My life is a lovestory...

Rubrik

Idag innan jobbet åkte jag in till OnOff igen för att få lite info om vad-fan-som-är-fel med min beställning av objektivet. Blev inte mycket klokare av deras förklaringar men fick i alla fall ett datum - den 7 augusti. Då ska den komma, annars blir det synd om någon. Haha, nä, men de bad om ursäkt och sådär.. JAJA.


Kanske laddar upp några bilder snart, får se hur jag känner för det!Festivalbilderna!!
TJABBA!
Ja! Nu har jag skaffat lite mer energi och tänker ladda upp lite bilder från lördagens festival :DFörst tittade vi på Dead by April:Sedan Adept:

Lamb of God:


Sedan gick vi tillbaka till Anns hus och tittade på film tills det var dags för Metallica kl. 23.45. Vi gick dit tidigare och ställde oss vid scenen en timma tidigare.


Efter festivalen..Hej!

Olyckligtvis nog så fick jag inte mitt nya objektiv i tid till Sonisphere-festivalen. Den skulle komma på onsdagen eller torsdagen men när jag var där på fredagen så sa de att den inte kommit. Snacka om att jag var besviken, tappade lusten på att åka helt. MEN, vi åkte och jag hade det underbart mysigt med Tom.

Laddar upp bilder senare, är hemskt trött just nu.. Metallica spelade till 02.00 och vi såg hela.. Hehehe! :D

Vi hörs!
Snabbt inlägg om livet!
HEJ!

Klockan närmar sig tio och jag ska alldeles strax bege mig iväg till jobbet, men tänkte först att jag skulle skriva lite på bloggen!

 Jo, i måndags var jag inne på OnOff och beställde hem ett nytt objektiv till min Sony Alpha 200 och det är SÅ sjukt spännande! Priset på objektivet var ca 3000 + försäkring 500 som jag nästan fick gratis tack vare pappas onoff-korts-rabatter! Gööött! Men det är ju tack vare mig som han fick kortet från början.. Han fick det när vi köpte min kamera, nämligen! ;) Så alltså 410 kr i rabbat, höhööhöhöö..

Igår fick jag lön också, inte så mycket, bara för sex arbetsdagar (juni månad) men i augusti då kommer fetinglönen minsann! :D Inte för att jag är i behov av pengar, är väldigt sparsam av mig ;)

Igår var jag på premiär av den nya Harry Potter-filmen och jag tycker att den var väldigt bra trots att de lagt till en del grejer (attacken hos Weasley's),  hoppat över andra saker och lagt upp en del händelser i fel ordning! Om man nu ska gå efter boken.. :P Men! En 3-4:a får den på min femskaliga betygsskala av mig. Tom däremot tyckte att det var det sämsta han sett, haha! "Böcker är alltid bättre" sa jag då och "det är omöjligt att få med allt, rätt o slätt".

Jag har faktisk inte varit dålig med att ta bilder på sista tiden, bara det att jag inte har laddat upp dem! Förlåt!

Det kanske kommer senare i veckan, typ imorgon, innan jag drar till Hultsfred och Sonispherefestivalen på lördag. Tom och jag ska vara där en dag tidigare, liksom, ett heelt hus för oss själva! ;)

O, well, på återseende!

Kramiiizz!Dåligt väder och dåliga uppdateringar på bloggen.


Hej!

Jag har varit lite slö med uppdateringar om mitt liv som är SÅ intressant just nu. Haha, nej, men i söndags tonade (eller vad det nu heter när det inte är permanent!) jag Emma Bs hår brunt och jag tyckte att det blev jättebra! Först blev hon rädd och tyckte det var för mörkt men det var ju bara för att det var blött för när det hade torkat verkade hon nöjd också :)

Annars så rullar jobbet på och jag trivs mer nu när jag känner personalen bättre och vet vad alla saker ska vara. Det är rätt viktigt att veta när man jobbar med disken. Allt ska ju placeras där det hör hemma när det väl är rent!

Idag jobbade jag till 18, det vill säga jag var i Grillstugan de sista 2 timmarna. Då kom Tom o Markus på besök och köpte sig var sin milkshake som jag fick göra. Annars så är det inte så mycket folk i Grillstugan om dagarna så det är ett slappt arbete jämfört med mitt! Full rulle hela dagen och jääättevarmt vid diskmaskinen.. Trots det tyckte jag konstigt nog att det var kul att jobba idag, haha ! :D Det kommer nästan alltid tyskar på besök! Skoj skoj!

På onsdag nästa vecka är det.. Jo, premiär på Happy Potter och Halvblodsprinsen! Självklart har jag bokat platser, jag är ju en liten nörd av mig. Sedan på lördagen därefter är det Sonisphere och 2 ½ år med älsklingen! :) <3Och jag vet att ingen kommer att ha läst detta.. Eller hur? ;)

PÖZZ bye, så länge!

RSS 2.0