Härligt vårväder!Men hur länge håller det i sig?


Som vissa kanske märkt på mig så har jag varit väldigt trött. Trött på alla krav omkring mig, på allt hat omkring mig och alla jobbiga kommentarer man få slängda emot sig så fort man öppnar munnen. Plus att jag har sovit väldigt illa de senase 2-4 veckorna. Jag vet inte exakt hur länge jag sovit illa eftersom jag har varit och levt som en zombie med noll koll.

I alla fall.

Jag insåg igår hur nära det är till lovet, till Kretaresan och jag ser fram emot det rätt så mycket. Jag behöver vila, men kommer att sakna Tom så det skriker om det. Allvarligt, vad vore jag utan honom?
Mamma berättade igår att mormor redan har börjat att packa (hon var och hälsade på i helgen då mormor fyllde år) och att de ser fram emot resan jättemycket. Så det är kul.Hoppas ni gillar bilderna!Hej så länge.


Earth hour igår!Ni släckte väl?
Mycket hat och förolämpningar till er som inte stängde av era teveapparater, datorer, ac-maskiner, lampor etc. Jag menar, EN TIMMA? Klarar ni inte det, så sök hjälp eller något, jag tycker att man borde göra detta oftare! :D Minst 3 gånger i veckan. Förstå vilken skillnad det skulle göra! Plus att man på så sätt får mer tid till att umgås med sin familj, vilket jag själv inte gör så ofta,  ni vet som i den där elreklamen? Tycker den är asbra.

Här hemma var tv:n faktiskt på
men det var inte jag som hade på den utan det var pappa som låg och halvkollade på Robinsson. Annars var det bäcksvart.

Jag gick runt i huset och tände ljus och tyckte det var jättemysigt. Tom offrade sig också genom att gå på toaletten i mörkret. Det var roligt! xD Väldigt strångt gjort, haha! Sedan gick jag ut, utan jacka och i pappas stora skor, nedför gatan och lite till för att se hur många som hade släckt. 4 av 5 hus hade släckt överallt förutom tv:n vars rörliga bilder lös upp halva huset och det sista huset hade helt tänt. Dålig stil asså, med tanke på att det var våra "favoritgrannar" som vi brukar låna saker av, typ mjölk.

Det var väldigt många som verkade missuppfatta det hela med Earth Hour. Hörde att några trodde att elbolagen skulle kapa all el under earth hour, men det var ju helt fel! Det hängde på oss själva och vårt val till en bättre miljö. Vi har bara en jord!

Läste Aftonbladets  "dagens fråga" på sista sidan då frågade man folket om de släckte och vissa svarade att det var "Löjligt att släcka i bara en timma". Jaha? Släck oftare då, vad är det svåra med det? Du får billigare elräkning och så är det så mycket mysigare i huset! Ha som vana att släck allt efter mörkrets inbrott eller vad som helst.

OCH VET NI VAD?

I median
håller vi på med en kampanj som ska handla om just miljön. Vi vill försöka förbättra skolmiljön och få folk att fatta att man ska släcka efter sig när man gjort sina behov på toaletten m.m. Det tror jag kan bli kul, särskilt när jag fått en sådan rolig uppgift som att designa papperskorgar! HAha! :D

BTW, nästa fredag åker jag till Kreta! Så ni inte undrar vart jag tagit vägen hehe! :DBye for now!Här kommer de utlovade bilderna!
Enjoy!Bilder på G!Hej!


Idag gick jag ut och tog lite bilder vid 18-tiden trots att det var så kallt. Mina händer blev illröda och stela efter bara 5-10 minuter så då fick jag gå in igen. Då bestämde jag mig att ta en liten cykelrunda också dels för att förflytta mig fortare och a, det kändes bara enklast så.

Men nu är klockan rätt mycket och jag är trött (pluggade på median  non-stop i ca 5 h.. *SNARK!* Prov på torsdag.. förstår inte hur jag orkar så länge) så jag får fixa iordning bilderna tills imorgon istället!

Pusshej så länge!Ny design!


Helloow!
Vad tycks? :)
En bild säger mer än tusen ord.HEY!


Har ni märkt att jag alltid börjar mina inlägg med ett "hej"? Jag har läst andras bloggar och vissa skriver inte ens hej utan börjar direkt med att skriva om det som de har på hjärtat. Så, nu undrar jag om man ska hälsa på folket eller inte? Vad tycker ni?

Uh, nu är det mycket som händer runt om mig kan jag lova så nu har jag mycket att berätta! MOAHA!

Median då, som jag alltid brukar berätta om
, rullar vidare. Vi har visat våra arbeten för varandra och kommenterat/kritiserat dem och så i fredags var vi på studiebesök på Wåhlins. "Wåhlins? Vad är det?", tänker nog ni. Jo, det är ett företag som gör trycksaker för att säga det enkelt. De gör allt från affischer till böcker.
Studiebesöket i sig var rätt segt trots att vi bara var där i en timma så var jag helt slut i huvudet efteråt. Kanske var det dålig luft? Äh, jag vet inte, trött var jag i alla fall och det var nog alla andra med.

