Sista dagen i Januari ^^




You've got my heart and I've got yours.. <3




Ja, hejhej! Tjena morsning och Guten Tag på er ..

Sorry Evelien för att jag inte lägger upp fler bilder här än jag gör på bilddagboken, men nu tänkte jag ladda upp några fler bilder så får vi se om det blir bra ;)

På median igår krånglade allt som in i *PIIIP* och ljudfilerna ville inte samarbeta med varken oss eller programmet vi använder oss av. Plus att vi blev illa tvugna att spela in en del repliker igen, bl.a. mina längsta och svåraste fick jag göra om.. Jobbigt >.<  Jag hatar skånska -.-... Försök att säga "Bockarna Bruses Bro" på skånska utan att skratta.. GÖR DET!

ÅH, jag känner mig så lat. Jag har inte tagit så mycket bilder alls som jag skulle ha velat. Vet inte vad jag ska ta på, känns som om det bara blir samma saker hela tiden (Tom, katterna och blommor). Inspiration tack?

Idag fyller Matilda 18 år så jag, Tom och Emma F (+ typ 50 pers till) ska fira henne i Hjortbergets lokal fast jag har nog ingen lust att stanna länge, inte sedan igår, är grymt trött plus att jag var i Kalmar idag. Köpte dessa mjukisbyxor på New Yorker för 129 kr:



Ursäkta den slarvigt tagna bilden.



Men uhh, nu blir det snart stressigt för mig så denna sista bild får avsluta det här inlägget.



Everybody loves roses


Kramhej!





När man blir 18 år..

Hejhej!

Först vill jag bara säga att det är kul att jag fortfarande får besökare trots att jag varit lite off den senaste veckan. Det beror på att det har hänt en del. Jag har bytt bort Etik- o livsfrågor som individuellt val pga att jag tyckte att det blev för jobbigt att diskutera meningen med livet och sådana frågor. Senare var det tänkt att man skulle diskutera döden m.m. och det kändes väldigt jobbigt.. Så nu har jag Fysisk träning istället och känner mig riktigt duktig nu idag(med träningsvärk och allt)!

Två timmar igår (fast vi tränade bara 40 minuter funktionell träning, men det räckte för det var intensivt!), idrottslektionen idag (JITTERBUGG xD) och så 3 timmars fys idag med. Men då hade vi iofs teori och cyklade bara i ca 20 min för att få upp pulsen mellan 130-150 men jag gav järnet och kom upp i över 160 haha! Jag gav allt trots smärtorna! Vet inte om det lönar sig eller inte.. Det märker jag imorgon! xD



Ja, som några vet så fyller jag 18 år idag! Firade mest i helgen då mormor och Ingvar kom och jag fick en jättefin servis av dem! Asdyr med, sa mamma så den måste jag vara rädd om.. + Att jag inte fick alla "delar" av den utan att jag ska hämta dem hos henne "vid behov" dvs, när jag flyttar hemifrån eller rymmer någon annanstans :D

BTW, såg ni mig i tidnignen igår? ;D


Jag fick:




Guldörhängerna till vänster av min mor + halsbandet (pilgrim) och örhängerna i mitten är äkta pärla med silverhänge så att säga och de fick jag av familjen Huynh (Amanda, Mikael, Maggie och Path - säkert stavfel på det sista).



Fick även ett set med ny ashet plattång + hårblås av familjen :D

Lila.. Asså, skitsnyggt!! :D Men kanske inte som kläder på mig dåe, men men ..



Och glasstårta såklart! :D



Men det jag skulle komma fram till i första hand med detta inlägg var rubriken...


När man blir 18 år..


1. Man ska skaffa körkort

Varför? För att verka vuxen? För att det är coolt? Eller som jag fick som svar idag "för att köra bil" ööh jaha, men VARFÖR? Man kommer ju knappast att ha egen bil när man blir 18 och har knappast användning för en. Förutom att man kanske tycker att det är kul att vara gratis taxi åt sina alko-drickande kompisar på helgerna. Aja, det var det. Jag ser ingen mening med det så jag tänker vänta till sommaren eller senare och få det gjort ordentligt och till den tid då jag verkligen behöver körkortet. Meningen med körkortet är ju att man bara får öva på egen hand. Men är det så klokt? Man KAN ju inte köra bil bara för att man får körkortet. Man har inga erfarenheter av trafiken. Jag kan säga (utan att skryta) att jag tycker att jag har lärt mig en hel del genom mina 3 år som mopedist.

