Stockholm 27-28 maj 2010!

Mot Stockholm!
Med några av The Beatles skivor spelandes heeela vägen. Det värsta är att en del låtar fortfarande sitter kvar i skallen så ibland kommer jag på mig själv med att nynna!Gula fält.
Första stoppet - Sveriges Television.Inside SVT.
En av SVT's lokaler där bland annat Let's Dance, Talang och Idol spelades/spelas in.SVT's snickeri där rekvesita med mera tillverkas.Förberedelser inför inspelning av programmet Babel.Jag och Bolibompa-monstret^^.Gänget + guiden vid aktuellt/rapport/nyheternas sändningsbord.Jag och Liza är väderflickor!
Hästridning på staden.
De måste ju förstås öva inför det kommande bröllopet.Blommor.Kvasten på Gröna Lund.Grönan.
Kättingflygaren.
Glasspaus i Norrköping. Vackert var det.

bloglovin


Oskarshamns studentbal den 22 maj 2010 ♥


Bild på mig i trädgården, tagen av min syster ♥.Bild på mig och Tom i stadsparken, tagen av någon av min mammas kusiner.

Såhär var dagen:

Vi gick upp vanlig tid (06.30) för att äta frukost och vänta in min kusin, som skulle fixa håret. Det hela tog nästan två timmar och sedan bar det av mot fotografen. Tom och jag fotograferades i Jonas (min fotolärare) studio och i var säkert där i en timma.

När vi kom hem igen gick Alicia (min syster) och jag ut i vår trädgård och hon fotograferade mig. Efter det åt vi mat och sedan gick tiden fort! Klockan 15 samlades vi vid Hotell Ett för mingel innan vi promenerade till stadsparken för att visa upp oss.

Den hemliga destinationen visade sig vara Kalmar slott och klockan 17 åkte vi dit med buss. Där bjöds vi på en trevlig trerätters middag med underhållning därtill. Sedan var det dags för vals. En enda kort vals i ett förbannat litet rum blev det och jag råkade höra något om att det hade blivit missförstånd när det gäller det rummet. Så kan det gå!

Efter den futtiga valsen körde de på med den hemskaste musik jag någonsin hört i hela mitt liv. De 3-4 sista timmarna var plågsamma, vi frös och gjorde allt vi kunde för att hålla oss varma; vi promenerade runt och plågade oss i några minuter i dansrumet just för att det var varmare där. Valet av destination var en trevlig tanke men riktigt dålig i praktiken.

Vad är väl en bal på slottet? Inte som för askungen i alla fall!


Sammanfattningsvis: Både Tom och jag var nöjda efter maten ;) och då har jag inte ens nämt hemresan! Den var alldeles för hemsk för att tala om, men inte för mig eller Tom då, som är nykterister.

Edit: Jag har inget emot att människor dricker, var inte emot mig då som har valt att inte göra det. Respektera mera. Det jag menade som var hemskt med hemresan var EN eller två detaljer jag tycker bara var för mycket, vilket inte skulle hänt om personerna i fråga varit lite nyktrare.

bloglovin


Mina naglar! ♥

Bild på mina naglar :) ♥

bloglovin


Tisdag 18/5 - love is in the air ♥

Nu var det sista psykologi-provet avklarat och det gick som en dans, tyckte jag. På tal om dans; på lördag är det dags för studentbal! I fredags var jag, Tom och mamma  i Kalmar och hämtade hem min balklänning, som nu är insydd och sitter perfekt på mig. Så nu ska Tom och jag klä upp oss och öva vals om eftermiddagarna! Haha.

I lördags var jag och fick mina naglar gjorda, vilket har försvårat mycket här i livet. Bland annat att sätta i och ta ur linserna, knäppa jeans och skriva på ett tangentbord! Och att spela piano är inte heller det lättaste, kan jag lova. Min lärare var klyven i sina åsikter om naglarna, precis som förra gången! ^^ Hon blev dels lite avundssjuk och frågade vart jag hade fått dem gjorda, vad det kostade osv. och dels så kände hon att "eftersom jag jobbar med att lära ut piano så blir det ju lite svårt med sådana naglar... Men fina är dem!". Haha :) Jag svarade henne med att hon kunde ju skaffa sig naglar till semestern.

