Promenad till Gunnarsö :)

Tjaahh...

Fint väder, allmänt bra dag.. Blev fotosugen och drog med mig Tom ut! :)





Tom på hopptornet ;)

Bara.. Fint!

Glidar'n ;) <3

Från hopptornet

Svan

''Bänken'' <3 med Tomtom till höger ^^



Rätt meningslöst inlägg men a..


God natt!

Pusshej!

Bilolycka!


Min syster och pojkvännen Johan i bilkrasch! :( :( :(

Oroar ihjäl mig!!





j





 NYTT: Okej.. Alicia mår hyfsat bra utan allvarligare fysiska skador. Är omskakad och mörbultad med blåmärken på båda här och var. Hon slog i huvudet och tuppade av vid smällen. Johan blev fastklämd och bröt lårbenet och nyckelbenet.

FYFAN! Är glad att du är okej syrran och Johan med, det kunde ha gått mycket värre! Hemskt.. :(

Studiedag = Kalmar!

Heey!

Idag har det varit studiedag så jag och Tom åkte en sväng till Kalmar och ''shoppade loss''. Jag köpte inget alls. Heh. I alla fall så var det en trevlig dag med underbart väder så det var mycket bättre än hur dagen annars hade varit, dvs. inomhus! Uäh. Jag är i alla fall superglad nu och älskar verkligen min nya Sony! ;) <33






Kalmar slott




Älsklingen <3




Ankor ^^




Men nu ska jag kolla på Gossip girl så ha det gött! Pusshej!








/XOXO Adine


JAAAAAAAAAAAA!!!! :D :D :D :D <3 <3 <3 <3

TJaahhhha!!


Nu har det äntligen hänt! Har velat köpa en jävel i över ett år (om inte mer) och nu har jag köpt mig systemkameran Sony Alpa 200 + 4GB minneskort + extra försäkring + väska! Summan av allt blev ca 6000 kronor, men vafan det är det värt! ;D Så nu är man lycklig, lyckligare, LYCKLIGAST! Men också luspank! HAHA! Får tacka min Tomtom så hjärtligt för att han hittade OnOffs's feltryckta annons och såg att den var prisdnedsatt! Pusspuss! :) <3





Det var allt jag hade att säga idag, så det blev inte så långt som vanligt..^^


Livet äger! ;)




/XOXO Adine

Händelserik helg!

Hej igen!

Nu tänkte jag ladda upp lite sena och nyare bilder och berätta hur det gick för mig på nagelsalongen igår! Gjorde bort mig en del.. ^^ Men det var en jättekul att se på när dem jobbade med naglarna. De var verkligen jätteduktiga!

M
en först måste jag säga att vi firar min mors födelsedag idag (fast hon fyller år imorgon) med tårta och presenter. Pappa, jag och Alfred åkte in till stan sådär i sista-minuten (som vanligt) för att köpa presenter. Det blev 2 nya ljushållare av glas med hjärtform, en nya lergryta, en massagekudde och en trebent batteridriven liten massage-maskin ^^ Allt från InHouse! Asbra affär verkligen! (reklampaus?) Och mormor och Ingvar, de är kvar från igår och så kom även mammas väninna med, som hon känt sedan tonåren, tillsammans med sin mamma. Trevligt, trevligt! :)




Här är den fina tårtan!



Jag åkte till Tom och c/o:s hus vid 14-tiden och såg att Toms pappa Urban satt i deras svarta bil på deras parkering. Jag tänkte inte så mycket på det utan parkerade. Det blev inte så lyckat, jag lyckades parkera för nära staketet och klämma in mig själv mellan moppen och staketet. Så när jag väl fick upp moppen på stödet fick jag sätta mig på moppen igen fast åt fel håll för att komma över till andra sidan, och då fick jag se att alla satt och tittade på mig ifrån bilen! Urban, Berit och Casper (Toms lillebror).. Pinsamt pinsamt!

Ja, nagelsalongen då, heh. Det var en upplevelse att komma in där, tapeterna var rosa och lila och det luktade väldigt speciellt. Deras arbetsyta var verkligen liten men säkert bra, vad vet jag.. Det satt 4 asiater med sånt där skydd för munnen som doktorer har på rad till höger om ingången och slipade, borstade, damsög och målade gegga på folks naglar. Bakom dem på väggen var det en stor, avlång spegel som jag tyckte var onödig att ha där. Anyway!

