En helg med bal på schemat ♥

 
 
 
 
I helgen har det varit bal hemhemma och jag fick i uppgift av mina svärföräldrar att fotografera Toms bror. Väderprognosen för dagen var 14 grader och molnigt, men det sprack upp i en härlig sommardag med strålande solsken och blå himmel!
 
Först fotograferade vi hemma hos dem i trädgården och därefter var det dags för alla studenter att visa upp sig i Stadsparken. Det blev många fina bilder och jag är mycket nöjd!
 
Vad tycker ni om denna bild? :) ♥
 
 
bloglovin

Ute i skogen ♥

 
 
 
På förmiddagen var jag ute och fotograferade en studiekamrat i skogen. Vi hade otur med vädret och det regnade nästan hela tiden! Så då fick jag hänga mitt paraply i trädet där min modell fick stå.
 
 
Här är en av dagens bilder :)
 
bloglovin

Jobb med hemsidan

 
 
Att jobba med min hemsida är en bra paus från allt pluggande, särskilt när man känner att det går segt med läsningen. Men samtidigt är hemsidan ett arbete i sig, som också är tidskrävande. Försöker motivera mig med tanken om hur bra det kommer bli när den är klar ♥
 
Vad gör ni när ni tar paus från plugget? :)
 
 
bloglovin

Somrigt värre! ♥

 
 
 
Jordgubbar med vaniljglass är så himla gott. Det sammanfattar sommaren så bra med, och jag längtar mer än någonsin till lov. Att Tom kom hem med två paket jordgubbar gjorde mig SÅ glad! Nu ska jag mumsa ♥
 
 
bloglovin

Mor och son ♥

 
 
 
 
Hej!
 
Hoppas allt är bra i värmen :) Jag har blivit förkyld, något som jag anser borde vara förbjudet i maj månad. Men det är bara att stå ut! Pluggar varje dag med, som vanligt... Men imorgon kommer eventuellt min mami och brorsan - han ska prova ut en kostym till studenten! :)
 
Slänger upp en bild jag tog i helgen på Arielle och Karras ♥ Han är tre veckor gammal på bilden och växer så det knakar! Lilla fölis :)
 
Ha en superbra fredag! ♥
 
 
bloglovin

Vitsippor ♥

 
 
 
 

 
Hej alla!
 
Det är galet mycket vitsippor i skogarna nu! När jag åkte hemhem i helgen så njöt jag verkligen av bilfärden, för att det var så vackert med alla vitsippor. De växte i stora klungor, som slingrade sig från skogen mot alla diken. Underbart! ♥ Fick stanna flera gånger för att kamerafingrarna kliade ;) Väl hos mina föräldrar så hade jag en skön helg med mycket besök i naturen. Promenad med syrrans hund och fotade fölet igen (som föresten fått ett namn!).
 
Hoppas ni haft en bra vecka hittills! ♥
 
 
bloglovin

Med maj kom värmen ♥

 
 
 
Hej hopp! ♥
 
Det känns lite obegripligt att det redan är maj, håller ni inte med? Men oj, så efterlängtat det är med sol och värme. Träffat på årets första orm också - inte för att det var en trevlig upplevelse! Jag avskyr ormar! Om drygt en månad är det sommarlov också - så nära att man nästan kan ta på det, men ändå så långt borta!
 
Det är en del som ska göras innan jag får sommarlov, bland annat tre tentor (en mindre omtenta) och lite grupparbeten. De senaste dagarna (fre-mån) har jag jobbat med en fördjupningsuppift, så jag har inte fått vara ute så mycket i det härliga vädret :/ Men det ska det bli ändring på
 
Har ni mycket att göra inför sommaren?
 
 
bloglovin

RSS 2.0