Fordringsägare av August Strindberg





Hannes Meidal, Jennie Silferhjelm och Jens Ohlin.


Fordringsägare är (just med dessa skådespelare m.m.) en tragi-komedi som handlar om  två män (Gustaf och Adolf) som älskar samma kvinna (Tekla). Adolf och Tekla är gifta, Gustaf är exman till Tekla.

Adolf är väldigt deprimerad och blir på något sätt vän med Gustaf som ger råd till Adolf om hur han ska göra med sin fru som ofta ränner omkring ute om nätterna. Adolf fruktar att Tekla är otrogen och Gustaf matar på med saker som "Hon har aldrig älskat dig". Gustaf är själv ute efter att få Tekla tillbaka genom att förstöra Adolfs och Teklas äktenskap men Adolf vet inte vem Gustaf egenligen är.





Det var verkligen en upplevelse att sitta där och se dessa otroligt skickliga skådespelarna uppträda, helt klart ett minne för livet!

Idag slutade vi tidigt också, vilket betyder MASSA tid till att plugga inför religionprovet imorgon :) Så, jag ska nog sätta fart nu!

Hej så länge!




Kommentarer
Postat av: Plåtsson

näää ska försöka att inte jobba ihjäl mig... haha men får försöka få matilda och emma att göra något :S dom har inte gjort någonting än så länge :S :(

2009-11-18 @ 17:08:23
URL: http://metrobloggen.se/zecarioo
Postat av: evelieeeelieliiieeeliiiiiieenn

TACK!!! :D

2009-11-18 @ 18:02:19
Postat av: Plåtsson

jaa redigt lata :S dom hjälpte knappt till med affärsplanen. Men just nu håller vi på och arbetar hos en stam kund... och hennes trädgård är verkligen rena mardrömmen en halvmeter högt gräs sen vet man inte om det är trädgård eller skog för växer tallar och träd och snåriga buskar över allt. Och två myrstackar :O så vi har krattat hela tomten var som att kamma en blöt afgan hund:O sen har vi klippt lite träd och häck håller på rensa land phu vilket arbete...

Ohh verkar en rolig film :)

2009-11-18 @ 22:28:07
URL: http://metrobloggen.se/zecarioo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0