*Blubb blubb*

Hejhej igen!

 Jag tycker verkligen inte om den här veckan, bara så ni vet. Den är så tråkig och iiinget kommer att hända! (Förutom typ SAS och julavslutningen) Kanske är det så att jag får lite såndär "efter-sjukdoms-energi" nu och vill ha läxor, prov m.m. och ja, jag vet att det låter helt sjukt och folk skulle säga: "Är du inte frisk i huvudet eller?!" om jag gick runt och sa så. Men så är det. Jag är uttråkad i skolan, man gäspar på varje lektion (mer än vanligt då) och allt är allmänt tråkigt.

Vi fick reda på geografiprovet idag och ja, det gick skit för jag hade ju inte kunnat plugga pga att jag var sjuk och gick och svimmade lite då och då den helgen. Det blev i alla fall ett starkt g.. Hyfsat starkt med 32,5 p, 37 var vg och max var 50 p, så ja det får duga för denna gång.

Jag börjar sakta men säkert att hata julen. Jag hatar att köpa julklappar, det känns en aning onödigt när alla har varit så elaka i år. Nejmen, det är bara segt.. Tycker synd om mamma som köper till massa kompisars barn osv osv.. Jag är hemskt petig när det gäller presenter, det måste vara perfekt och passa personen! Hittade ett halsband till mamma men köpte det inte för att det var för kort. Löjlgt eller? Jag vet inte. Det är jobbigt i alla fall plus att hon har typ 100 halsband redan.

Pappa:"Köp inget till mig för tusan" Gör man inte det kommer ändå alltid syrran med väärldens paket till honom och då känner man sig ju lite puckad. Så man måste köpa till honom ändå vare sig han vill det eller inte ^^.

Parfym är alltid kul att få, men det blir oftast att de bara står, så vad ska man egentligen "önska" sig? Bläh, enklast vore nog att sluta ge varandra presenter och bara sitta och ha en mysig julafton tillsammans med familjen och lite glödd och lussekatter. Det vore så mycket bättre.

Kramhej!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Det låter skönt! Men, varför är det några från BF och teknik? Jag trodde bara det var sam-media :DSer härligt ut. Har skickat ett mail till honom nu om att jag vill kolla vad det finns för individuella val kvar. Dom flesta platserna är ju tagna nu, så bottenskrapet är väl kvar till mig.. Men jag hoppas att det löser sig i alla fall!Tack för svaren! :) Om jag undrar något mer så frågar jag :)

2008-12-16 @ 21:50:27
URL: http://ellerenellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0