Berlin 21/5-24/5!Hej o hå, nu kommer mina bilder från Berlinresan!Torsdag 21/5:


(Vindkraft)

Idag var det upp och hoppa klockan 3 på morgonen för att sedan klockan 4 åka mot Växjö och Ramkvillas bussgarage där vår buss skulle åka kl 06.15. Mycket buss (10 h) och lite båt (1h 45 min).


(Rostock)

Här tog den korta båtresan slut
och vi åkte vidare med buss mot östberlin och hotellet Spittelmarkt.


(Utsikten från hotellrummet)

 På kvällen åt vi på Burger King och Sabine (tyskaläraren) observerade oss noggrannt när vi gjorde vårt bästa genom att beställa maten på tyska.

Fotograferade också lite på vägen..


(Domkyrkan, östra Berlin)


Fredag 22/5:(Jag brevid en björn som tillverkas till ett företag eller annat för att stå och reklamera lite innan den säljs och pengarna går till välgörenhet)

   


Idag gjorde vi en stadsvandring med Sabine bland annat till Brandenburg Tor där vi tog det traditionella gruppfotot. Sedan åt vi tillsammans och efter det shoppade vi resten av dagen.

Notera: JAG BLEV SJUK! :( och fick ont i fötterna av allt gående..


Lördag 23/5:


(Poseidon?)(Tv-tornet)

Idag gick vi till torget och Amanda o jag åkte upp i tv-tornet och nedan kommer lite utsiktsbilder:


Efter det åkte vi pendeltåg till västberlin
där jag gick på världens näst största zoo och de andra shoppade.(Sandkatt på de sista 2 bilderna. SÅÅÅ SÖT!! - jag ville ta med mig den hem..)


Söndag 24/5:

Hemresa ^^.

Hoppas ni tyckte om mina bilder!

Hej så länge!
WOAH!Hej alla weidoes!


Det som är weird med er är att jag har typ rekordmånga besökare nu, trots att jag inte skrivit eller gjort något annat på min blogg på 13 dagar.

Så nu undrar jag.. Hur går det till egentligen?

Aja, bilder kommer ikväll från min Berlinresa!

Puss o kram så länge!
Ledigt idag!
Hejsan kära vänner!

Ibland har man det verkligen bra som mediaelev. Idag var det nämligen så att spsp skulle iväg till hemlig ort på historie-grejs och vi mediaelever fick vara hemma heela dagen! Underbart att vila efter en jobbig gårdag med matte snurrandes runt i skallen i cirka 2 timmar och 30 minuter (fast man fick sitta i 4h om man ville.. GALET!).

Jag fick sova ut ungefär till klockan tio, då jag vaknade av att mina armar hade domnat av (hade sovit med armarna över huvudet på något konstigt vis). Annars så har jag suttit vid datorn och pillat med lite nya bilder som jag har tagit idag, bland annat den på mig som lyser upp bloggen så somrigt!

Imorgon är det utedag med 08:orna och jag hoppas det blir bra trots att jag inte fått det fina pappret där personen x har skrivit ned i detalj allt man ska säga under dagen *FU* ^^. I'll be fine, as always.


Notera: På lördag ska jag färga håret! ÄNTLIGEN!
Men nu tänker jag ladda upp resten av bilderna från idag!
'
Idag laddar jag upp några bilder!

Onsdag den 6 maj.Hej kära besökare!


Idag har jag tyvärr inga spännande bilder att bjuda på så det fick bli en muppig cambild på mig från i torsdags.


Det härliga vädret som var i helgen har tagit en tvärt vändning och idag har det regnat i princip hela dagen. Men som tur var så var vi ute och fick känna på det härliga vädret. Tom och jag plockade ut vårt lilla pingisbord och spelade pingis medan Mischa var utbunden. Ja, det var min helg det.

Nu drar det igång, allt på en gång också och det känns ju sådär lagom kul. Jag pratar förstås om de nationella proven. Idag hade vi ett vanligt svenska-prov som jag är säker på kommer att bli ett 2-poäng-ifrån-mvg-prov (F*CK!). Imorgon har vi hören (lyssna) i tyskan, på fredag är det listening och reading i engelskan, måndag är det lesen (läsa) i tyska och slutligen på tisdag är det maB nationella.. (F*CK, F*CK & F*CK!!)

Jag har såklart en lösning på allt:
Inte plugga på något annat än matten!
Om jag vill/orkar kan jag satsa på mvg på det och om jag nu lyckas få det (mindre troligt) så får jag mvg i slutbetyg! Som vanligt lockar det mig en aning att försöka men jag kommer ju ändå bara att bli besviken. Som vanligt. Så går det alltid när man tror att man är bättre än vad man är. Hur ska jag göra?! Mitt bästa som vanligt eller...mer?

Jag sprang i regnet
och kylan igår eftermiddag på fysisk träning. Valde att springa bort till Kristinebergsslingan och köra ett varv på den. Sagt och gjort. Det var.. Helt underbart! Jag har glömt hur skönt det är att springa och ska verkligen ta tag i det ordentligt nu 2 gånger i veckan + vanliga promenader. På vägen tillbaka mot Oscars stötte jag på en man på cykel (som ser ut som tomten med väärsta vita skägget) som ropade: "Du travar som om du hade varit häst i ditt förra liv!"  "Det kanske jag har", ropade jag tillbaka och sprang vidare med ett leende.

Idag på matten kom Peter fram med min frånvarolapp och förklarade att jag hade 18 % frånvaro! "HUR F*N?!", tänkte jag och kollade tomt på pappret. Jag hade missat 4 lektioner på 4-5 veckor och det motsvarar 18 %? Hur går det ihop egentligen? 3 av de lektionerna var fysisk träning varav 2 jag förklarade för min lärare att jag inte mådde bra och inte ville vara med och den 3:e blev jag inte avprickad helt enkelt för jag bytte om 08.30 och alla hade stuckit ut. Den 4:e var en mattelektion jag inte pallade gå på pga huvudvärk som kommit under dagen tillsammans med min älskade klass. Matte med dem är oftast omöjligt. Hopp! I alla fall blev jag depp och räknade inget alls idag.Jahopp, det var väl allt som hänt på sista tiden.

I'll be back!


Tjohej!

Prov i svenska på onsdag!Heej!


På onsdag har vi prov i svenska och det handlar om upplysninstiden, det vill säga en del konstiga ord, människor och deras verk att plugga in. Det är rätt spännande och så, men just nu har jag ingen motivation alls. Jag är däremot grymt sugen på att bara plocka ihop lite bilder och experimentera vilt i photoshop!

Så, vad ska man göra? Följa leklusten eller tvinga ned ansiktet i en just nu helt ointressant bok?
RSS 2.0