Nu idag på median kollade vi på anmälda reklamer. För det mesta var Säwe intresserad av könsdiskriminerande reklam, dvs. reklamer på nakna kroppar ex. en skoaffär (eller kedja) som hade en halvdyster bild med en vit, naken kvinna liggandes i mitten och några skor var inte det som lockade. Skorna som hon bar stack utanför bilden så de var bara halva. Bra skoreklam? NOOT. Sedan var det en annan Motorola-reklam där en kvinna hade en mobil mellan bysten, fastknäppt på något vis. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Se mera dumma reklamer på www.etiskaradet.org om det intresserar er.

Ja, men nu får vi gå tillbaka lite i tiden för det är som sagt en del som jag inte berättat!


Till exempel förra onsdagen så kom Säwe fram till mig när jag grävde i mitt skåp och frågade om jag ville ha ett jobb. Det första jag sa var:"VA?" Och så berättade han att Oscarsgalan ville ha hjälp av oss med sina typ "meny-kort" som de ska ha stående på sina bord då den 3:e april. Vi skulle alltså göra baksidan med sponsorerna och det (bara för att vi är billiga i drift säkert.. men kul ändå liksom!). Men jag uppfattade nog inte själva "vill DU ha ett jobb?" för jag fick för mig att Evelien och jag skulle göra det tillsammans eftersom han sa:"Du eller Evelien". Men så var det inte, men det gjorde inget för "chefen" Sofie Gunnarsson att vi var två.

Nu är vi alltså KLARA med det :D Vi gjorde 3 exemplar och jag hoppas hon gillar dem. Vi har nämligen inte fått svar än.. Skickade in dem idag... Nervöööst!!!!!


I lördags var det inget skönt uppvaknande för min del då jag vaknade av en fruktansvärd smärta i mitt högra bens vad. Kramp av något slag. Det gjorde så j*vla ont att jag skrek. Det dumma var att inte en själ i huset förutom Tom verkade ha hört något. Hah. Det jobbigaste var att jag inte kunde stå på benet eller räta ut det alls på hela dagen och pappa som ville ut och övningsköra med mig! Det var inte alls kul.

Resten av helgen är som alla andra helger. Jag minns helt enkelt inte! :D Men NEJH, jag är ingen alkis och jag går inte på droger heller. Jag bara glömmer eller sover bort helgen.

Usch förlåt nu blir det alldeles för mycket!Hoppas någon stackare orkat läsa i alla fall, för lite underhållande är det väl? :D

Tycker nästan att jag borde bjuda på en bild men.. Jag orkar inte! Sug på den! MOAHA! :D

Vårtecken


Heeejhej!


I morse när jag vaknade låg Mischa på köksbordet och solade!Tog även lite andra mysiga vårbilder
för jag tyckte att det var dags nu när det varit så fint väder idag!


Melodifestival-sensation! :DYEAH!KAN DET BLI BÄTTRE?


((  BTW, jag sa ju att jag skulle skriva igen ;)  ))

Åh, ni skulle sett och hört mig när de 2 sista poängen skulle delas ut (120 och 144 p)! Jag:"120.. jaa, ge dem till ugglan de förtjänar hon SNÄLLA SNÄLLAAAA!" xD Jag var helt galen. Och så fick ugglan 120:an och så var det ju redan självklart att Marlena skulle få 144:an och det blev det!! GAHH! :DJaa, men innan jag blev galen så kände jag mig lugn som vanligt.. och lite söt! Hehe :)Men nu ligger Tom i sängen och väntar.. vi ska nämligen kolla på Underworld! Haha, vad trodde ni? ;)


Puss på er och god natt!Halloj!TJENA, länge sedan nu!


 Jag tycker lite synd om er som kommer hit och besöker min blogg men blir besvikna av att jag inte skrivit något nu på länge. Så jag kan ju uppdatera lite om min vecka och så har jag tänkt att ta och ladda upp lite bilder med här idag men vi får se hur det blir. Men så ni vet nu, jag lever men det är kbappt ;)

I median har vi börjat med det visuella språket, det vill säga vi gör logotypes, menyer m.m. till var sitt eget café! Jag är jättenöjd med det jag har gjort och var lite väl ärlig mot Säwe när han frågade oss hur vi tog emot hans kritik. Jag sa rent ut att jag för det mesta skiter i hans kritik! Haha, men vadå.. Jag gör mitt arbete som jag tycker att det blir bra och så ska det vara! Punkt.

Här är min företagssymbol för caféet:


Kraven för en företagssymbol är bl.a.:

-Enkel
-Tydlig
- Lätt att minnas

Har jag nått de kraven? Vad tycker ni om den?Vad har mer hänt i veckan? Jo, Emma B har tagit bort sin tandställning och det var så fiint!  ÅH, jag vill också.. >.< Tycker att det ser fett bra ut nu och vill inte ha den meeeer.

