Gott med redig mat!


Mums med mat! (BTW, klockan på vägger fungerar inte..)

Idag skulle jag åka buss hem, men det kom ingen så jag gick istället - lika bra det. Halvvägs hem kom syrran och hennes karl åkandes så de vände (först körde de förbi mig) och plockade upp mig :) Sedan när vi kom hem lagade Alicia och jag mat! Pasta och tacokryddad köttfärs med majs - MUMS! En Lundahl specialé, med lite hemliga ingridienser med! ;) Det var gott! Man borde äta något ordentligt efter skolan oftare och inte bara mackor! Jag åt upp allt... men inte syrran!Mums!


Denna vecka (hittills):

- Igår hade vi slutprov i matematik c och läraren rättade direkt när vi hade lämnat in så vi fick veta resultatet.. Jag var sjukt orolig över att jag inte skulle klara det (hade inte pluggat särskilt bra = typ inget) men jag klarade det! :D

- Idag på median skrev vi ut våra affischer (Eves och mina) som ska locka niorna till Oscars, och gick och visade dem för rektorn - hon gillade alla och vill att vi ska använda alla! Shoho :D Så efter lovet ska vi ut och hänga upp dem i skolorna och på andra platser i vår lilla stad.

OCH EMMA B TOG KÖRKORT IDAG!


Det var allt^^

Hej så länge!Kommentarer
Postat av: Sophie

SV: Ja, skulle jag göra min header till en julheader så skulle jag nog få göra om hela :) Det tar en stund.Vad är det för affischer ni har gjort? :)

2009-12-15 @ 22:34:04
URL: http://krystaldream.blogg.se/
Postat av: Sophie

SV: Tycker verkligen att du ska ladda upp bilder på dem. Det skulle vara roligt att se :)

2009-12-15 @ 23:43:55
URL: http://krystaldream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0