella proven i December som jag ska ha MVG på! Pice of cake! ;)
T
idigare idag när jag satt och försökte göra lite geografi så fick jag sällskap av Mischa. Hon hatar när jag pluggar eller läser något så hon hoppar ALLTID upp och LÄGGER sig på mina papper och böcker! Så irriterande. Och så är hon så irriterande söt med. Inte bra. Jag började då att fotografera henne, det var kul i en början för henne med, men efter en halvtimma eller så så gick hon sin väg och jag fick fortsätta med min geografi ^^..Hon ser.. mallig och lite upplåst ut! ^^
ÅH, jag vill åka till London igen! Shoppa, shoppa, fota, shoppa, fota, fota! :D Kasta äpplen på drottningen! Nämen.. Kanske (A) Ska tjata lite på morsan om det, men annars... Jag kanske kan åka ensam! Blir ju 18 tidigt.. Får man åka ensam då? När man är myndig? Hmm.. *Hoppas*O well, hope life's good for you people!

Bye!

Xoxo :)

RSS 2.0