Jul på Kalmar slott! ♥

I dag var jag på Kalmar slotts julmässa och det var massor med folk!Kön sträckte sig utanför slottet men till slut kom vi in och kunde julhandla.Kryddor, enbärsmust, ost, sill, korv, bröd och knäckebröd...... Och självklart fanns det massa hantverkare på plats som sålde mycket fina saker!Söta små tomtar, exempelvis! ♥


bloglovin


En månad kvar till julafton!

Lussekatterna är bakade ... ♥... och pyntet är fixat ♥

Nu är det bara en månad kvar till julafton! Det är galet att tiden går så fort - vart tog november vägen? Hur som helst rullar dagarna på och jag är för tillfället ute på praktik. Imorgon är det sista dagen och det har varit lika roligt hittills som det alltid är och kommer bli lika tråkigt när det nu lider mot sitt slut. Jag har bland annat fått rätta nationella prov! Riiiktigt kul och lärorikt :) Imorgon ska jag få lyssna på några nationella tal också och gå igenom med handledaren hur det bedöms. Awesome!

Hoppas ni haft en superbra vecka (hittills) ! :)


bloglovin


Före och efter ♥

Idag är det två veckor sedan pappa och mamma var här och vi fixade i ordning köket. Det är cirka en och en halv vecka sedan denna film var klar, men jag missade visst att publicera den. Nu får ni i alla fall se hur det såg ut och hur det är nu! :) Tyvärr glömde jag lägga till musik till videon...


bloglovin


Bildbomb: Löv och gräs


Vilken är din favoritbild? :)


bloglovin


Bakat bullar ♥

Bulldeg.
Bulldeg formade som bullar.
Bulldeg formade som bullar i ugn = bullar? :D

Igår kände jag mig ambitiös så jag bakade bullar själv för första gången sedan typ högstadiet - haha :)  Det fick bli med kokos på eftersom det var för dyrt med pärlsocker! Haha nejdå, jag glömde bara att köpa det. Men kokos hade jag? Mycket märkligt.

Idag åkte jag hemhem. Ni kan ju gissa vem som ska få smaka flest bullar i helgen? Jo, pappa såklart ♥ Det är ju fars dag på söndag och då ska han få mycket gott att äta, minsann. Och idag är det ju den 11 november 2011 (11-11-11). Läste i OT att om en unge, som föds idag, har tur (eller otur) kan han/hon få personnumret 11-11-11-1111 xD Lagom tråkigt eller vad?

Hur ska ni fira fars dag? :)


bloglovin


November, november

November, november snart är det december. Borde inte snön komma snart? Jag som så många andra är klyven när det gäller snön och vintern. Det är vackert men kallt och mysigt men tråkigt. Man är ju inte barn längre, så snön är mer till besvär än nöje. Och under vinterns mörka dagar längtar man bara efter våren ♥

Längtar ni efter snö, eller är det bra så länge vi slipper den? :)


bloglovin


Inez och Zebolon ♥

Sedan jag skaffade min nya systemkamera har jag velat göra en film med mina katter. Nu har det äntligen blivit av! Det känns kul och jag är rätt så nöjd med resultatet :) På tal om resultat, alla som skrev tentan i skrivregler klarade den. Awesome!

Idag kommer mamma och pappa hit till Linköping och vi ska eventuellt titta på/köpa tapeter och tapetsera! I alla fall i köket, och sedan hallen en annan gång. Ni skulle bara veta hur tapeterna ser ut just nu! Hål överallt och massa mystiska fläckar. Får ta före- och efterbilder så ni får se.

Vad ska ni göra idag? :)


bloglovin


Skog ♥

Slänger in en naturbild från i helgen när mamma och jag var på promenad. Nu ska jag ge mig in i en mental skog och läsa om Rödluvan och andra skogsberättelser, som ska vara lästa tills imorgon.

Ha en trevlig eftermiddag och kväll!


bloglovin


RSS 2.0