Nolla på Linköpings universitet!

 

 

 

Jag med min Nolle-skylt och Mary Poppin-rosett :)

 

 

(Klicka för större)

 

Hejsan hoppsan!


Det har gått hela 8 dagar sedan jag bloggade senast och som det mesta här i världen så har det en eller flera förklaringar. Det är mycket man ska göra men inte hinner med och sedan finns det ju saker man inte ska göra, som man gör ändå!

 

Jag funderar på att skriva om hur mina första dagar på universitetet har varit. Kan det vara intressant att läsa om? Tyck till! Annars rullar livet på, katterna växer så det knakar och lägenheten har blivit mer hemtrevlig till skillnad från hur den såg ut de första dagarna med flyttkartonger överallt.

 

Jag har även tagit mig tid att göra om min bloggdesign lite grann - äntligen! Det känns rätt bra faktiskt. Men nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen. Universitetslivet är jobbigt, ska ni veta ;)

 

Ha det bäst!

bloglovin


Zebolon!^^

Låt mig presentera vår andra kattunge - Zebolon! Men vi kallar honom för Zeb, eller Tom gör det, jag kallar honom mest för "den där saken" eller "tjockisen". Varför? Jo, jag tycker inte om honom så mycket - än. Vi hämtade honom i fredags - fredag den 13:e - hhahahaha. då var han lite mer än 14 veckor. Hans mamma var typ siames så han är väldigt lång, med långa ben och smal kropp. Rätt söt är han ändå, men han äter och skiter som en häst - hah.

Jag själv mår rätt så bra, men känner mig lite stressad vilket är konstigt då jag är ledig. Skolan börjar inte förrän måndag men det är så mycket jag måste göra. Tom och jag flyttade hit till Linköping i söndags och vi har inte packat upp så mycket saker än, jag måste städa lite mer och så vill folk att jag ska göra det, det och det. Det går i ett! ^^ Det hjälper visst inte att man går upp 06.00, jag hinner inte med allt ändå!

Jag ska:

- Städa.
- Diska.
- Handla mat.
- Läsa igenom mina papper inför skolan.
- Hitta en cykelverkstad då Tom fick punktering på cykeln idag.
- Redigera bilder - massa bilder.
- Fotografera lägenheten och kanske visa på bloggen någon dag framöver.
- Passa katterna och ser till att Zeb "tjockisen" (på bilden) inte äter upp all mat.

Det var det jag ska göra, men det är säkert något jag har glömt. Jo, just det. Jag vill göra om min bloggdesign också, har velat det länge. Blir det av? Nope. Ååååh.. Hur som helst.

Hoppas ni har det bra! :D

bloglovin


Inez! ♥Eftersom jag inte fick särskilt många namn
att tänka över i förra inlägget så bestämde jag mig för ett namn jag faktiskt redan hittat tidigare. Inez! Det passar henne perfekt :) Just nu ligger hon i mitt knä och spinner högt, vilket är hur mysigt som helst ♥

Idag har jag redigerat färdigt bröllopsfilmen och tycker faktiskt att det blev rätt bra. Efter mycket om och men så är jag ändå färdig! :D

Imorgon ska jag, Tom och mamma åka till Linköping igen och fortsätta städa samt eventuellt packa upp lite saker och shoppa på Ikea. Det ska bli kul!

Ni får ha det så bra, kram!

bloglovin


Tiden går fort!

Tiden går verkligen fort nu, om bara en 8 (9) dagar börjar älsklingen skolan! Sedan drar det ihop sig för mig också. Idag har jag, mamma, pappa och Tom med sina föräldrar varit uppe i vår lägenhet i Linköping. Det vi gjorde? Städade. I cirka 9-10 timmar. Höhö. Man kan nog säga att det var ganska smutsigt! Det mesta av smutsen bestod av nikotin o annat skit som fastnat på väggar, luckor m.m. eftersom första ägaren till lägenheten är rökare (Vi har bara lägenheten i andrahand).

Annars denna vecka har vi varit och tittat på fler kattungar!
:D I tisdags mer exakt och jag har bestämt mig för en liten tjej på 8 veckor, som vi ska åka och hämta på tisdag! Shoho! Jag ser verkligen fram emot det.

Men nu till den stora frågan:


Kom jättegärna med förslag!

bloglovin


RSS 2.0