Vad ska jag göra?

Heeey..

Hoppas ni orkar läsa för nu blir det ett långt inlägg igen! ^^


O
kej, nu är det så att jag inte fick några böcker innan lovet så jag kan inte jobba ifatt som det var tänkt och jag vet inte längre om jag vill det eller inte. Därför vet jag inte om jag vill eller ska/borde gå till skolan snarast möjligt för att få tag i lärarna och böckerna. Fan, fan, fan.. Vadskajaggöra? >.<   * ångest *

Hm, jaa.. Igår åkte jag skridskor! Inte så mycket då, jag fick för det mesta hålla i Tom som åkte baklänges då.. Mys <3
Som tur var togs inga bilder när jag åkte själv, men de hade inte blivit särskilt bra ändå så det gjorde inget .. x')

Annars på lovet har jag inte gjort så mycket alls, latat bort tiden, pillat en del med kameran, photoshop, varit med Tomtom och bara låtit dagarna flyga iväg som de alltid gör när det är lov. Inte för att jag sover bort dagarna! Idag gick jag faktiskt upp 06.30, för att Tom spelade morgonhockey så det så! Det var hemskt och kallt att sitta där i ishallen och vänta på att klockan skulle röra sig snabbare.. Blev rätt så nedfryst! I alla fall mina stackats tår.NU till något vettigt, eller aa, jag stör mig på det och har gjort det ett bra tag utan att ha yttrat mig om det

(olika ämnen kan dyka upp och blandas huller om buller. deal with it)

Att vara älskad.

 - Är uppmärksamhet från massor med människor ett tecken på att en person är älskad och rent av underbar?

- Är personer som är "mindre populära" (mindre synliga som inte sticker ut, inte väsnas överdrivet mycket m.m.) mindre värda och mindre älskade?

- Är det mängden männsikor omkring som är viktigt för hur mycket man betyder för världen?
 Är man värdelös utan vänner?


Själv är jag lite av en ensamvarg just nu utan vänner och jag känner mig lite värdelös ibland. Särskilt när jag ser andra kompisgäng tänker jag: "Varför kan inte jag ha det som dem? Det brukade vara så förr, vad har förändrats?" Enkelt. Jag är en tönt för att jag står för det jag tycker och för att jag hatar alkohol. Ingen gillar töntar. Plus att jag har svårt att öppna mig för nya människor och har alltid haft svårt för det så jag kan inte få nya vänner. Jag har det också svårt för att vara social om jag verkligen inte trivs med personen/personerna, vilket man inte gör i första hand. Alla människor är ju olika och med vissa kan man vara trygg med och andra inte, människor finns i alla olika sorter.

Jag vet människor som struntat i mig för att jag är tillbakadragen och vänt sig mot socialare personer istället. Särskilt en, och genom det jag ska berätta så kan man inte göra annat än fatta vem det är. Aja, du är som du är, hoppas du inte blir sur eller nått över det jag nu ska berätta men det är ju trots allt bara sanning i det:

Jag var på språkresa i Malta förra sommaren i 3 veckor med min dåvarande bästa kompis. Visst vi hade väll kul, men på kvällarna när det var utomhusaktiviteter på olika stränder ville jag inte delta men hade inget emot att hon var med. Grejen var att hon satt med en massa andra i grupp och hade kul utan mig. Jag satt några meter bort och pillade med min kamera. Hon bad mig att joina ett par gånger men jag ville inte. Vadå? Skulle jag säga: "HEJ! Nejtack, jag kan inte. Jag har sociala svårigheter och är rädd för nytt folk"? Nej tack. Hon är min raka motsats. Jag trivs att vara ensam för det mesta, medan hon ständigt söker uppmärksamhet från olika människor runt omkring som att jag inte dög. A moment of peace, tack? Nejnej, inte med den bruttan inte! ^^ Men jag kunde leva med det, till viss del.


Jag är den "tillbakadragna" typen av människa men trots det lyckades jag skaffa pojkvän som jag fortfarande håller hårt i och älskar enormt mycket. Han är väldigt lik mig på många sätt, han är inte den som vill ha uppmärksamhet eller vill vara med i stora grupper där de bara larvar sig och så som ungkarlar börjar med redan i 9:an. Han är lugn och snäll (som också jag ofta beskrivs) men när vi båda vill och är på humör så kan vi bli vilda och har kuddkrig eller liknande.