2. Alkohol och tobak

Mamma:"Vill du ha ett glas vin nu till maten, du fyller ju trots allt 18" OCH? USCH, jag dricker väl fan inte vin bara för att jag blir 18. Vin är blä. I alla fall tycker jag det just nu men det "lär man sig att dricka med tiden" -.-.... Jaja, det får vi väl se hur det blir med den saken. Ja, man får dricka men jag vill inte bli bjuden på det varje dag av mina föräldrar för det. Inte ens varje helg vore ok för mig, för jag vill INTE ha. Blä.

Tobak.. Nä, jag röker inte, har aldrig testat och kommer aldrig att göra det. Men folk kommer säkert fråga (kanske inte så många ggr) om jag kan köpa ut. Svar: NEJ!

3. Ansvaret

Man får mycket mera ansvar över sin ekonomi, eller, man får alla pengar som päronen sparat till en! "YEAH, jag är RIK!" tänker man och spenderar bort allt. Smart. Jag tycker, genom detta och så många andra saker, att man därför inte ska få så förbaskat mycket ansvar över allt redan vid 18 års ålder. Jag känner mig inte redo för vuxenlivet ännu. Jag är bara barn, nästan i alla fall eller halvvuxen, men det känns för ungt för detta ansvar och alla krav på att man ska sköta sig och inte bli alldeles för frihetsälskande och skita i allt. Typ. Samma sak med körkortet, man är inte redo. Eller är det bara jag som känner såhär?


Jaja, det här får väl räcka, hoppas det var givande ^^

Kramheej!



2 underbara år med min älskling!





Ja, nu har det gått 2 år sedan vår första kyss. Det känns helt overkligt men samtidigt underbart och trots att vi har varit med om så mycket tillsammans - bra som dåligt - så är jag fortfarande lika galet kär (om inte mer) i honom. Kanske dels för att han enligt mig är den perfekta pojkvännen som ändå vill försöka bli ännu bättre för min skull. Han får mig alltid att le och se världen ur en positiv synvinkel även när det är som jobbigast. Han ställer upp i vått och torrt och försöker att förstå sig på mig, mina känslor och mina behov. Jag kan inte göra annat än att hoppas på en fortsatt lyckad framtid med Tom, för jag vill inget hellre än att leva med honom.



Minnen <3

Dagen var relativt vanlig, vi tog det lugnt och gjorde inget speciellt. På kvällen gick vi ut och åt på Aidi's eftersom Akropolis har fått nya ägare (o inte severar samma mat som de förra ägarna). Vi åt fläskfilé med husets bearneisesås och pommes - MUMS! :)

Vårterminen drar nu igång på allvar

Hejhej, ja, idag har vårterminen startat och nya scheman gäller. Känns segt då vi går till 16 nästan varje dag men vi slutar 15 på fredagar så det får man väl tacka lite för.. Kommer nog sakna att sluta 11.25 på fredagarna efter någon vecka .. x(

Individuella valen började idag och ptja, Etik- och livsfrågor (mitt andraval) verkade inte såå tokigt trots allt. Massa diskuterar-grejs om frågor, etik o moral och sådant.



Btw, jag CYKLADE till skolan idag och det var HEMSKT. Bara så ni vet! ^^

Och så jag fick en smärtsam stöt av micron som cpar, så min högerhand är lite fucked upp nu.. hehh, så kan det gå.


Måndagar. Folk undrar vad man gjort i helgen. Jag svarar oftast: "Ööhh.. Minns inte!" Seriöst, jag får total black-out eller något när jag får den frågan och folk undrar säkert om jag har fått någon smäll i skallen och problem med närminnet, men nehej så är det inte!

