Nytt på väggen ♥

För ett tag sedan spikade vi upp en hylla på väggen, men inte förrän idag är jag nöjd med hur det ser ut.  Jag hade svårt att bestämma mig angående bilderna i ramarna, konstigt eller hur? :P Nu får det se ut såhär tills jag får för mig att byta.

Vad tycker ni? :)


bloglovin


Det förlorade löftet

Det är uppenbart att jag är urdålig på att hålla löften när det gäller bloggen. Förra fredagen innan jag var hos frisören lovade jag att eventuellt lägga upp en bild efteråt. Gjorde jag det? Nä. Men då får ni se en nu då! :) Om ni inte lagt märket till den nya headern såklart, vars bild också togs i tisdags då jag tvingade ut Tom för att fota mig.

Igår skrevs det grammatiktenta på eftermiddagen. Jag var inte den enda som ogillade det faktumet att man fick gå och stampa en halv dag för att äntligen få åka in och få den skriven. Jobbig väntan! Men det var skönt när det var gjort, och som vanligt underskattar jag mina kunskaper. Så nu tror jag att det gick riktigt bra! :)


Vad ska ni göra ikväll? :)

bloglovin


My kind of music ♥

När jag publicerade inlägget om att Spotify saknade mig, var det en del som inte trodde att jag lyssnade på musik alls. Jag kan meddela att så är inte fallet :P Däremot kan det gå några dagar då jag inte lyssnar på musik, men det är sällan fallet eftersom min pojkvän ständigt spelar musik. Det är exempelvis hans fel att jag gillar (ja, jag erkänner) Metallica ;)

Att jag inte lyssnar på Spotify innebär ju inte att jag ALDRIG lyssnar på musik. Musik kommer ju från andra medier också, ni kanske har hört talas om fenomenet radio? Jag vet att det är en gammal maskin och att få äger en, men ännu finns de kvar! Möhöhö :) Sedan tittar jag ju på tv också, och på tv:n är det ju musik jäääääämt. Kolla bara på reklamerna! Det är ofta jag kommer på mig själv med att nynna på en "reklamlåt".

Så nu ska jag dela med mig av några låtar här nedan som ni kan klicka på. Då kan ni få en liten bild av vad för sorts musik jag gillar :) Men jag måste varna er, det kanske inte alls är sådan musik ni brukar lyssna på och kanske långt ifrån den sorts musik ni tror att jag lyssnar på ;) Mycket inspiration till nya låtar får jag från Bandit rock (en radiokanal) Utöver dessa låtar är det alltså rock som gäller.
Amaranthe - HungerFive finger death punch - Hard to seeBlack stone cherry - White trash millionaire


Danko Jones - I think bad thoughts


bloglovin


Tre vanliga frågor
Jag tycker att jag visar ganska tydligt vilka kameror jag äger och använder mig av när jag fotar. De ligger ju i menyn till höger :) Men jag använder antingen min Sony Alpha a200, som är min första systemkamera, eller min senaste Sony Alpha a55. Den senare använder jag mest :P Att jag valde Sony var ganska enkelt: Jag ville varken ha Nikon eller Canon och inte heller något konstigt märke som jag inte hört talas om. Då blev det Sony ♥


Jag gör mina headers själv :) Vill ni att jag ska göra en header åt er, får ni gärna höra av er så kanske jag kan fixa det :) Bloggdesign kan jag dock inte hjälpa er med, då rekommenderar jag designadinblogg.se.Förra året skrev jag ett inlägg om just bloglovin. Jag gör tyvärr inga byten på grund av att jag gärna använder tjänsten för att följa bloggar jag vill läsa, och inte för att samla på bloggar bara för att få tillbaka så kallade "falska läsare". Det handlar bara om björntjänster, och det är inget jag vill. Länkbyten är inget jag funderat på över huvud taget, och jag känner att om jag inte gjort det tidigare så har jag ingen lust att börja med det nu heller :) Sorry!


bloglovin


Solnedgång på morgonkvisten ♥

Här får ni se en bild på solnedgången som jag fotograferade från tåget förra fredagen. Älskar verkligen färgerna i denna bild ♥ Nu är det skola som gäller, därefter ska jag äntligen slinga mitt hår! Det är snart ett år sedan sist, så det behövs verkligen...

