Blåsippor ♥

 
 
 
 
 
 

I förra veckan var jag ute och fotade lite blommor. Jag hade ingen som helst tanke på att leta efter blåsippor, utan hade redan koll på vilka blommor jag skulle fota. Det var en ren slump att jag fick syn på dem :) Visst är de fina? ♥
 
I helgen har jag haft fullt upp. På lördagen kom mamma, min kusin och hennes mamma och vi röjde runt på stan. På kvällen gick de på en konsert med Tomas Ledin och igår shoppade vi igen! Jag har promenerat så mycket nu i helgen att mina jeans blev söndernötta! Haha, så jag fick klippa av dem till shorts :)
 
Vad har ni gjort i helgen?
 
bloglovin

Film från i lördags ♥

 
 
 
 
 
♥ 
 
bloglovin
 
 

Arielle och sitt föl ♥

 
 
 


I torsdags kom Arielles föl till världen och igår fick de gå ut i paddocken tillsammans ♥ Då var jag på plats och fotograferade och filmade för fullt :) Fölet var väldigt nyfiken och aktiv, och mamma Arielle lämnade aldrig hans sida. Visst är de fina? :) ♥
 
 
bloglovin
 
 

Vårblommorna kämpar på ♥

 
 
 
 
 
 
 
Härom dagen när var jag ute på promenad fick jag syn på lite snödroppar ♥ Snödroppar är min favoritblomma på våren :) Så jag satte mig i den lutande backen, lite så där lagom obekvämt för fötterna, och fotade några bilder. Då fick jag plötsligt besök av en katt, som var väldigt kelig och social :) Men lika fort som jag hann klicka av bilden på katten så drog han/hon vidare. Såklart, tänkte jag, du ska ju upptäcka våren du också ♥
 
Vilken är er favoritblomma på våren? Eller, vad är ert bästa vårtecken? :)
 
bloglovin
 

Ännu en vacker dag ♥

 
 
 
Vad härligt det är att våren äntligen har kommit och att solen skiner i princip varje dag! I helgen har jag pluggat, men också varit på årets första bröllop och assisterat Anneli :) Det var perfekt väder och vidstilla - mer kan man inte begära!
 
För övrigt rullar dagarna på, och på onsdag är det två veckor sedan jag beställde min kurslitteratur... Och inget har kommit ännu. Så det är tråkigt. Något mer som är tråkigt är att min strömkabel till datorn har gått sönder, så nu måste Tom och jag dela på hans dator. Men det får gå tills den nya kablen kommer!
 
Nu ska jag strax dra iväg till universitetet för ett seminarium :)
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 
bloglovin
 

Dags att sälja balklänningen!

 
 
 
 
 Nu är det snart tre år sedan jag tog studenten och var på studentbalen. Galet! Haha, men nu ska jag även försöka att få min balklänning såld. Så känner ni någon som kan vara intresserad så länkar jag till annonsen här: LÄNK.
 
bloglovin
 

Min påsk ♥

 
 
 
Min påsk har gått i ett - en del förberedelser inför påskafton, då vi fick besök ♥ Mycket trevlig dag! Och igår åkte vi till mormor och Ingvar. Mormor fyllde år också så det blev dubbelt firande :) Har också varit ute och promenerat i sökandet efter vårtecken. Det börjar komma lite smått!
 
Nu när påsken är firad så är det verkligen vår! ♥
 
 
bloglovin
 

RSS 2.0