Gott Nytt År!


Omkring klockan 16.30 åkte jag och älsklingen till hamnen för att få bra utsikt över årets fyrverkerier. Det var inte så mycket att se på egentligen, men här är i alla fall en bild som jag tog :)

Hoppas alla får en trevlig kväll!

bloglovin


Min jul 2010 ♥
Detta är typ den enda vettiga bild som togs på mig, men det gör inget för jag föredrar ju att vara bakom kameran. Supersnygg bild är det ju också, men en clementinklyfta upptryckt mot munnen -hah  ♥Julaftons morgon bestod av en rejäl frukost med gröt, gott bröd, julskinka, ost och massa annat ♥Mormors runda ost, vet inte vart hon har köpt den..^^Vår julgran ♥
Eller en bit av den i alla fall.Närbild på en julgransdekoration.Dukat för julmiddag! ♥
Årets julmat. Vi fick äta det i tre dagar, trots att mamma försökt "dra ner" på mängden mat.Ingvar och mormor ♥ Så söta och så kära, med julgranen så fint bakom.

Det har varit en bra jul även detta år. Pappa hade köpt förvånansvärt många julklappar, han som påstod att han inte köpt något alls. Vår sista-minuten-runda dagen före inhandlade han 5 presenter till mamma. Vi åkte in omrking 17.30 och det mesta stänger vid 18.00. Verkligen sista-minuten!

Nu när juldagarna är slut inser jag att lovet snart är slut och det känns mindre kul. Jag vill ha mer lov! Just nu sitter jag, Tom, mamma och pappa och tittar på tv. Bedtime stories på tv1000.

Här kommer det utlovade länkningen till den som gissade hur många bilder jag tog när jag fotade hundarna. Eftersom det endast var en som gissade får hon en länkning: http://martinaherrstrom.blogg.se/

Ha en bra kväll!


bloglovin


Vinterbilder! ♥

För tre dagar sedan fick vår katt Zebolon känna på snön lite grann. Vi band honom i kopplet Mischa brukar irra omkring i på somrarna. I början var han lite osäker men sedan gick han ut en bra bit och alla benen täcktes av snö! Vi ville inte ha en blöt katt så då fick det vara nog för denna gång.Sedan åkte vi hem till Tom och var hundvakt ett tag. Båda hundarna (från vänster: Ozzy och Elvis) var ute i snön och lekte för fullt.Fullt ös medvetslös!Haha, kolla öronen på båda ^^

Jag tog hur många bilder som helst på dem, dels för att de inte var stilla i mer än en sekund och för att batteriet höll på att dö så jag satsade stort. Den som gissar rätt på hur många bilder (eller som gissar närmst) jag tog vinner en länkning!

Igår följde jag med syrran upp i hennes och pojkvännens lägenhet. Den är riktigt stor och har massor med förråd, vilket jag blev svartsjuk på! Vi har bara 4 garderober och alla är fulla, mina kläder får jag ha på en enda hylla, vilket är hemskt! Jag får väl rensa bort lite kläder, tänker ni kanske, men faktum är att jag knappt har några kläder. I alla fall upplever jag det så om man ska jämföra.

Mormor och Ingvar kom till oss igår också så nu ikväll har vi smygstartat julfirandet med glögg, julmust, gott bröd med julskinka på. Underbart gott ♥

Ha en fortsatt trevlig kväll och så vill jag passa på att önska alla en riktigt god jul!

bloglovin


Jag har skaffat mig en blixt! ♥

Sony HVL-F58AM High-Power Digital Camera Flash.

Hej!

Hoppas er helg har varit trevlig
, för det har min varit. I fredags hämtade jag ut min blixt, som jag beställde förra fredagen, ungefär en halvtimma innan jag satte mig på tåget hem! Det var precis att jag fick den, annars hade jag fått vänta till imorgon. Det hade inte varit lika roligt.

Tidigare var jag ganska emot blixtar och gillade inte alls att fota med dem när jag läste fotografisk bild på gymnasiet. Men sedan har jag funderat en hel del på saken och kommit fram till att jag vill ha en egen, så jag kan lära mig mer. Jag ångrar inte det valet! Så nu sitter jag här med min nya vän och är 4828 kronor fattigare - haha!

Här är några test-bilder jag fotade idag:


Enjoy!

Nu ska jag till tandläkaren på en undersökning. Wish me luck!

bloglovin


Tiden rusar mot jul!


Idag är det två veckor sedan mamma och jag stresshandlade på julmässan i Kalmar slott. Vi kom nämligen dit 17.40 och det stängde klockan 18! Snacka om att vi inte hade koll på öppningtiderna.


Det viktigaste var i alla fall att vi hann handla allt vi skulle ha. Vi hamnade även i KalmarPosten. Fotografen/journalisten fångade oss när vi precis hade klivit in i värmen för att undvikia snökaoset och börja handla. Man kan knappast säga att vi "strosade runt", det var mer en form av galopp. Trots bristen på tid lyckades vi handla 12 flaskor enbärsmust, 3 flaskor glögg, 3 paket knäckebröd, 3 baket ugnsbakat bröd, ost, lax, senap och säkert någon mer som jag inte kommer ihåg.

Idag var vi i Kalmar igen
, denna gång för att handla julklappar. För min del blev det inte mycket handlande, jag åkte därifrån endast 200 kronor fattigare och med en julklapp klar. Men det är bättre än inget! Jag tycker det är fruktansvärt svårt med julklappar och sedan tycker jag också att det är lite onödigt.. Man kan ju ge varandra presenter andra dagar också!

Vad tycker ni?

bloglovin


Inez 6 månader ♥

Idag blir min lilla tiger 6 månader gammal ♥Sötnos! ♥

bloglovin


Lussekatt ♥

Jag älskar lussekatter

Hej!

Just nu längtar jag jättemycket efter lov
. Idag har jag suttit och arbetat i soffan med datorn och böcker i högsta hugg i omkring 9 timmar. Helt sjukt! Det värsta är att det lär bli lika länge imorgon, annars blir jag nog inte klar. Undrar hur bra min rygg kommer att må? Värt att fundera på.

Hur som helst så är jag förbannad igen, förbannad på mig själv som för andra gången på typ två månader har slarvat bort min USB-kabel till kameran. Jag dör verkligen utan den, eller i alla fall blir jag galen! Bilden på lussekatten är bland de sista bilderna jag la över innan kablen försvann. Det är i alla fall något värt att visa, då det är advent imorgon :)

Ha en bra dag!

bloglovin


RSS 2.0