Sedan ska jag även på synundersökning :) Mina linser är slut! Inte bra, inte bra. Är typ blind utan linser eller mina glasögon :P Det är något ni kanske inte visste? Att jag är närsynt ( = ser dåligt på långt håll), inte bokstavligt talat blind, alltså. Det blir alltså en dyr dag för mig... Slänger kanske in en bild senare idag på hur håret blir ;)

Hoppas ni får en bra dag!

bloglovin


Härlig promenad ♥

Med Blå Jungfrun vid horisonten, en klarblå himmel och strålande sol kan inte vintern bli härligare ♥Promenerade i över två timmar med mamma i söndags och det var helt underbart ♥Matade även massa frusna änder som låg på isen och försökte skydda sig mot vinden.

Idag är det alla hjärtans dag, men först och främst kommer denna dag alltid vara tillägnad pappa. Det är nämligen hans födelsedag! GRATTIS PAPPA :)


bloglovin


Ovanlig sysselsättning ♥

Plockade och styrde lite i lägenheten nyss och väl inne på toaletten hittade jag x antal toarullar. Bestämde mig för att göra något kul av dem! ♥ Vet inte hur jag kom på idén med Elvis, antar att han var lätt att måla :PIdag är jag ledig och det är awesome. Har hunnit städa, återvinna skräp och bakat mumsiga kakor ♥ Plugga grammatik får jag göra när jag sitter på tåget. Jag ska hemhem i helgen för pappa fyller år på tisdag (alla hjärtans dag) så toarullarna var bara en liten distraktion från vardagen, haha :)

Ha en superbra fredag! ♥

bloglovin


Trevligt att vara saknad^^

Fick detta på mejlen härom dagen från Spotify. Inte visste jag att jag hade så stort värde för dem, jag som inte betalar någon premiumavgift eller något :P Men det är väl alltid trevligt att vara saknad. Musik är inte ett jättestort intresse för mig, men då och då lyssnar jag och då är det ofta på samma låtar jag lyssnat på i åratal. Kul va? Så musikintresserad är jag! ;)

Lyssnar ni på spotify dagligen eller har ni också fått liknande mejl? :P


bloglovin


En söndagspromenad ♥

För en stund sedan tog jag en promenad längs Kinda kanal med kameran vid min sida. Jag har inte tänkt på hur fint det egentligen är att gå där och andas in den friska luften. Nu när snön kommit, har man inte heller någon anledning för att inte gå ut och försöka fota någonting. Om inte det faktum att det är ganska kallt. Men det får man ta. Det gjorde ju jag. Så ge er ut i snön och fota! Det är dagens uppmaning :)

Annars tycker jag att
det är rätt kul att många människor just vid den här tiden på året (inte nödvändigtvis februari, men då det är som kallast och mest snö) inte vill annat än att våren ska komma knackandes på dörren. Kanske försvarar jag årstiden för att jag råkar fylla år mitt i vintern, eller också för att jag älskar vinterns friska luft och när den biter tag i mina kinder och öron. Kalla mig galen men jag uppskattar faktiskt alla årstider, fast på olika sätt.

Vill ni också ha vår, eller känner ni som jag?


bloglovin


En present ♥

Här är en bild på en utav mina födelsedagspresenter :) Det är en digital fotoram på 10'' och jag älskar den! ♥ Det enda jag är rädd för är att den ska hamna i golvet. Vi har ju ett par små troll (katterna) som gärna lever rövare här i lägenheten ;) Så när den inte används måste jag lägga den platt på bordet, men det funkar.

Nu har veckan rullat igång igen (eller vi har kommit halvvägs) och jag går bara i skolan 2 timmar om dagen. Här snackar vi soft schema! Men idag var jag hemma, eftersom min hals var svullen och jag kunde knappt äta frukost. Just my luck! Får hoppas att jag mår bättre så jag kan gå imorgon :)

Ha en bra onsdag!

bloglovin


RSS 2.0