Kreativitet

 
 
 
Hej alla!
 
Just nu är jag ute på praktik och ska vara på vift i 5 veckor. För närvarande håller jag på med en lektionsplanering som jag ska ha själv på fredag och det ska handla om.... Allt typ, så det är en del att göra. Jag ska ta upp judendomen, kristendomen, islam, buddhism, hinduism samt naturalism och humanism. Fokuset ska ligga på människosyn, men för att förstå det måste man koppla in Gud och en del historisk översikt. Men det ska nog gå bra! :)
 
Slänger in en bild som jag gick lös på i helgen. Man kan inte annat än älska när kreativiteten flödar! ♥ Eller vad säger ni?
 
bloglovin

Spurillen ♥

 
 
 
En bild från i söndags när syrran skulle prova att låta Spurillen dra släde ♥
 
 
bloglovin

Tenta-vecka

 
 
 
Plugg är det enda som står på schemat denna vecka, då det är dags för tenta på fredag. Just idag är jag inte pepp på att plugga alls, eftersom jag fått en dänga av en envis förkylning... Så jag ska nog försöka vila så mycket jag kan, och satsa på plugget imorgon istället :)
 
Hoppas ni får en bra måndag ♥
 
 
bloglovin

Alla ♥-ans dag!

 
 
 
Idag är det alla hjärtans dag, men som vanligt är det först av allt min pappas födelsedag! Så grattis pappa ♥ Jag har inget på schemat, så jag ska plugga hemifrån hela dagen. Har ett sista seminarium imorgon och sedan är det bara tenta-plugg som gäller. Hoppas ni får en bra dag! ♥
 
 
 bloglovin

Soft liv ♥

 
 
 
Att vara katt har massor med fördelar. De behöver inte tänka så mycket, de bara finns till och är gosiga när de känner för det samt ignorerar en när de känner så. Tänk var soft om man kunde ignorera allt plugg när man kände för det, istället för att tvinga sig att arbeta? Det är sjukt utmattande att tvinga sig att plugga för att man "måste" och "annars hinner jag aldrig klart". Jag har ofta haft huvudvärk så fort jag ska börja plugga, och det hjälper mig inte direkt att komma igång. Superjobbigt!
 
Näe, i mitt nästa liv (det vill säga om jag får ett andra liv) så vill jag bli katt ♥
 
 
bloglovin

Innan snön försvann och kom tillbaka ♥

 
 
 
 
 
 
 
bloglovin

Livet sen senast

 
 
 
 
Hej!
 
Jag har haft ett par veckors uppehåll från bloggen och sedan dess har jag: Matat änder, färgat håret hos frisören, firat 6 år med Tom, haft tenta, fyllt 22 år, färgat om håret eftersom jag inte var nöjd med frisörens insats samt börjat ny kurs. Och levt såklart. Nu sitter jag här igen och undrar var veckorna har tagit vägen. Januari är slut men kanske, kanske att februari blir en bättre månad - på alla sätt och vis ♥
 
 
 
bloglovin

RSS 2.0