Photoshop nerd no.1 ^^

Tecknade på fri hand (ritade av en 5x5 cm stor bild ur en witch-tidning), scannade in och färgade i photoshop! :) ASKUL!
Ta-da! :) *Stolt*
Kommentarer
Postat av: Ellen

Trivs du då? Hur många/vilka är det som går sam-media? Jag har nyligen skickat iväg ett mail till han Anders Håkansson som har hand om byte och sådant. Men du kanske kan svara på mina frågor istället: Vad är det för kurser man INTE läser om man går media? Och vad är det man istället läser? Är grymt sugen!Som sagt har det bara gått halva och jag är redan trött på skiten. Visa ord det där! Ska försöka gå imorgon i alla fall, så jag får något gjort.Tack detsamma! :)

2008-12-15 @ 18:38:18
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Ellen

Mitt internet verkar strula lite, så jag skriver kommentaren igen.Trivs du där då? Jag har skickat iväg ett mail till Anders Håkansson som har hand om linjerna och så, men nu kanske du kan svara på mina frågor istället: Vilka kurser läser man INTE om man går media? och hur stor skillnad är det egentligen på sam-sam och sam-media?Visa ord det där! Jag ska försöka kämpa in i det sista, är dock väldigt trött på det. Halva ettan har gått och jag är trött på skiten. Hahha, det ser inte så lovande ut.Tack! :)

2008-12-15 @ 22:28:53
URL: http://ellerenellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0