Avslutningsvis:

Idag firar Tom och jag 40 månader tillsammans ♥.


bloglovin


Ekorrar ♥

Två söta små ekorrar sprang omkring på vår mur men när de fick höra mig och min kamera satte de sig blixtstilla och det var fritt fram att fotografera!Mamma ekorre fick spring i benen och begav sig till grannens tak men att ta sig ned igen var inte det lättaste!Baby ekorre satt kvar på muren och väntade på sin mor

bloglovin


Fler bilder från i lördags ♥


Lina och Tom ♥bloglovin

Hultsfred studentbal 2010!

Sötnosarna Ida och Danne ♥

bloglovin


Vinbär ♥

God förmiddag!

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om så jag gick upp och satte mig och läste naturkunskapsboken. Kanske inte det roligaste man kan göra men det är nödvändigt.

Igår var jag i Hultsfred och träffade min mammas kusiner som skulle iväg på sin studentbal. Vi hade otur med vädret så de fick visa upp sig i en gymnastiksal med fruktansvärt hemskt ljus. Jag fotograferade dem också men det var inte det lättaste, dels p.g.a. ljuset och så var det så mycket folk där som trängdes. Till slut gick vi ut ändå och då blev det genast mycket enklare :)

Jag får se om jag visar några bilder här men först vill jag ha deras tillåtelse då jag tycker att det är väldigt viktigt. Men nu ska jag återgå till naturkunskapen!

Ha en bra dag!

bloglovin


Bara en bild.

Nu växer det så det nästan knakar i vår trädgård! Det är så kul att gå omkring och titta på allt och se skillnaden från dag till dag :)

bloglovin


The Darkness in my heart! ;D

 

Värd att lyssna på!

 

Nu till den stora frågan: Vart fan tog han vägen? :O


Då var det måndag igen!(Bilder från förra lördagen)

Hej!

Då var det måndag igen
men mig gör det inget för denna veckan kommer troligen att vara den lugnaste veckan fram till studenten. Jag har absolut inget ansträngande denna vecka. Men det betyder inte att jag inte ska arbeta! Jag ska bland annat:

- Göra klart mitt projektarbete.
- Plugga inför ett fetingstort prov i naturkunskap.
- Börja på filosofi-inlämningen som vi ska få denna vecka.
- Fundera ut vad jag ska ha för ämne till mitt nationella tal i svenska b.

Så, det blir nog ingen lugn vecka trots allt! Haha, men lugnare än det kommer att vara i framtiden. Fast än så länge är jag rätt lugn, konstigt nog.

Någon mer som har mycket att göra innan sommarlovet?

bloglovin


Deklarationen klar!

Hejhej!


Här får ni se mina nya skor igen, fast på en lite bättre bild :P Bilden i förra inlägget var tagen med min mobil - höhö. Hur som helst: I love them! ♥

Som rubriken säger; Nu har jag deklarerat! Det har visat sig att jag har skattat 3000 kr för mycket och detta ska jag då snart få tillbaka. Det var förstås en glad nyhet! Vi gjorde det över telefon och det var jäkligt smidigt faktiskt.

Har någon mer deklarerat?

bloglovin


Shopping i Kalmar idag! ♥

Idag åkte Tom och jag ner till Kalmar för att shoppa loss! Detta köpte jag:

1. Tre stycken tights; svarta, grå och vita. ("Ta 3 betala för 2" - alltså 198 kr) Från Cubus.
2. En ljusblå topp, 149 kr från Cubus.
3. Lång, vit sak (tunika?) för 99 kr från H&M.
4. Lösögonfransar (tänkte att det kunde vara kul att testa) för 39 kr från H&M.
5. Puder för 49.50 kr från H&M.
6. Två styck 2-pack med ansiktsmask för  20 kr styck från H&M.
7. Ännu en lång vit sak, typ ett linne - eller whatever. 99 kr från Gina Tricot.
8. Beiga shorts för 149 kr från Gina Tricot.
9. Gladiatorskor för 299 kr från Skopunkten.
10. Linne för 99 kr från New Yorker.
11. Harry Potter och Halvblodsprinsen för 149 kr från Media Market.
12. Avatar för 129 kr från Media Market.

Så nu är jag ungefär 1500 kr fattigare ^^


bloglovin


RSS 2.0