It's my birthday! ♥

Hej alla! Gissa vad det är för dag idag? Jomen, visst är det fredag men det är också min födelsedag! :D ♥ You're looking at a 21-year-old Adine! Kanske är dags att börja bekämpa framtida rynkor i ansiktet, eller vad tror ni? Haha. Idag ska jag åka hemhem och firas och imorgon åker vi eventuellt en sväng till mormor och Ingvar.

Vad ska ni göra i helgen? :)


bloglovin


Ett tacksamt vingslag ♥

Var ute med mamma och matade svanen samt några änder som bosatt sig i viken på grund av ovädret.De visade sin tacksamhet genom vingslag och vackrast var svanen, som majestätiskt reste sig över vattenytan. Det syns att det blåser om man tittar på vattenytan och (o)vädret lugnade inte ner sig när vi gick in. Stackars djur. Jag är i alla fall glad över att det inte är en så hård vinter, som det var förra vintern.

bloglovin


5 år av kärlek ♥

Igår var det Toms och min 5-årsdag! ♥ Vi bestämde oss för att fira hemma och laga extra god mat. Sedan invigde vi vårt nya våffeljärn och smaskade på våfflor med glass. Mums! Fina blommor fick jag också, som ni kan se lite av i vänster i bilden :) ♥

Hade också tenta på förmiddagen, som jag skrev klar på ungefär en timme. Den var lättare än jag trodde att den skulle vara, så det var skönt! Nu är jag ledig till på tisdag då nästa kurs börjar :) 

bloglovin


Min knäppa bommaJag har en knäpp blomma. Den verkar tycka särskilt mycket om att växa i ena änden av krukan, istället för att ta för sig av de utrymme som faktiskt finns. Eller så är det så, att den har växt snett och rötterna ligger och trycker där jag tycker att det är ett "tomt utrymme". Den ser ut som den gör trots att jag vridit och vänt på den så att alla sidor av den ska få lika mycket solsken. För övrigt är den ju ganska söt :)

Någon expert som vet vad jag ska göra? Kanske plantera om den?


bloglovin


Hundfotografering ♥

Elvis :)Ozzy :)Ozzy och Elvis ♥

Nu är vi tillbaka i Linköping och resan gick bra, trots att jag fick köra hela vägen då älskligen sov. Katterna är överlyckliga över att vara hemma och busar för fullt medan jag skriver. Snart ska jag ner och skaffa mig en tvättid!

Igår eftermiddag åkte Tom och jag till hans föräldrar
för att fotografera hundarna. Det var min julklapp till dem och vi fotade ganska fort, men trots det blev det bra bilder och jag är nöjd :) Det enda jag är mindre nöjd med (om man ska vara noggrann) är att hundarnas fötter är lite avkapade eller har hamnat lite för långt ner på bilden. Men men!

Vad tycker ni om bilderna? :)


bloglovin


Solnedgång i november

Bild från november
.

Det gör inget om man inte bloggar när man har lov. För bloggning är ju något man ägnar sig åt, när man inte vill göra exempelvis sina läxor eller annat skolrelaterat arbete. Eller hur? ;) Jag har hållit mig upptagen med att ta det lugnt men inte idag. Idag har Alfred och jag bytt rum, så vi har städat och rensat som bara den. Tänk vad saker man samlar på sig! Helt galet.

Vad ska ni göra ikväll? :)

bloglovin


Gott Nytt År! ♥

Här kommer en kort film jag klippt ihop från fyrverkerierna i hamnen. Se och njut och GOTT NYTT ÅR! ♥

bloglovin


RSS 2.0