Nu minns jag faktiskt! :D



I fredags var jag på bio med Emma B och vi såg Yes Man, den var rätt kul faktiskt! Åh, Jim Carrey asså xD Söt rumpa har han minsann! ;D... Innan bion satt vi och hängde i Flanaden i typ en halvtimma och snackade om fildelning. Mycket som behövdes förklaras där, haha Emma fattade typ noll. Så det var trevligt, trevligt.^^




Fredagnatt sov jag hos Tom i hans nya rum (som jag hatar - han har bytt till ett mindre bara för att han aldrig är hemma... he ..he.. undrar varför? xP + Att det ligger precis brevid föräldrarnas och är mycket kallare än det gamla) för att han skulle spela hockey på lördagen vid 14 och att om vi sov hos mig så skulle vi bara "vakna vid 13 och få det jättestressigt som vanligt" som han uttryckte det. Men förlåt för att det är så skönt att ligga och gosa i min säng låångt in på dagen!

Jaja, jag fick mitt gos på lördagkvällen och söndagsmorgonen istället så jag var nöjd. Ja, och så hjälpte jag min far i 1 ½ h med att tapetsera min brors rum (han själv är för lat för att hjälpa till - tonårskillar ASSÅ!) och det blev redigt najs när det var klart. Just nu håller han på att lägga nytt golv med så jag ska gå och kolla om han behöver hjälp med det med snart.

Tjohej!

Huaweeiii!



                                                                                    


Hej alla glada, skolan har dragit igång igen även för grundskolan (HÖHÖ) men det känns inte bra att vara tillbaka som jag trodde.. Har sovit dåligt, ätit dåligt (pga att jag var hos tandläkaren o de spände ny tråd i käften på mig igår) och allt känns bara skit. Kan det bli deppigare? Ja, det kan det.

Vi fick reda på våra nationella prov idag och jag trodde det skulle gå ganska-så-skit eftersom jag var sjuk när jag gjorde del 2 men jag fick iaf VG! *Puh var såå nervös* MEN, nu är jag ännu mer nervös inför slutbetyget! Det hänger mellan vg och mvg nu >.< men jag har ju trots allt fått mvg på alla andra prov utom på 2 då jag var ynka poäng ifrån så jag borde väl få... mvg? Eller? >.< Nervöööös..!!

Och a, jag har köpt en ny mobil.. typ Huaweeeiiii!

Mamma skjutsade hem mig vid 13, då jag slutade, så jag skulle slippa gå hem och sedan dess har jag hängt vid datorn och fotograferat o redigerat lite.






Whatever ^^

TTYL!

Day 5, 2009

Hejhej, ja då var vi inne på den 5:e dagen av år 2009. Hur har ert år varit hittills?

Jag har säkert gjort något men minns typ inget.. Sover bort småsaker. Men jag har i alla fall skrivit på morsans läxa, deppat över att det har kommit snö igen, skaffat Facebook och drömt mardrömmar om min död osv. Jätteroooligt. Så jag tänkte berätta lite om min dröm jag hade inatt bara för att den var sådär extra konstig.

Det började med att jag åkte en karusell av något slag, fast man typ tränade på att dra upp sin egen kropp (armhäv-grejs) men så klarade jag inte det och höll på att falla över massa, vassa grantoppar nedanför men en kille tog tag i mig, men släppte! Så jag föll och spetsades av toppen på en gran. Fick den rakt genom magen. Det tog en stud innan folk såg min livlösa kropp och tog ner mig. Efter att de försökt rädda livet på mig ett tag så sa en kvinna i en mikrofon:"Hjärtat har nu slutat att slå" och så var det någon maskin med nedräkning från 11 sekunder brevid min kropp. Jag var ändå där, som en ande eller något, och gick omkring och lyssnade på vad min familj o min pojkvän sa...

Det var en skitläbbig dröm även om den kanske låter lite löjlig och jag minns inte om jag levde upp eller inte, men antagligen inte.

Don't worry, be happy. Jag tror nog ändå inte att jag kommer dö på det sättet - höhö.


Gott Nytt År!

2009!

(egna bilder)












Vid tolvslaget drog jag med Tom till busshållplatsen i hopp om att se fyverkerierna bättre (först ville han inte men a) och där hittade han 2 frusna hundralappar på backen! Haha, fatta så glad han blev ^^ Hm, ja och grannarna smällde sådana kraftiga smällare att en annan grannes bilalarm gick igång flera gånger haha! Ja, så var nyår för mig i år.

RSS 2.0