I alla fall, alkohol. Ingen fattar hur jag känner för det eller vet hur jag har haft det och hur det har påverkat min syn på det. Ingen vet, för att jag har inte har berättat något. Mamma tyckte att vi inte skulle prata om det så mycket och jag höll med. Jag ville inte prata om det alls, inte säga ett knyst, inte ens till mina vänner. Ett "nej tack" tyckte jag borde räcka för dem om de bjöd på något eller ville ha med mig ut. Det där nejet blev.. mitt fall? Eller hur jag nu ska beskriva det. Jag var och är inte intresserad av alkohol och genom det är jag inte en "normal tonåring" som festar, super och gud vet vad mer man kan göra..

Det är inte så att jag inte har provat alkohol själv, för det har jag, och jag tycker inte att det var något speciellt alls.

"Stämningen".. Bullshit.

Kärlek och vänskap är speciellt. Man kan ha kul utan det, det har vi ju alltid haft, varför förändras det nu? Vem säger att alkoholen gör livet roligare?

Jag tycker dock att det är okej att dricka en lagom mängd alkohol tillsammans med folk man känner, så att man har trevligt och slipper bakfylla och andra otrevliga saker. Det är stor skillnad från när man drar ut till okänd ort bland främlingar och super ner sig redlöst, vilket många gör ibland.

Aja, orkar inte skriva mer om saken, har skrivit en hel del om det i min självbiografi som jag kanske ska ladda upp efter att ha fått den läst och godkänd av min familj.

Pusshej!

Hejsan hoppsan!

Heey,
 idag fick vi tillbaka våra svenskaprov och jag fick 2 poäng från mvg, precis som på geografiprovet. Fatta vad sur jag blev!! Så, det suger.


När jag kom hem upptäckte Tom direkt att mina skolfoton hade kommit så han greppade tag i dem, men jag tog dem ifrån honom och såg till min ''chock'' att det redan var öppet! DUMMA MAMMA! >.< Plus att jag ser ut som en padda på dem med.. USCH!
 
HÄR KOMMER SKOLFOTOT!

-------------------------


Jag har varit hos SYV med och pratat för att jag vill och ska byta inriktning för att media suger. Eller nä, det är okej, men jag vill, som sagt, inte jobba inom media. Jag vill bli lärare, i alla fall nu men det kan ju kanske ändra sig med ^^ Så nu ska jag fråga de lärarna i de ämnena jag inte läst (historia och samhälle) om det går bra att jag hoppar in och hur mycket jag ska ta igen osv osv. så ska jag kanse kunna börja jobba igen nu på lovet! :) Mamma stöttade mig och köpte fina blommor .. :) <3
Och så har jag börjat att skriva på min självbiografi.. Får se vart det leder! Känns som om jag har hur mycket som helst att skriva.


Ja, men, ja nu ska jag plugga matte!

Pusshej!


Mååååndaghhhhh!

JAHH, nu är det måndag igen! Helgen har varit seg och svår, kändes som om det aldrig skulle bli måndag igen.. och snart så är det LOV..


(ursäkta den överdrivna mängden med h i rubriken m.m. ^^)


Denna helg har varit den värsta och bästa helgen i mitt liv, tror jag och som vanligt är det mitt fel. Jag höll på att förlora dig, anklagade dig utan att ha direkta bevis mot dig och så går det som det går. Jag ''ville'' bli av med dig, jag var så säker på att det var du.. Men som vanligt löste det sig bra och allt blev bättre än bra, har inte känts så här rätt på länge med dig.. Två nätter utan varandra gjorde susen! Kärleken kommer, kärleken går men hos oss försvinner den inte! Tack för låten du skrev till mig, underbart när du sjöng den för mig.. Alltid vi! <3     My love song for you (DinDin)
   
    - I met you on a cold december day
    - I was nervous but it worked out fine
    - When i first got my eyes on you
    - I saw  your beautiful face,eyes and your soul
    - And i knew that you were the girl for me
    - I love you, ilove you, i love you, i love you, i love you
    - And i will love you for the rest of my life <3Haaw... <3Lov, ja.. Lov är till för att vila på men jag tycker inte att jag behöver vila! Skolan suger och vi har typ inget att göra.. Är mest uttråkad där.. Aja, får väll hitta på något kul på lovet! Men jag vill ha pluuugg... Ge mig en historiabok.. Historia är kul!
HJÄLP, det är nått fel på mig.. >.< Eller?

Och så funderar jag nu på att skriva en självbiografi om mitt liv osv. Kanske vore något?


Aja, meningslöst inlägg, men det får duga.

Pösshej!

14/10

Heey..