Först kom kvinnan fram till mig och bad om att få se på mina naglar, med ett ''Mmhm'' visade hon mig till min första plats hos mannen längst bort på raddan. Han klippte naglarna på mig, filade dem och limmade på lösnaglarna (endast på spesten) och klippte dem till önskad längd. Sedan började han slipa och hålla på med någon näshårsborttagnings-liknande maskin. Detta tog en kvart. Sedan satt vi och väntade, jag fattade inte på vad, men sedan visade det sig att jag skulle hoppa upp och sätta mig mittemot kvinnan som satt närmst ytterdörren. Hitills hade jag inte gjort bort mig ^^ I alla fall, kvinnan gjorde typ allt jobb. Hon slipade lösnaglarna (massa smulor!), dubbelkollade att de satt fast bra, damsög dem, la på någon alkohol och målade massa gegga. Sedan fick jag stoppa in en hand i taget med geggan på in i någon blå UV-ugn! Det brände till lite sådär, tur att Berit hade förvarnat mig för det så jag var beredd. Jaa, och så var det någon mer gegga och in i ugnen igen, fast då gjorde det inte lika ont, och sedan la hon på det vita på spetsen av lösnaglarna med hjälp av en platt pensel - det var coolt att se på. Det var typ vitt pulver men innan doppade hon penseln i något vattnigt så det blev gegga tillsammans.. Sist tror jag att hon la på någon rosa gegga och så in i ugnen igen. Alltså hon gjorde så mycket, jag kommer inte ihåg ordningen ^^ Ja, sen slipades det igen och fingrarna vreds åt alla möjliga håll.. Allt gick snabbt men gjordes väldigt noggrannt!

Men okej, till det pinsamma då. Jag blev tillsagd att jag skulle gå och tvätta händerna men jag fattade inte det så jag gick runt lite sakta och sen så satte jag mig brevid handfatet som om jag skulle vänta. Jag trodde nämligen att de sa ''vänta'' till mig. Så blev jag tillsagd igen, och de pekade och höll på men jag fattade fortfarande inte vad sjutton de sa! Så till slut sa Berit: ''Du ska tvätta händerna!'' Jag:''JAHA!'' xD... Aspinsamt så jag stod där och tvättade lite överdrivet länge och passade också på att känna lite på naglarna.

Sist fick jag sätta mig mittemot mannen som satt brevid kvinnan och han slipade bort skit som hamnat på undersidan av naglarna och målade på genomskinligt nagellack, i think. O well, man kan omöjligt komma ihåg allt men i alla fall efter detta så var det fäärdigt! Jag hade inte trott att det skulle göra ont, bara i ugnen då, men när dem filade på lösnaglarna och vred fingrarna i konstiga vinklar så gjorde det rätt ont.. Men vill man vara fin så..!


Vill man vara fin så får man lida pin! Mer eller mindre..




Ja, och så precis innan Berit och jag gick till salongen så satt vi och fikade. Jag köpte en macka som var vääldigt mjölig så hela min haka täcktes av mjöl när jag skulle äta den. Det var också jävligt pinsamt och irriterande! Så ja, jag har skämt ut mig 3 gånger på en dag! Hah..


H
är kommer i alla fall en bild som jag har tagit till utställningen i Öppet hus som kommer att vara någon gång i Oktober:


Tema: Gemenskap


Stefan gillade endast denna bild, de andra som jag tog var ''tråkiga'' som han sa så fint rakt ut ^^ Jag: ''Förlåt då, man är ju inget proffs heller!'' Han:''Näjjnäjj, men ni ska bli''.



Det var allt jag hade att säga idag!

Ha det gött!










/XOXO Adine


Gammal barndomsvänskap återfunnen?

Ja, det återstår att se!

Tja förresten! ^^

Dagens dag (^^) har varit en helt vanlig dag i skolan med svenska, matte, engelska och mediaproduktion. Livet rullar vidare och nu har Amanda (en gammal barndomsvän) och jag bestämt oss för att umgås mer så idag har vi gjort tyskaläxan tillsammans och det gick jättebra, vi pratade om våra problem, pojkvänner och saker vi stör oss på med dem osv.. ;).. Livet i övrigt! Är verkligen jätteroligt att vi återupptar kontakten med varandra! Vi har så mycket gemensamt som vi (jag) inte tänkt på så mycket tidigare. Känns skönt att jag inte är helt övergiven också, utan att jag har vänner på olika håll, här och där.. :) Det är också till stor fördel att Amandra och jag bara bor knappt 100 meter ifrån varandra så att vi kan knacka dörr när som! Hehe, så allt är toppen!

