Vilket underbart väder! ♥

 
 

Melon! Nom nom nom....
 
Hej alla!
 
Oj, vilket fint väder det är idag. Nu måste man ge sig ut och njuta. Jag tänker i alla fall gå ut på en liten fotopromenad, har jag tänkt. Och när jag kommer hem ska jag skära upp några bitar härlig melon, som blev över från i onsdags ♥
 
I onsdags var vi på bio, som sagt, och tyvärr tyckte jag filmen var tråkig. Jag kände att det är "samma visa om igen", det vill säga att det händer samma sak som i så många andra filmer. Det gamla vanliga: Ett gäng forskare åker på fartyget Prometheus till en planet och där blir alla utom huvudpersonen dödade. Och den enda skillnaden med denna film mot övriga var att forskarna ville hitta människans skapare, men skaparna ville ha ihjäl alla människor och man fick inte veta varför. Det var inte mycket (om ens något?) annat som förklarades heller. Tråkigt, tyvärr. Men Tom var nöjd med bion och tyckte filmen var jättebra. Skumt.

Sedan måste jag berätta om grannen (killen som satt bredvid oss i biosalongen). Så ofräscht. Han tog av sig skorna och det STANK tåfis under heeeela bion. När bion var slut sa Tom att han till och med hade tagit av sig strumporna! Det hade jag inte ens märkt. Usch. Man kan ju inte göra sig alltför hemmastadd när man är på bio.
 
Eller vad tycker ni?
 
 
 
 
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Lena

Fin bild. Såg riktigt gott ut det där. Men usch nej tåfis på bio är inte okej!

Svar: Tack! Ja, melon är aldrig fel att stoppa i sig ;) Nej, jag tycker inte det heller. Riktigt ofräscht!
Adine

2012-07-20 @ 13:22:26
URL: http://lcfoto.blogg.se/
Postat av: Ella

Tack så mycket, fina bilder du tar själv! Joo riktigt härligt där borta! Man blir badsugen så fort man ser bilden hihi:)

Svar: Varsågod :) Hehe tack! Ja, verkligen! Trots att jag är en badkruka och sällan badar så ger din bild en inbjudande effekt att bada :P
Adine

2012-07-30 @ 00:15:32
URL: http://onlywhen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0