Ingen tandställning idag inte. Idag fick man speglar uppkörda i käften och massa konstiga strålningsmaskiner snurrande runt skallen plus att jag måste dra ut en tand innan jag kan få rälsen så jag har fått 2 nya tiden nu.

Tjohej, det var allt för mig!( Kortaste inlägget ever! ^^ )

Måndag igen!

Heyhey kära läsare, då var det måndag igen, en ny spännande vecka att se fram emot!

Idag drar älgjakten igång för fullt i Sverige så nu får älgarna passa sig för nu är jägarna på hugget! *Heja Helge!* ^^
Ja, det är lite synd att man ska behöva göra såhär, men det är för allas bästa? (dvs. vårt bästa -.- ) Nu är det såhär att jag inte kommer ihåg var jag hört det men iaf: ''Djuren har mer rätt att leva på jorden än vi människor har eftersom djuren var här före oss, plus att vi bara förstör jorden''. Vi går ut i skogen och skjuter ner älgarna, skogens konung, för att älgarna gör vårt liv surt i trafiken och för att det blir för många av dem. På körskolelektionen som jag var på i somras fick vi se en film om att älgar saknar trafikvett. Javisst, det kanske dem gör men det finns fler djur i skogen utan trafikvett! Och vem säger att vi människor har trafikvett? Och eftersom det är så farligt med djur i trafiken, varför skaffar vi inte stängsel till alla stora, farliga vägar? Det behövs året om och inte bara på grund av älgar eller vid älgjakt.

Älgarna rensas inte ut helt, de får ju en chans att komma tillbaka men till vilken nytta? För att bli nedskjutna igen nästa år? Anledningen till att vi inte utrotar älgen är nog för att den är lite av vår stolthet (göra tyskarna avundssjuka^^), det är en hobby att vara jägare och av andra vänliga skärl. Jag vet inte vilken sida jag står på här, men älgjakt är ju nödvändigt trots att det är lite hemskt och jägarna vill ju inte att älgarna ska lida, utan att de ska dö så fort och smärtfritt som möjligt. Så, ja.. Hur ska man sammanfatta det? Det är nödvändigt? Det är bra? Dåligt?

--------


Idag såg vi klart filmen ''Der Untergang'' på tyskan och det var hemskt att se allt så bra gjort >.< Inga detaljer lämnades utanför. Massa död och sågande av ben och .. usch.

Väl hemma sitter jag och funderar på livet och plötsligt dyker bror upp och säger att han ska droga sig genom youtube. En halvtimma senare kommer han tillbaka och säger att han lyckades se konstiga saker (som tydligen var meningen) men att han sen inte vågade mer. Shoho? Så berättade han också att någon hade ''sett'' eller ''känt'' att han/hon åkte upp för en trappa mot himlen och sedan föll, föll mot helvetet. Låter asläskigt, vem håller på med sånna hära saker?! ò_Ó


--------

TUFF TUFF!!

KUL INFO: Imorgon är det dags för mig att få min tandställning! Många tankar som snurrar runt nu:


- Hur länge ska jag ha den?

- Kommer det att göra ont när de sätter dit den? (Hatar smärta i munnen >.<)

Och... Ja, det var väll många frågor! xD

Får se hur det går..........


--------Hm, på onsdag har vi ett prov i svenska som handlar om medeltiden och renässansen som jag borde plugga på!! Rätt skoj är det faktiskt! :)  Men jahhh.. Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället! Var i Kalmar i lördags och shoppade, får berätta mer om det nån annan dag och ladda upp lite bilder men nu måste jag PLUGGA!

Ha det bäst! ;)

/Xoxo Adine


Tisdag 7/10..

Heeey..Idag fick vi tillbaka våra geografiprov som vi gjorde i fredags, och jag var 2 ynka poäng från mvg och det stör mig något så fruktansvärt! Och Emma B var 1 poäng ifrån så vi gick och var lite småsura bägge två där efteråt ^^... Idrotten, ja. Jag hade glömt kläder - klant som jag är - jag hade packat i sista sekund men tog inte med mig väskan utan bara pärmen -.-... SÅ BRA DÅ att jag ska (kanske?) läsa stresshantering snart, kanske hjälper det mig.. Jag glömmer visst saker när jag är stressad, och så blir jag arg med.. och ja..

