Inez intensiva ögon ♥

Sötaste Inez! ♥Tänk vad lite svartvitt i en bild kan göra!

bloglovin


Bloglovin'?


Det är en sak jag har funderat på och det är bloglovin'-förfrågningar hit och dit. För mig är det inte vettigt att lägga till främmande bloggare i min bloglovin' bara för att denne främling ska lägga till mig. Vad tjänar man då på att skriva kommentarer som "Ska vi lägga till varandra på bloglovin'?" Mitt svar på den frågan skulle nog vara: tillfälliga besökare. Tillfälliga besökare som lägger till andra för att få fler "bloglovin'-siffror" till sin egen blogg! Men det roliga är att personer som gör på det här viset troligen inte läser bloggarnas inlägg utan bara klickar på den magiska knappen "markera allt som läst" och lever vidare.

Bloglovin' är en sjujäkla bra grej det där, men det är jobbigt när folk utnyttjar tjänsten för att få nya läsare. Det är jobbigt att få sådana kommentarer och ständigt behöva förklara att jag inte använder mig av bloglovin' på det sättet. För mig fungerar det som så att jag lägger till de bloggare jag vill följa. Punkt. Det jag gör med mina läsare istället för att lägga till alla på bloglovin' (vilket är helt galet orimligt!) är att jag går tillbaka till deras bloggar, läser, kommenterar och engagerar mig i dem på det sättet istället. Det fungerar mycket bättre!

Sådär, då var det sagt! Nu ska jag lära mig hur man länkar till gamla inlägg så jag slipper förklara detta för framtida läsare med liknande frågor. Peace out!

bloglovin


11.02.12 Cracked ice
I lördags innan vi åkte till mormor och Ingvar var jag nere vid viken en snabbis för att fotografera ett slags fenomen, som skett. Det var is överallt. På, under och omkring vår brygga, som tryckts upp typ en halvmeter över dess vanliga position. Massor med isblock låg överallt på land och andra block låg och pressade mot land (se bild).
Rätt coolt!


(klicka för förstorning)

Btw, klarade min tenta :D

bloglovin


Hem till storkatten ♥

Hej!


Imorgon bär det av hemåt, hem till storkatten och resten av familjen ♥. Pappa fyller år på måndag (Alla hjärtans dag) så vi ska fira honom i helgen. På lördag ska vi åka till hos mormor och Ingvar, det ska bli kul att se dem igen trots att det inte är allt för länge sedan sist.

Bjuder på en av alla de bilder jag fotade
på Gant's förra helgen. Han var så lycklig av att så mycket snö hade smält, att solen sken och fåglarna kvittrade. Det var jag också, men så idag kom "snökaoset" till Linköping och säkerligen större delar av landet. Fy så tråkigt! Nu är jag trött på vintern, jag som till och med hade tänkt cykla idag men så blev det inte. Fick gå i snöyran. Usch! Men våren kommer väl så småningom, det är bara att vänta...

bloglovin


11.01.26
Kanadagäss.
Änder.Kanadagäss.


Hej!

Här kommer några bilder på kanadagässen och änderna
som jag fotade förra onsdagen när Emma och jag var ute och gick. Syftet med promenaden var faktiskt att mata änderna, men vi stötte på gässen först, så de fick lite bröd de också. Det gjorde inget, vi hade ett halvt paket med bröd!

Snart är det dags att ta sig till skolan för en föreläsning och idag ska jag gå, hade jag tänkt. Cykla är inte riktigt min grej, i alla fall inte när det är uppförsbackar överallt och massa is på cykelbanan. Det ogillas!

Ha en bra torsdag!

bloglovin


RSS 2.0