 Aja.. Annars har veckan rullat på som vanligt förutom på fredagen då Emma B och jag skulle göra vår muntliga del i engelska NP! Usch, det gick jättedåligt, jag blev så nervös och babblade om massa konstigt skit som jag sa var sant men som inte var det... Om ni fattar! ^^ Hehe, inte så lätt när man inte vet vad det handlar om kanske. Men aja! :D

Vi hade det sista(?) Ma B provet i går också (innan nationella då) och jag hoppas det gick bra! Det kändes okej, särskilt då jag lyckades lösa den sista typ mvg-uppgiften :D Får bara hoppas på att det blev rätt med, haha.

Men a, nu får det vara för denna gång. Ska ju skriva mer ikväll! MELODIFESTIVALEN IDAG JU! Inte glömma!
Ut med Ugglan och in med Nalle Puh! ;D

Ja..

Bjuder på denna extremt sexiga bild:

Hejheeej så länge!

Ny profilbild!

Vad tycks? :DJag vill ha en egen måneIbland vill man bara vara ensam.Men nu var inte så fallet
, utan jag fick bara lust att göra denna bild för skoj skull! Like it? :D


HEY, förresten!

Idag efter vår första lektion
(eng) så gick jag hemåt i klackskor på 45 minuter (=rekordfort) och gissa om jag hade ont i fötterna efteråt. Plus att jag fick skavsår på tårna! Håltimma då för er som inte vet det redan, i 2 h och 40 minuter exakt med lunchen inräknad.

Väl hemma så tog jag lite bilder och "lagade pommes" i ugn för att jag inte orkade göra annat och jagade skiten ur Mischa som vanligt :D. Haha.


"Ugn, inte stekpanna till pommesen!"

(Btw, färgerna blev lite annorlunda, but i like it!)


Hm, igår tror jag så satt mamma vid min dator och sökte på resor. Det är så att min mormors man fyller 75 år och han ville fira utomlands så då tänkte de (mamma,pappa,mormor, Ingvar som han heter) åka när vi har påsklov. Då hittade mamma en resa som var jättebillig, typ 3000 pro Kopf (per skalle), men det gällde bara om man åkte 5 personer. Alltså ville mamma att JAG skulle följa med och resan gick till... Rohdos! Om det nu blir så att det blir den resan så blir det mycket resande för mig i vår! :D Skoj skoj!!

På fysisk träning så sprang vi ute i slafset. USCH. I måndags körde vi slingan och det var snö överallt! Igår var vi på fotbollsplanen och ja, blött är det minsta man kan säga att det var.. Det var.. en j-vla sjö! Tur att jag inte ramlade och gled som vissa andra gjorde, hehe. Geggigt.

I måndags fick vi veta vårt resultat på geografi-provet och jag blev klart besviken. Jag var ett halvt poäng över vg. Jag hade kunnat få g! Då hade jag dött.. G är som ig för mig.. :\ Fy.

Men okey, jag måste ju avsluta detta inlägg positivt! Får inte vara får negativ.. Okey, jag är duktig som tränar! :D Yeah. Och jag äger på piano när jag väl övar! Yeah. Hell yeah.


Och en sista grej...


Barn, glöm inte att låsa om er! ;D


Bye! ;DVorsicht Berlin, hier komme ich!
Hej! Jag ska till Berlin i  maj med tyskagruppen! Shoho! Pepp!

Det var såhär att igår var jag helt inställd på att inte följa med (fast jag ville ju ofc..) på grund av att jag inte känner de som skulle med så bra så det skulle bli weird att dela rum med någon av dem.. Strangers scares me.. Nämen, i alla fall. Så idag kom Amanda tillbaka till skolan (hon har varit sjuk och är det lite grann fortfarande) och hon var också sugen på att åka så vi skrev upp oss på den "bindande listan"! *SUPERGLAD*


(Brandenburg Tor)

Jag ÄLSKAR att åka utomlands och möta nya kulturer, deras byggnader, människor och sådant! Jag har faktiskt velat bli reseguide en gång! Det kanske jag blir, vem vet? Liksom Egypten med alla pyramider och museét i Kairo är ett stort måste och jag vill dit igen! Jag vill också åka till Rom men det är dyrt, har jag för mig i alla fall.. Då sa mamma: "Du och Tom kan fira er smekmånad där!" Vad långt fram i tiden alla tänker hela tiden! Skrämmande. Okej, jag planerar att åka utomlands med Tom nästa år men 1 år är ju inte såå långt.. Problemet är att den lata f-n orkar inte ens skriva CV så han kan få något förbannat jobb och tjäna pengar till det! GRR! *bitchslap*

Men vad ska man göra med karlarna? Man kan ju inte göra annat än att älska dem lika mycket för vad de än gör (i de flesta fallen i alla fall). Oops, nu kom jag in på ett helt annat ämne! Lyckat!

Anyway, karlar får jag ta och skriva om någon annan gång! ;)


Auf Wiedersehen!

RSS 2.0