Earth Hour

Earth Hour om 20 minuter. Ni släcker väl?


bloglovin


Snödroppar ♥
Mitt i allt tentaskrivande har jag nu tagit en paus för att njuta av lite bilder jag tog i helgen ♥ För övrigt känns det helt okej att sitta inomhus och skriva, när det är grått och tråkigt väder ute. Det gör absolut ingenting! Det finns nog inget tråkigare än att skriva hemtenta när vädret är vackert.

Vad tycker ni om bilderna? :) ♥


bloglovin


Våfflor! ♥

Våfflor på balkongen i det underbara vädret ♥ Behöver jag säga mer?bloglovin


HungerspelenTyvärr måste jag meddela att jag blev besviken på filmversionen av Hungerspelen. Det beror antagligen på att boken är bättre, och att jag hade för höga förväntningar på filmen. Jag kan lätt räkna upp fler besvikelser än höjdpunkter. Men gör jag det, kommer detta inlägg inte bli särskilt kul :P

För att börja med något så kan jag påpeka de skakiga kamerarörelserna. För egen del anser jag att det endast blev rörigt att titta på. Det kunde varit okej, om det var begränsat till vissa scener exempelvis när invånarna i distrikt 12 gick till slåttern samt då Katniss tittade ut på publiken i huvudstaden inför första intervjun. Med andra ord, då en scen vill visa på känslor! Men dessa skakiga filmrörelser skedde i princip hela tiden. Jobbigt!

Däremot hade man valt ut bra delar ur boken och förmedlat dem på ett ganska bra sätt i filmen. Exempelvis skogen där Gale och Katniss jagar och när "en viss person" (ni som sett filmen eller läst boken vet) dör på arenan.


Så mitt betyg på en 5-gradig skala blir en 2:a. Detta på grund av petitesser som jag störde mig på.

Kanske blir filmen bättre om man ser den en gång till?


bloglovin

Bokat!

Nu börjar det närma sig biopremiär för Hungerspelen. Jag har till och med lyckats få Tom intresserad av boken, så nu på fredag ska vi iväg och se filmen! Som vanligt har jag höga förväntningar ;)

Ska ni se filmen? :)


bloglovin


Nya tapeter ♥

I fredags kom mina föräldrar och hjälpte till att tapetsera i hallen. Tom hade lagt det nya golvet, så då tänkte vi att det var lika bra att skaffa nya tapeter också. Det blev mycket arbete för min stackars far, men han är så duktig och nu är det jättefint! ♥

Måste också tacka er för era fina kommentarer jag fått de senaste dagarna. Tack


bloglovin


Vårblommor ♥

Krokusar ♥Hej på er!


Det är hela 4 dagar sedan jag satt vid en dator - najs eller hur? Helgen har gått fort, jag har varit hemhemma och valde att inte ta med min dator. "Pappa har ju sin bärbara så då behöver jag inte min" tänkte jag, men då råkade pappas vara inlämnad för lagning eller nått. Men inte gör det något! Det var faktiskt skönt att slippa datorn.

Hemhemma käkades det god mat, tittade även på melodifestivalen och gick på långpromenad med mamma, samt att jag fotade vårblommor! Härlig helg indeed. Blev förvånad över att ni besökt min blogg, trots min frånvaro men det får ni gärna göra! ♥


Vad har ni gjort i helgen? :)


bloglovin


Min prinsessa ♥

Jag har världens sötaste katt - så det så! ♥

Nu ska jag iväg på praktik! Har varit ute sedan i måndags och jag har fullt upp med att lära mig göra lektionsplaneringar samt bedömningar utifrån nya gymnasieskolans kunskapskrav. Det är spännande men utmanande!

Hoppas ni får en bra dag!


bloglovin


Kort promenad i solen ♥

Älsklingen ♥Jag :)

Det var riktigt fint väder ute för någon timma sedan och jag fick med mig Tom ut på en promenad. Det var inte så varmt i skuggan men det var sååå skönt att komma ut. Man blir genast piggare av frisk luft och det gjorde Tom gott, eftersom han varit sjuk och sängliggandes i feber ett par dagar.


Nu ska jag riva runt i köket och laga en hemmagjord pizza! Det ska bli supergott. Kanske passa på att baka mina favoritkakor också, när ändå ugnen är på... Hmm .. :)

Vad ska ni göra ikväll? Blir det Gladiatorerna eller andra chansen? :)


bloglovin


RSS 2.0