Ja, vad kan man mer berätta? Jo, igår fotograferade vi till utställningen som kommer att vara på Oscars när det är öppet hus i oktober.. Ja, det gick ju rätt bra och det var askul men lite svårt ändå. Får ta och lägga upp någon bild snart när mitt photoshop funkar igen! Hm, ja, och på fredag kommer mormor på besök, jag ska få nya linser (efterlängtade linseeer.. *hata glasögonen!*) och så ska jag få mina naglar ompysslade! :O Kommer se weird ut i början innan man vänjer sig men a.. Det kan bli kul! Haha, jag kommer säkert se fjortis ut! ^^ Ska i alla fall till salongen med Toms mamma så a.. ÅÅH just det..! Det var SÅ pinsamt när hon ringde till mig idag... Amanda och jag satt med tyskan och så ringer det bara och jag svarar..

*Ring ring*

Jag:''Ja, hallå?'' Jag trodde det var Tom som ringde så jag lät värsta vad-vill-du-nu-då..! xD Och så var det Toms mamma som svarade och sa:''Eh ja hallå, det är Berit.. Du vill fortfarande få dina naglar fixade eller? För jag har bokat en tid nu på fredag åt dig så vi kan gå dit tillsammans'' Jag: ''OJ! Jah, just ja .. Jaa! ^^'' Hon: '' Så bra då.. Det var bara det jag ville veta. Hejdå!'' Jag:'Hejhej..'' xD Pinsamt, pinsamt! På tal om Toms mamma, hon fyllde år i måndags och vi firade henne igår och jag och Tom gav henne en chokladask och en trisslott som hon vann 50 spänn på! Gött or not när lotten kostade 25? ;) Höhö och ja, vårt kort blev ju lite skoj med (jag visste att hon skulle småskratta åt det - på ett bra sätt):

Grattis Berit på din födelsedag! (jag skrev)

Hoppas du hade en bra dag! (jag skrev)

Världens bästa morsa ;) (Tom skrev)

Önskar Adine (jag skrev) och SONEN (Tom skrev XD)

* Skratt *

Hehe ja, det uppskattades. Men ojj, haha! Nu ligger pappa och snarkar i min säng! XD Grusiga gamla gubbstrutt! Nu måste jag ju nästan bädda rent ju! -.-' Haha!


Ojsan vad mycket jag har skrivit nu, det var ju inte meningen! Det blir så rätt ofta nu har jag märkt, hehe förlåt! Men du behöver ju inte läsa eller hur? * höjer ett ögonbryn *

Aja, bäst att avsluta nu ändå!

Ha det gött!!


Do not forget Gossip girl, or PRISON BREAK! FFS! Yeah! ;) Äger.. !



Haha, Kung Fu Dindin! XD Med mord i blicken.. Grauurr! ;)



O well..

/XOXO Adine



Allt går åt hel****!

Hejhej, kan börja med att säga att allt är skit så det är nog inte ens värt att läsa det jag skriver.

Jag är så jävla trött på att bråka med dig mer om andras problem, det är inte första gången nu som vi blir ''ovänner'' pga andras jävla problem som dem inte kan lösa själva som rediga människor! Alltid är det närastående till oss och vi börjar tjafsa och allt går åt helvete. JAG ORKAR INTE! Fan, vad vi suger. Vi måste sluta att lägga oss i massa skit som inte rör oss, bägge två. Trots att det var din närastående (som jag så fint uttrycker det) som hotade min och latade sig, började allt skit från början till slut.. Blaha blaha. Men så bra att du också har tagit ditt förnuft till fånga och bestämt dig för att dissa mig som kompis över en sån otroligt LÖJLIG sak. Underbart! Väx upp. Allihop.

Alltså, jag har försökt hålla hårt i de få vänner jag har/haft sedan grundskolan men hur jag än försökt så har det inte lyckats. Vi har alla glidit ifrån varandra, alla skaffade sig pojkvän och då blir ju han viktigast osv osv (erkänner mig själv skyldig)  - och ni har alla glidit ifrån mig mot en mer 'spännande' värld som jag helst håller mig utanför, vilket ni tydligen inte har fattat varför eller ens brytt er om - och det började (ofc) redan när jag gick i Kalmar. När jag började här så kände jag direkt att allt var förändrat och att inget kunde bli som förr. Ni verkar tro att jag inte kan vara utan Tom för en sekund, att jag inte vill ägna tid åt någon annan männsika på denna jord än med honom! -.- Det måste vara så, eftersom ni slutade umgås med mig (och detta var innan vi blev ovänner) och bara umgicks utan mig. Kul, kul. Och ja, man trodde att man hade sanna vänner som brydde sig om en men ack så fel man hade. Faktumet att ingen pratar med mig om våra problem är ju också underhållande. Ingen bryr sig så varför skulle jag göra det? ''Häng med på lördag! Aaa men jag ringer dig då!'' Ingen ringde. Sa du det bara för att vara vänlig mot mig? Tack för den vänligheten men den klarar jag mig bättre utan.