På tyskan idag såg vi vidare på filmen ''Der Untergang'' som vi började se igår.. och lite innan så snackade jag lite med Amanda och så sa hon nånting och sen:'' ...vad det nu är för dag idag..'' Jag: '' Det är tiiisdag! :D '' Hehe, tycker synd om alla stackars NV:are som knappt vet vilken dag det är! De har så mycket annat att tänka på.. Fan, jag kanske skulle valt NV? Fast jag skulle kanske bryta ihop.. Men vi läser typ inga ämnen alls, och de har.. alla som finns? Ojj, vad geekig jag låter men det är faktiskt rätt trisst i skolan nu.  Vi har haft 2 prov hitills och ska ha 2 till inom 2 veckor, men hello? Jag vill ha meer, inte mycket men .. Liiiiite mer i alla fall! :D You know what I'm saying?


Och Töhntigaste töhnt-klassen lever vidare! Jag talar självklart om TE07B (Toms klass). En särskild dum jävel där som hakar upp sig på småsaker och inte har något bättre för sig än att hacka på folk (mig) för att kunna må bra, dvs. njuta av att få andra att känna sig dåliga. Och (det blir dummare) heeela klassen gör som han! GOSH, grupptryck till max. Ledaren och flocken.. -.- Jaja, jag skrev ett par visdomsord till den och får se imorgon hur han reagerar. Det kommer bli kul -.-....

FOTOGRAFERING imorgon med! Det kan ju bli kul det med.. Mycket att se fram emot!That's all for today!Byeee.../Xoxo Adine


3 Oktober

Tjahh!Oj,oj nu har jag inte skrivit på.. hmm 5 dagar? ^^ Anyway.. Hoppas alla mår bra! ;)Får sammanfatta veckan lite:

Måndag: På tyskan kollade vi på en film om tyskland och typ krigen runt 1930-1945.. och soldater och sånt.. Fürens list tror jag den hette! Den var bra men a.. Konstigt slut och massa heil hitler och sånt! ''Visa inte medlidande''.... Hemsk.

Tisdag: Orientering på idrotten och jag var totalt ''lost'' i djungeln för när jag pekade och sa: ''Hit ska vi nu!'' så visade det sig att vi skulle åt motsatta hållet! Men vaddå? Jag har ju aldrig satt min fot där förut! PLUS att Emma är orienterare så utan hennes skills+kompass skulle vi/jag säkert vara tvungna att övernatta där! ^^ 

Vid 17-tiden ringde Amanda och sa med en mystisk röst: ''Du vill hänga med mig och träna idag va..?'' Jag:''Va?'' ^^ Så hon o jag drog till friskvårdshuset och tränade aerobic i 1 h.. Det kändes GÖTT men jag var rätt väck och tappade bort mig lite då och då... Haha.. Kul och så glömde jag mina skor där! HAH, klant som jag är.. Åkte hem i gymnastikdojjorna ^^... Kom på det dagen efter! x)

Tisdag 30/9.. Tomtom fyller 17 år! ;) <3 Grattis grattis!!

                                                                                Älsklingen :) <3Onsdag: Sovmorgon och ingen mediaproduktion pga. ESV så jag slutade 11.40... :D Hade alltså bara matte och engelska idag ^^  Gööött!

Torsdag: Idaaaag fiiiick viii SKÅP! :D Äntligen, kan man nog säga.. MEHN, jag fick ett underskåp. Inte lite illa, jag har ju inget skåp över mig men istället så SITTER folk på mitt skåp hela tiden och DET är jobbigt! -.- Plus att jag tror att någon tönt kallade mig för ''tjock'' också där jag satt och grävde i skåpet hmm... TÖHNT! Och ja, moppen min fick punktering på bakdäcket så imorrn måste jag cykla till skolan! Massa dåliga nyheter ^^

Fredag: Ja, jag cyklade idaaag! *STOLT* Och det gick asabra, cyklade fortare än Tom! :O Hur fan..? ^^ Jag som är så fet och otränad.. Och så tog det bara 15 minuter med! :O Värsta najjs! O, well! :D Vi har haft geografiprov idag med och det gick nog bra hoppas jag. Lämnade in efter typ 20 minuter! ^^ Och ja, dummer, jag hade svarat på alla frågor! ;) Vad händer mer idag? JO! Syrran fyller 16 år grattis grattis! :) <3 Och så ska Tom skolka sista lektionen idag för att han ska klippa sig! ^^ HÖHÖ! Och jag ska få cykla ÄNNU MER. När jag kommer hem ikväll kommer jag ha cyklat mer än 2 mil säkert -.-... Fram o tillbaka, höger vänster, upp för backen och ner igen ^^... Bra träning denna vecka i alla fall, som fan! *MegaSTOLT* :D


Bada-bada-bada bam bam! POWHH! ;D

       FLUM!!! :D
/ XOXO Adine
RSS 2.0