Vunnit boggsvar!
Här om dagen var jag med och tävlade om bloggsvar hos Wilma och jag vann! Se så fint hon gratulerade mig :) Så nu kan ni ställa massor med frågor i rutan över min profil. Det betyder självklart inte att det är förbjudet att ställa frågor i inläggen med, men bloggsvar ska göra det lite enklare :) Men just nu verkar det inte fungera men aja.

Imorgon är det dags för vår inneboende Emma att flyga ut ur vår hålk och landa i Ryd. Veckan har verkligen gått jättefort men det har varit trevligt så länge det varade :)

bloglovin


Då var man 20 år gammal... 11.01.27!

Hej!

I torsdags blev jag alltså 20 år
och som alla år när man fyller tar det ett par dagar innan man "ställt om sig". Nästan likadant som när det blir nytt år! Ganska exakt likadant, faktiskt. Det tar en stund innan man förstår det.

Dagen började med en föreläsning om IKT som pedagogiskt redskap, på lunchen kom mamma och pappa så då åt vi tillsammans på stan. Därefter hade jag en intressant föreläsning om konflikthantering. Efter det åt vi mat innan det var dags att åka go-kart! Det var riktigt kul, men man fick lite ont i armarna! Efter racet fick vi ställa oss på prispallar och lyssna på nationalsången. Pappa vann, Tom kom tvåa och jag trea. Rätt bra av mig ändå, men jag ville vinna såklart ;) Bilder och en eventuell film kommer!

bloglovin


Vi har en inneboende!

Emma, en vän från gymnasietiden, flyttade i söndags in hos oss för att hon har börjat på sjukgymnastprogrammet. Men än så länge är hon bara en Nolla. Badringen runt midjan har texten "olydiga nollan" och den fick hon för att hon varit olydig och kombinerat blått och vitt i sina kläder.Såhär såg vardagsrummet ut igår, lite rörigt men så är det ibland!

Idag har jag varit ledig och det var riktigt skönt att sova ut. Föreläsningarna har hittills varit jättebra, men jag trivs verkligen inte i Nationernas Hus med den dåliga belysningen - it makes me sick! Bokstavligt, jag mår illa och blir helt snurrig i huvudet.

När Emma kom hem runt lunch lagade vi bacongratäng och sedan gick vi ut på en promenad med Toms gamla bröd som vi matade kanadagäss och ankor med. Det var fint ute men kallt! Bilder kommer en annan dag. Imorgon är det en speciell dag - det är nämligen min födelsedag! Jag fyller 20 år och det känns verkligen konstigt. Då kommer mamma och pappa och på kvällen ska vi åka go-kart! Det kommer bli awesome! Den 27 januari är också förintelsens minnesdag vilket jag tycker är en ytterst viktig dag, så gör något vettigt och läs en bok/text eller se en film om förintelsen!

Ha det bra !

bloglovin


Bilder från igår ♥

Restaurang Kniv & Gaffel i Linköping där vi åt middag.Älsklingen ♥Jag.


Maten.


Hej!

Igår firade jag och älsklingen hela 4 år tillsammans!
På dagen tog vi det rätt lugnt, eftersom jag i måndags genom mycket mystiska former lyckades bli sjuk. Halsont med hosta och täppt i näsan - kan det bli värre? Som tur var mådde jag bättre igår (och även idag), kände faktiskt smaken på maten som vi åt på restaurangen.

Vi besämde oss för att cykla dit, men halvvägs in till stan cyklade vi förbi en cykelverkstad där vi lämnade in en av dem. Så efter restaurangbesöket (som var väldigt högljutt och varmt, inget vi var vana vid att det brukar vara på restauranger!) fick jag åka på pakethållaren!

Kvällen avslutades med presentutdelning och fikandes på mammas goda saffranskaka. Tom hade varit och tittat på nya ringar, som vi troligen ska köpa och jag hade köpt en "namnbricka" till honom. Se nedan :) En perfekt dag! ♥

bloglovin


Hej å hå, kämpa på!

Hej!

Just nu sitter jag och jobbar för fullt med min tenta,
som ska in på fredag. Med andra ord, det är det enda som står på schemat denna vecka och det är verkligen skönt att det läggs upp på det här viset. Nästa vecka börjar en ny kurs men den veckan är mest en introduktion till kursen och kommer bara bestå av föreläsningar, vilket också är väldigt bra efter en tenta-vecka. Life is good!

Jag börjar dock bli lite orolig över att få med allt jag vill skriva. Tentan ska bara vara på 6-7 sidor! För ett år sedan hade jag tyckt att det hade varit hur många sidor som helst, men inte nu.. Yeye! En dag i taget, har nästan blivit mitt nya motto. Det fungerar för mig!

Hoppas alla har det bra!

bloglovin


Beställt från Jotex! ♥
Förra söndagen innan mormor och Ingvar åkte hem satt jag med mormor vid datorn och kikade runt. Vi hamnade på jotex hemsida där jag blev förtjust i en hel del saker, bland annat massa mattor och sängkläder. Till slut fick jag bestämma mig mer specifikt vad jag skulle beställa och på bilden ser ni vad det blev ♥ Jag är så trött på alla trasmattor vi har i varje rum i lägenheten att jag var tvungen att hitta åtminstone en snygg matta. Just denna ska jag ha i hallen och är 3,5 meter lång, så jag hoppas den passar där nu.

Sängkläderna jag har är också massa slitna, fula och konstigt mönstrade så det ville jag också ha lite nytt av. Det finns en hel del att välja mellan men jag är mycket nöjd med mina val och det ska bli kul att sova i lite nytt, så fort jag tvättat allt såklart.

Idag bär det av mot Linköping igen och där ligger det två paket - ett från jotex på ica och ett till som nog ligger och väntar i en pool av reklam innanför dörren. Det känns lite trisst att lovet är slut, men det är bara att acceptera och kämpa på nu mot slutet av denna kurs och sedan nästa kurs innan sommaren. Åh sommar. Vad jag längtar..♥

bloglovin


RSS 2.0