Och ja, så till mitt andra lilla (enorma) problem. Jag vet inte om det är till någon nytta för mig alls att gå mediainriktningen när jag inte ens vill jobba inom media. Media (Fotografering, redigering och att skriva) är bara ett intresse för mig, inget som jag vill arbeta med. Jag vill bli lärare och är helt säker på det! Vad ska jag då göra? HMM! Byta inriktning? Det är nog liite försent kanske, plus att om jag skulle få byta nu så skulle jag ligga efter som en jävla snigel på ett 2000-meterslopp med tigrar som motståndare (ungefär) och jag orkar inte ta igen massa som jag missat. Det blir som en jävla repetition från förra året då jag bytte bort mediaprogrmmet på lars kagg mot samhällsprogrammet här i Oskarshamn och det orkar jag inte med. Då blev man bemött av en viss älskad sh/hi-lärare som sa åt mig att jag skulle ha prov om 3 dagar. Vilket välkomnande till Oscars! -.- Så ja, jag får väl genomlida några år på komvux efter gymnasiet och småjobba lite till och från samtidigt innan jag kan söka in lärarlinjen på högskolan. Fast först måste jag ju ta reda på betygen som krävs med.. O well! Shit happens men så får det nog bli. Puh, då var det löst.


Aja, nu har jag skrivit av mig lite i alla fall.

På återseende.



/Xoxo Adine

Lämna mig ifred!

Varför kan man inte bara få vara ifred när man är ledsen och gråter? Man vill ju vara ifred och kunna reda ut det själv! Jag är sån i alla fall. Och varför måste alla fråga hur det är med mig? Det syns väll? Jag klarar mig väll själv och behöver inte ''prata ut om mina sorger'' och sitta i mammas knä. Jag vill inte att mamma ska trösta, vill bara vara ensam men jag vet inte varför.. Det känns som att ''prata ut'' inte kommer att hjälpa ett skit ändå.

Allt började med att överkänsliga lilla jag (inte PMS, nej) satt och tittade på filmen ''P.s I love you'' ensam medan Tom var hemma + med Markus och blaha blaha.. Jag satt och grät lite smått vid en del scener av filmen, vilket är normalt för en sådan film, men efter ett tag blev det bara värre och värre. När Tom väl kom hit så hade jag inte sett klart filmen men var helt klart ''ledsen'' eller något över allt som hänt i filmen hitills och han såg det på mig - dels eftersom jag grät väldigt synligt - och stängde då av filmen. Fan, vad överkänslig jag är! Jag grät som aldrig förr och Tom fick hålla hårt om mig och säga tröstande ord som: ''Jag kommer inte att försvinna, jag kommer alltid att vara vid din sida..''

Han visste exakt hur jag hade påverkats av filmen utan att ens sett den själv.  Han visste vad jag tänkte på och hur jag kände mig (hur det skulle vara för mig utan honom i mitt liv = väldigt ensamt).. Okej, vårt förhållande är inte alltid perfekt och jag kanske ställer upp mer på honom än han ställer upp för mig men, so what? Allt är inte perfekt och det kommer det aldrig att vara för någon av oss i detta liv.


USCH, snacka om att filmen är jävligt bra gjord för jag har aldrig blivit så rörd och så ledsen förut av en film..




För er som inte vet då, så här kommer filmens handling:

P.S I Love You

Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.


Innan jag såg den så hade jag frågat Tom om han ville se den med mig men han sa nej direkt med anledningen:''Du förstår nog själv varför''. Då tänkte jag: ''Jahopp, jag får väll se den själv då!'' och så gick det som det gick.


O well, life sucks!





/ XOXO Adine


Onsdag redan!

Veckorna flyger förbi samtidigt som man har så kul i skolan! I alla fall för det mesta.. ^^ Och jag menar det! :O Man kan nästan inte tro sina söta små fladder-flapps-öron! Det värsta av allt är att jag nästan VILL ha mer lektioner också och inte sluta så tidigt.. Hmmm? Något är fel.. Men det blir ju ändring till våren då vi ska ha induviduella valen ofc!!

