Kolmården del 2

 
 
 
Vacker utsikt
 
 
 
Snöleoparderna var otroligt fina! ♥
 
 
Söt minigris :)
 
 
 
Hej!
 
Här kommer fler bilder från förra lördagen när jag och älsklingen var på Kolmården ♥. Jag kommer att lägga upp ett tredje inlägg också, men det blir senare :) Annars blir det kanske för mycket djur på bloggen - trots att djur är underbara!
 
Vad tycker ni om bilderna? :)
 
 
bloglovin

Tentadag och födelsedag ♥

 
 
 
Hej alla fina!
 
Idag är det fredag - shoho! Men det är inte vilken fredag som helst, nej nej, det är min mammas födelsedag! ♥ Och i eftermiddag skriver jag tenta i judendom, islam, buddhism och hinduism och allt som tillhör. Sedan ska jag åka hemhem! Det känns som en evighet sedan jag var hemma... Och jag måste tacka er för era kommentarer, det är så kul att läsa - så tack!
 
Ha en toppendag!
 

bloglovin

We are stronger together ♥

 
 


Hej alla!

Idag blir det plugg för hela slanten! Svampigt värre, om ni förstår vad jag menar? Nej, det är såklart att ni inte gör. Jag vet ju inte själv vad jag menar! Om jag ser fram emot pluggandet eller inte. Men förhoppingsvis blir det kul och lärorikt. Det är en kombination som faktiskt är möjlig. Tro mig! :)
 
Så nu ska jag och mina svampar (skolböcker) kämpa på tillsammans - because we are stronger together!
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 
bloglovin

Kolmården del 1

 
 

Supersöt asiatisk prärievarg ♥
 
 
Mitt absoluta favoritdjur (efter vanliga tamkatter såklart) - tigern! ♥
 
 
Efter att ha promenerat ett par timmar tittade vi på delfinshowen
 
 
Fotade en liten sköldpadda. Det var precis att vi såg den, och den satt så bra så jag var tvungen att fota!
 
 
 
Fyller på med käk ♥
 
Hej!
 
I går åkte som sagt Tom och jag till Kolmården och strosade runt bland alla underbara djur från att parken öppnade till stängningsdags. Det var verkligen härligt, och vädret var hur skönt som helst. Inte för varmt och inte för kallt :) Så nu har man avklarat årets träning - höhö. Vi promenerade runt allt som allt i cirka 6 1/2 timma. Awesome!
 
Snart kommer antagligen fler bilder, så håll utkik!
 
 
bloglovin

Höstfärger ♥

 
 


 
 
 
Hej alla!
 

Idag har det inte varit någon skola på schemat, så istället har jag jobbat på min sammanfattning inför tentan som är nästa fredag. Jag blir så trött på mig själv när jag inte kommer någon vart, och idag har det varit en sådan dag. Man sitter där och skriver lite, och sedan slutar det med att man stirrar på dokumentet i flera minuter utan att det händer något. Jobbigt!
 
På lördag ska vi eventuellt åka till Kolmårdens djurpark och det pirrar redan i mina fotofingrar. Vi skulle ha åkt dit i somras, men ja det blev inte av. Så det ska bli kul med en utflykt!
 
Förresten vilken av dessa bilder gillar ni mest? :)
 
 
bloglovin

Råna rönnbär

 
 
 
 
Rönnträdet utanför vår lägenhet är fyllt av rönnbär och små rånare till fåglar. De käkar och käkar medan våra katter roat tittar på, när de olika fåglarna flyger till höger och vänster innan de återigen landar i trädet. Vilken stressig måltid, tänker jag! Och det är roande även för mig att iaktta de små rackarna, när de envisas med att äta bären som växer allra längst ut på grenarna.
 
 
bloglovin

Bilder från gårdagens bröllop ♥

 
 
 


 
 


Hej hopp!
 
Här kommer några bilder inifrån den vackra kyrkan (Mellösa Kyrka) där gårdagens vigsel var. Innan vigseln var själva fotograferingen då jag även tog några BTS-bilder med mobilen men det var inte förrän i kyrkan som jag fotade med min kamera. Dessa är antagligen de enda bilderna jag kommer lägga upp men hoppas det är okej! Hur som helst hade jag det jättebra, brudparet var vackra och vädret var underbart! 
 
 
bloglovin

Redo för bröllop! ♥

 
 


 
Hej allihop! ♥
 

Idag ska jag på bröllop igen. Det blir ska bli magiskt med häst och vagn med mera och dessutom ska jag ha med mig min kamera denna gång. Yay! Ska vara assistent ännu än gång åt superduktiga Anneli (länk!) och så fick jag tillåtelse att fota lite jag med, i kyrkan och så. Så det ska bli riktigt spännande!
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 
 
 
Follow on Bloglovin

Fly high

 
 


Hej hopp!
 
Idag var jag och min grupp, med flera, och träffade en kille som utövar meditation enligt Buddhismens livsåskådning. Egentligen skulle vi även få delta i meditationen, men vi var tydligen för många så vi ska ses på måndag igen. Så idag fick vi sitta ner och ställa frågor innan han skulle in och meditera. Det ska verkligen bli kul att testa på meditation, för det känns lite som en once-in-a-lifetime-experience.
 
 Har ni mediterat någon gång? :)
 
 
bloglovin

RSS 2.0