Frostig nyårsafton ♥Idag är det nyårsafton och när jag vaknade i morse såg jag att det var frost på grannens hustak, frost i gräset och på träden. Det var så vackert att jag gav mig ut med min kamera och kröp runt i trädgården för att fånga några bilder ♥. Vi får se om vi ger oss iväg och tittar på fyrverkerierna i hamnen.

Hoppas ni får en trevlig dag och kväll! Fira lugnt :)


bloglovin


God Jul! ♥bloglovin


Jullov! ♥

Idag var det sista seminariet för i år och nu har jag lov! ♥ Alla julklappar är inhandlade och inslagna så det är skönt att slippa tänka på det. Det enda som inte riktigt klickar i huvudet på mig ännu är det faktum att det är julafton på lördag. Jag har inte riktigt kommit in i julens mysiga stämning ännu, kanske för att jag inte har särskilt mycket julpynt... Men så snart jag kommer hemhem så hoppas jag det ändras! ♥

När får/fick ni jullov? :)

˛°_██_*
˛. (´• ̮•)*.°
.°( . • . )

bloglovin


Long time, no see

Hej alla trogna läsare! Det var ett tag sedan jag skrev här nu, så jag får nog göra en lista:

1. Tentan jag gjorde för 10 dagar sedan rättades ovanligt fort, och JAG FICK VG! :D
2. Om en månad firar Tom och jag 5 år tillsammans! ♥
3. Jag har avslutat julshoppingen och bakat studentlussebullar (färdigblandning för 29 kronor + 2 extra påsar saffran), som för övrigt smakade skit. Don't do the same mistake, i tell you!
4. Onsdag, torsdag och fredag bestod av praktik och jag har rättat ännu fler nationella prov samt varit med och bedömt muntliga nationella tal tillsammans med min handledare.
5. Jag ska även på praktik imorgon och på tisdag.
6. På onsdag är det sista dagen i skolan!!! Jullovet väntar :D

Hur går livet för er? Let me know! :)


bloglovin


Första snön ♥

Har klippt ihop en liten film av det material min pojkvän filmade med min systemkamera. Han var uppe länge i måndags natt och filmade när den första snön föll ♥ Så vackert! Kan det inte snöa när jag är vaken också? Att han var uppe sent beror inte på att han väntade på snön kan jag väl tillägga ;) Han gillar bara att titta på massa serier och äta julgröt mitt i natten.

Idag var det tenta och jag satt i ungefär 3 ½ timma. Det är längre än jag suttit tidigare! Ni kan ju gissa om hjärnan var trött efteråt. Det är lite kul att man känner igen den där efter-tenta-huvudvärken som smäller till när man reser sig upp för att lämna in. Det känns alltid likadant; smärtsamt men befriande.

Hoppas ni haft en bra dag!

bloglovin


Rosa bandet-nyckelring! ♥

För ett tag sedan beställde jag hem två fina nyckelringar från i.d by ida. Ida har massor med superfina smycken och jag tycker verkligen ni ska ta er en titt! :) ♥


bloglovin


Första december ♥

Zebolon ♥Inez ♥

Idag har tentaplugg och praktik stått på schemat. Ännu är inte dagen slut och jag kommer att fortsätta med att plugga inför tentan, som är nästa vecka. Det är inte fel det :) Funderar på att eventuellt ta en paus senare och baka något gott. Får se!

Vad har ni gjort idag? :)


bloglovin


RSS 2.0