Anyway, igår fick vi en läxa av Stefan (MDPR-läraren) att vi skulle ta 3 bilder, en poesibild, en prosabild och en faktabild. Låter det enkelt eller? Pff, men det var det inte.. Typ alla 3 kategorierna hör mer eller mindre ihop så det var jobbigt att skilja dem åt när man tog bilderna men det är ju vad jag tycker! Man lär sig nog att urskilja dem med tiden - i hope. O well, tänkte ladda upp mina superheta bilder x).. Så här kommer dem!



Min Poesibild




Min faktabild^^




Till sist min prosabild! :) grr.. <3




De sista minuterna av medialektionen ägnade Evelien och jag oss åt att dampa! ^^ .. Askul! xD





Heta ;)



 Hehe. Oh well, nu ska jag titta på gossip girl och sedan sussa gott i min säng! :)








/ XOXO Adine
 




Söndag.. >.<

Tjaahhhh!

J
ahopp, så var det söndag igen.. Denna vecka har varit bra förutom att i tisdags efter idrotten kände jag mig lite krasslig igen och denna helg har jag mått skit med dunkande huvudvärk över mitt vänstra öga (hur fan det nu kan vara så), hela ögat är cp-ömt och så har jag varit lite täppt med. Fan. Man tror att skiten är över men så slår den till igen när man minst anar det och tror att man sluppit förkylning nu för ett tag, men nej! >.< Åh, så är jag sååå trött på geografin! Jag orkar inte med läraren, fattar inte ett skit typ men aja.. Jag är inte ensam om det i alla fall! ^^

Mediaproduktionen rullar vidare och vi är klara med våra fina intervjuer nu, jag är rätt nöjd men kunde ju ha gjort lite bättre och fler frågor kanske.. Äsch! :) Annars är dem de roligaste lektionerna - ofcourse..

Vi gjorde våra val till individuella valen i fredags med och tja, det finns ju inte SÅ mycket att välja på här i lilla Oskarshamn så jag valde Stresshantering (50p) och Desktopp(50p) som första val och Etik- och livsfrågor (100p) som andra och sist Fysisk aktivitet som tredje tror jag.. ^^ Tredje valet är inte så viktigt tycker jag!

Tyskan i torsdags var ju för jävla rolig med! Vi hade läxförhör och så var det två vissa personer som fick översätta om sin mening minst 3 gånger var för att de var så dåliga och efter den andra personen (''hmm, eh.. är inte det typ?..öhmm..'' *lyfter ögonbrynen*)  så gav läraren upp och drog igenom massa om varför vi måste läsa läxor osv och att man inte kommer någon vart i livet om man pluggar in glosorna precis innan lektionen börjar, att det liksom inte är någon mening med det. Hon ritade diagram och massa på tavlan med.. xD På så sätt drogs de sista minuterna av lektionen slut och vi hann inte översätta klart texten. Jävla smartass, plugga för fan! Svårt med tyska eller?! 8').. O well, alla har väll inte lätt för språk, men det är ju då man ska satsa extra på det eller har jag fel? Jag lägger ner tid på sånt jag har svårt med för att kunna ge mig tid att lära mig det, istället för att bara skita i det. Man ska inte ge upp bara för att man tycker att någonting är svårt!

Ja, nu orkar jag inte prata mer skola. Usch. Kan ju berätta något kul istället! Igår var jag så stark :O att när jag borstade mina tänder så knäckte jag av min tandborste! Smartass no. 1! ^^ Hela gick ju inte av men a.. Ni ser! x)

 

Jag lyckades ta en otroligt söt bild på Mischa igår med som jag känner att jag bara måste ladda upp!




Hmmm, något mer som har hänt? O, ja! Gossip girl har ju börjat nu igen - yaay! Såg första avsnittet av säsong 2 igår - loove it ! ;)

Det var väll allt jag hade att säga idag! Rätt mycket ändå, hoppas ni orkat läsa ^^..




 
/ XOXO Adine

Me-me-me-mediaproduktion!

Idag tog vi lite bilder på våra offer som vi skulle ha i vår fina intervju. Jag var visst väldigt rolig att fotografera ^^ Här kommer lite bilder!


En normal / bra bild :)

Här leker vinden med mitt hår men Emma slutade inte fotografera! xD



Emma :)

RSS 2.0