Ny profilbild och nya tag!

Hej bloggen!

Det var ett bra tag sedan jag skrev något
nu och det finns många förklaringar till detta. Många av vilka jag inte tänker dra upp här, då intresset för det inte lär vara så stort.

Hur som helst, jag har inte slutat fotografera eller något sådant utan jag har haft det lite svårt att få ha min dator i fred då min pojkväns inte har varit igång. Eller ja, inslallerad över huvud taget. Som många vet så tar det tid att ladda upp bilder, redigera bilder samt bestämma vilka man ska visa i bloggen eller inte. För mig är det så i alla fall. Det tar lite tid. Tid som hellre används till min pojkvän, då han behöver datorn för att göra läxor och annat.

En ny design är på väg, då jag tycker att den jag har är fördjävlig rent ut sagt. Jag har tröttnat på den :P Man mår bra av lite förändringar i livet och som ni ser är jag brunett nu igen. Det känns rätt bra :)

Vi får se vart livet bär oss och när jag bloggar igen.
Självklart tycker jag att det är kul och jag saknar det lite men det är samtidigt jobbigt och tidskrävande. Det tar en del tid, vilket är en bristvara särskilt nu i helgen för då Tom och jag flytta till VÅR lägenhet. VÅR lägenhet i första hand! Åh, det ska bli så härligt :)

Ha det bäst!

bloglovin


RSS 2.0